• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Про негоду працівники ДАІ попереджають водіїв всіма існуючими способами

    Про негоду працівники ДАІ попереджають водіїв всіма існуючими способамиАби попередити кожного учасника дорожнього руху про наслідки негоди на дорогах працівники ДАІ використовують FM-хвилі, Інтернет, друковані видання, телебачення й, навіть, радіозв`язок між водіями великовагового транспорту.

    На Миколаївщині вже кілька днів лютує негода. Снігом заметені декілька магістральні автодороги області, на деяких навіть довелось повністю обмежити рух автомобільного транспорту.

    Для того, щоб попередити якомога більше учасників дорожнього руху про діючі обмеження руху на автодорогах Миколаївщини, працівники Державтоінспекції вдаються до всіх можливих способів.

    На щастя, сьогоднішній технічний прогрес дозволяє правоохоронцям з легкістю поширювати інформацію щодо безпеки дорожнього руху у складних погодних умовах: газети тиражують звернення до учасників дорожнього руху, інтернет-видання постійно оновлюють інформацію про стан проїзду автодорогами Миколаївщини, ведучі місцевих телеканалів у кожному випуску новин звертаються до водіїв та пішоходів від імені Державтоінспекції з проханням бути обережними на автошляхах, у ефірі FM-радіостанцій — щогодини музичний простір переривається повідомленнями про небезпечні ділянки автошляхів області. Більш того, радіо «Рідна вулиця», яке транслюється на 15 найбільш людних вулицях обласного центру, на 40 зупинках громадського транспорту, кожні 10 хвилин нагадує учасникам дорожнього руху про заходи безпеки під час ускладнення погодних умов, ожеледі та в умовах недостатньої видимості.

    А от поширити важливу інформацію серед водіїв вантажних автомобілів вдається з неймовірною швидкістю.

    Більшість великовантажних автомобілів обладнані системами радіозв’язку — за словами водіїв вони допомагають забезпечити їх особисту безпеку, і дають можливість попередити інших про будь-які дорожні «несподіванки».

    Тож, співробітники ДАІ користуються цією можливістю щоденно попереджають водіїв вантажних автомобілів про небезпечні ділянки доріг на Миколаївщині. Командир роти ДПС УДАІ УМВС України в Миколаївській області Олександр Лозицький за допомогою радіостанції, встановленої в салоні одного з вантажних автомобілів, що опинились в «сніговій пастці» неподалік від м. Миколаєва, звернувся до інших керманичів, налаштованих на цю радіо-хвилю. Правоохоронець розповів про стан проїзду автодорогами Миколаївщини. Також, звернувся з проханням утриматись від поїздок без потреби, а в разі необхідності виїзду, дотримуватись Правил дорожнього руху, пам’ятати про власну безпеку та не бути байдужими до інших учасників дорожнього руху.

    У відповідь на звернення командира роти ДПС у ефірі щоразу лунають слова вдячності за попередження від водіїв, а дехто ставить уточнюючі питання щодо можливості проїхати тим чи іншим шляхом.

    Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    На Аскольдовій могилі поховали їх…

    Цим подіям за пять літ уже виповниться століття. Але вони живі в нашій памяті і продовжують турбувати розум і душу: в бою під с. Крути, що на Чернігівщині, за Українську Народну Республіку поклали ...

    Объявление о внеочередном съезде адвокатов размещено на старом сайте ВККА при КМУ

    На сайте Высшей квалификационной комиссии адвокатуры при Кабинете Министров Украины размещено объявление о проведении внеочередного съезда адвокатов Украины.

    Про затвердження Порядку ведення реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій та визнання таким, рішення НКРЗ від 11.11.2010 № 514, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації

    Порядок встановлює процедуру подання документів на включення, внесення змін до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, їх перелік, порядок розгляду та прийняття рішень про включення, ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa