• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Про стан виконання Державної цільової екологічної програми ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 на 2011 - 2013 роки та заходи з очищення території держави від вибухонебезпечних предметів, Державна служба України з надзвичайних ситуаційКОЛЕГІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

РІШЕННЯ

  1. 14.11.2013  № 19
  2. Про стан виконання Державної цільової екологічної програми ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 на 2011 — 2013 роки та заходи з очищення території держави від вибухонебезпечних предметів

    Розглянувши інформацію про стан виконання Державної цільової екологічної програми ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 на 2011 — 2013 роки( 237-2011-п ) (далі — Програма) та заходи з очищення території держави від вибухонебезпечних предметів, колегія визнала стан їх виконання задовільним.

    ДСНС України у 2013 році в плановому порядку здійснюється реалізація завдань і заходів Програми на технічній території 61 арсеналу Міноборони.

    Основними завданнями на 2013 рік визначено: очищення від боєприпасів території площею 47 га; знешкодження орієнтовно 7 тис. тонн боєприпасів та їх елементів (з них шляхом ідентифікації на вибухонебезпечність та сортуванням 4 тис. 400 тонн, знищення контрольованим підривом 2 тис. 600 тонн).

    Завдання на технічній території арсеналу виконує піротехнічний загін середньою чисельністю 150 чоловік (із них близько 100 піротехніків) і 45 одиниць інженерної та спеціальної техніки різного призначення.

    За 9 місяців 2013 року здійснено очистку технічної території арсеналу площею понад 37 га; знешкоджено близько 10,5 тис. тонн боєприпасів, у тому числі перевірено шляхом ідентифікації на вибухонебезпечність (сортуванням) та передано представникам Міноборони понад 8,2 тис. тонн безпечних залишків боєприпасів (металобрухту); знищено контрольованим підривом понад 2,3 тис. тонн боєприпасів.

    Всього з початку реалізації Програми (з 2011 року) здійснено очистку понад 237 га технічної території, знешкоджено понад 31,5 тис. тонн боєприпасів, з них передано Міноборони понад 24 тис. тонн у вигляді металобрухту.

    До кінця 2013 року необхідно здійснити заходи щодо очищення 10 га території, знешкодження шляхом контрольованого підриву 1,5 тис. тонн боєприпасів та розбирання 2,5 тис. метрів захисних валів.

    На цей час реалізація Програми знаходиться на завершальному етапі. Завдяки вжитим ДСНС України заходам ситуація на технічній території 61 арсеналу повністю контрольована, загрози для мешканців прилеглих населених пунктів і територій немає.

    З метою здійснення заходів щодо очищення території держави від вибухонебезпечних предметів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 1999 р. № 2294( 2294-99-п ) "Про упорядкування робіт з виявлення, знешкодження та знищення вибухонебезпечних предметів" піротехнічними підрозділами проводяться роботи щодо очищення території України від боєприпасів як під час реагування на випадки виявлення їх населенням, так і в плановому порядку на територіях колишніх військових полігонів та місць бойових дій часів минулих війн.

    Всього за 9 місяців 2013 року піротехнічними підрозділами здійснено 5 тис. 165 виїздів; виявлено, знешкоджено та знищено 66 тис. 139 вибухонебезпечних предметів (без урахування набоїв до стрілецької зброї), із них 709 авіаційних бомб; очищено території загальною площею понад 1,7 тис. га, у тому числі:

    під час реагування на випадки виявлення населенням вибухонебезпечних предметів здійснено 4 тис. 604 виїздів, знищено 32 тис. 441 вибухонебезпечний предмет (з них 656 авіаційних бомб), очищено території загальною площею близько 1,2 тис. гектарів;

    у ході проведення планових робіт щодо очищення від вибухонебезпечних предметів районів колишніх бойових дій, територій колишніх військових полігонів, які окремими осередками забруднені вибухонебезпечними предметами, очищено території загальною площею понад 500 гектарів та знищено 33 тис. 698 вибухонебезпечних предметів (з них 53 авіаційних бомби).

    Найбільшу кількість виїздів для вилучення та знешкодження боєприпасів здійснено піротехнічними підрозділами: Управління ДСНС України у м. Севастополі (Сухорученков Г. М.) — 453 залучення, ГУ ДСНС України у Донецькій області (Ільченко М. В.) — 372 залучення, НЦ ОРС ЦЗ ДСНС України (Білотіл О. М.) — 319 залучень, 1 СЦШР ОРС ЦЗ (Качкан В. Л.) — 288 залучень, 2 СЦШР ОРС ЦЗ (Кінчеші А. С.) — 216 залучень.

    Значну кількість вибухонебезпечних предметів знешкоджено піротехнічними підрозділами: НЦ ОРС ЦЗ ДСНС України (Білотіл О. М.) — 3 тис. 630 од., ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області (Романюк І. П.) — 3 тис. 234 од., СМЗ ОРС ЦЗ ДСНС України (Ястреб С. М.) — 2 тис. 773 од., ГУ ДСНС України в Автономній Республіці Крим (Шахов С. М.) — 1 тис. 969 одиниць.

    Під час проведення планових робіт, найбільші за площею ділянки території обстежено та очищено від вибухонебезпечних предметів Управлінням ДСНС України у Житомирській області (Нікітчук І. В.) — 141 га, ГУ ДСНС України у Харківській області (Одарюк П. В.) — 90 га, Управлінням ДСНС України у Полтавській області (Кириленко Р. П.) — 73 га, СМЗ ОРС ЦЗ (Ястреб С. М.) — 35 га та ГУ ДСНС України у Рівненській області (Оглобля В. М.) — 12 гектарів.

    З метою забезпечення виконання визначених на 2013 рік завдань і заходів щодо реалізації Програми( 237-2011-п ), своєчасного реагування на випадки виявлення населенням вибухонебезпечних предметів та ефективного проведення планових робіт з очищення території держави від боєприпасів колегія ВИРІШИЛА:

    1. Інформацію про стан виконання Програми та заходи з очищення території держави від вибухонебезпечних предметів взяти до відома.

    2. Департаменту реагування на надзвичайні ситуації (Марченко Г. Б.) Департаменту ресурсного забезпечення (Білошицький Р. М.), Департаменту економіки і фінансів (Ільченко О. В.) забезпечити виконання завдань та заходів Програми, визначених на 2013 рік.

    Строк — до кінця 2013 року

    3. Начальникам територіальних органів ДСНС України, підрозділів центрального підпорядкування забезпечити:

    виконання у повному обсязі наказів ДСНС України від 06.03.2013 № 69 "Про організацію виконання завдань і заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 (м. Лозова Харківської області)" та від 11.03.2013 № 76( v0076388-13 ) "Про організацію виконання робіт з очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів підрозділами ДСНС України у 2013 році";

    Строк — до кінця 2013 року

    належне розроблення планів організації виконання завдань з розвідки і розмінування місцевості в регіонах на 2014 рік відповідно до розділу II Інструкції з організації та проведення робіт з розмінування місцевості на території України підрозділами та спеціалізованими підприємствами МНС України (далі — Інструкція), затвердженої наказом МНС України від 20.09.2010 № 791, та подання їх на погодження керівництву ДСНС України;

    Строк — до 29 листопада 2013 року

    своєчасне реагування на випадки виявлення населенням вибухонебезпечних предметів та реалізацію планів розмінування місцевості в регіонах з дотриманням вимог Інструкції;

    Строк — постійно

    проведення роз'яснювальної роботи серед населення щодо дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів та заборони їх несанкціонованого збору;

    Строк — до 29 листопада 2013 року

    активізацію роботи з місцевими органами влади щодо проведення робіт з очищення від вибухонебезпечних предметів районів ведення великомасштабних бойових дій, зокрема окремих територій, на яких траплялися випадки травмування населення або виявлено велику кількість вибухонебезпечних предметів.

    Строк — до 29 листопада 2013 року

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Голови Данилюка С. Л.

    Голова, голова колегії

    М. Болотських

    {Текст взято з сайту ДСНС України http://www.mns.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Поділ майна при розлученні — розлучення через суд в Києві

    Практично в кожному другому випадку при розлученні через суд один з членів подружжя бажає провести розділ майна. Поділ майна при розлученні процедура, яка вимагає участі юриста.

    Адвокат у кримінальних справах, вирішення кримінальних справ

    Адвокат у кримінальних справах надасть юридичну допомогу при порушенні кримінальної справи, припинення кримінальної справи, представництво інтересів в суді, адвокат для свідка

    Про внесення змін до Положення про прикордонний режим, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до Положення про прикордонний режим Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до Положення про прикордонний режим( 1147-98-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 р. № 1147 (Офіційний вісник України, 1998 р., № 30, ст. 1127; 1999 р., № 17, ст. 726; 2003 р., № 37, ст. 1981; 2004 р., № 26, ст. 1705; 2010 р., № 94, ст. 3340), такі зміни:

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa