• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Не «підмажеш» — не поїдеш…

    Не «підмажеш» — не поїдеш…А якщо точніше, востаннє це було рівно рік тому, на мій минулий день народження, коли везла на роботу пригощання до святкового столу. Ціну заломили ще ту, але що вдієш — нині все недешево.

    І ось із наближенням дня, коли стану старшою ще на рік, знову почала міркувати, у якій фірмі цього разу замовити машину. Колега порадив одну: начебто й ціни помірні, й водії люб’язні. З огляду на сніг і мороз зробити замовлення вирішила ще напередодні. О шостій вечора зателефонувала до оператора, зауважила, що машина потрібна на завтрашній ранок, назвала адреси, звідки і куди їхати і, затамувавши подих, чекала, якою ж буде ціна.

    Коли сказали: «За тарифом — 39 гривень», думала, що вчулося. Бо, скажу щиро, готувалася почути вдвічі більшу цифру. Тому перепитала у дівчини-оператора, чи правильно вона зрозуміла, звідки і куди мене відвезти. «Усе я правильно зрозуміла, — відповіла вона трохи знервовано. — А що власне вам не до вподоби?» — «Мені подобається все!» — радісно вигукнула я. А подумки зауважила, що чому б і ні — адже це мій день народження, тож не дивно, що мені пощастило.

    Своєю радістю поділилася через Інтернет із подругою з Росії. Але вона не поділяла мого оптимізму. «Можливо, по телефону сказали одну ціну, а як приїде машина, водій може сказати й іншу, вдвічі або й утричі більшу. І куди ти подінешся, якщо треба їхати?» У них у Росії це, за її словами, не дивина. Я заперечила, що ні зі мною, ні друзями й колегами начебто такого не траплялося. Та про всяк випадок виписала з Інтернету ще кілька телефонів таксі — так спокійніше.

    І ось ранок, я готуюся до від’їзду, не хвилююсь, адже про все домовлено заздалегідь. Подумки вже бачу себе за святковим столом: квіти, подарунки, побажання… Із солодких мрій мене вихопив звук смс-ки. І хто ж мене першим привітає? Відкриваю повідомлення, а там… «Вибачте, але, на жаль, машини нашої фірми у вашому районі немає». Оце так із днем народження!

    Та що вдієш? Не злитися і зітхати слід, а розв’язувати проблему. Тут-таки згадала про ще кілька виписаних з Інтернету телефонів. Телефоную і знову чую, що машину замовити можна, адреси зрозумілі, а ціна за тарифом — 45 гривень (трохи більше, та все одно недорого). Проте слід зачекати на смску, чи є в них машина в моєму районі. Чекаю, і через 10 хвилин отримую… клон попереднього повідомлення.

    У наступні півгодини, зателефонувавши ще до трьох операторів таксі, перебувала у стані дежа вю. І ось тоді вже й справді опустилися руки: сіла й зажурилася. Що ж воно таке: вигляну у вікно — машин море, а послухати операторів — жодної автівки у моєму районі. Ну не доїжджають вони сюди, зникають десь на підступах до Чоколівки, як у Бермудському трикутнику…

    Аж тут мені зателефонував батько, привітав і запитав, чому вже вранці така знервована. Поділилася я з ним цією морокою. А у відповідь почула, що хоч уже начебто й доросла, але… чого ж така наївна? «Зателефонуй знову до будь-якого оператора, — порадив він, — вислухай ціну за тарифом, але тут-таки скажи, що згодна заплатити на 20—30 гривень більше, бо дуже поспішаєш. І подивишся, що буде». Й оскільки втрачати мені вже справді не було чого, так і вчинила, хоч не дуже розраховувала на успіх. І замість 45 гривень за тарифом запропонувала операторові озвучити водіям суму 70 гривень — пан чи пропав. І знову стала чекати на смс-ку. І… Повідомлення надійшло буквально за 5 хвилин: «Машина чекає вас у дворі, виходьте!» Ото дивина! Дякую, тату, за підказку.

    Але що ж за порядки такі, де логіка? За тарифом ціна невисока, але жодної машини у районі. Та як «підмажеш», накинеш водієві «на новорічні мандарини» гривень 20—30, то й сніг із морозом вже не на заваді, машина в потрібному місці з’являється за 5 хвилин, як за чаклунством.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Ю.Луценко будет общаться с Печерским райсудом Киева в режиме видеоконференции

    Печерский райсуд Киева рассмотрит жалобу экс-главы МВД Юрия Луценко на постановление о прекращении в отношение него уголовного производства по делу 11 февраля в режиме видеоконференции. Соответствующее ...

    Про утворення Організаційного комітету з підготовки і відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, Кабінет Міністрів України

    Про утворення Організаційного комітету з підготовки і відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років

    Про декларування зміни оптово-відпускних цін на лікарські засоби станом на 13 листопада 2013 року та внесення їх до реєстру, Міністерство охорони здоров'я України

    Про декларування зміни оптово-відпускних цін на лікарські засоби станом на 13 листопада 2013 року та внесення їх до реєстру Відповідно до пункту 3 Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення та порядок внесення до нього змін( z1638-12 ), затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 7 вересня 2012 року № 705, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 24 вересня 2012 року за № 1638/21950, та листів Державного підприємства "Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України" від 7 листопада 2013 року № 16/1224/К, від 6 листопада 2013 року № 16/1218/К, від 4 листопада 2013 року № 16/1207/К та від 6 листопада 2013 року № 16/1216/К НАКАЗУЮ:

    На Полтавщині вартові доріг затримали керманичів авто зі зброєю

    На території області діють стаціонарні пости, на яких працівники ДАІ цілодобово перевіряються транспортні засоби з метою недопущення ввезення зброї та боєприпасів.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa