• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Про затвердження Змін до Порядку присвоєння спеціальних звань та подання матеріалів для їх присвоєння, Міністерство внутрішніх справ УкраїниМІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 30.09.2013  № 933
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2013 р. за № 1786/24318

    Про затвердження Змін до Порядку присвоєння спеціальних звань та подання матеріалів для їх присвоєння

    Відповідно до розділу IV Закону України „Про міліцію"( 565-12 ), пунктів 9, 11 Положення про Міністерство внутрішніх справ України( 383/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 06 квітня 2011 року № 383, та розділу III Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ( 114-91-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів Української РСР від 29 липня 1991 року № 114 (зі змінами), та з метою приведення нормативно-правового акта МВС України у відповідність до законодавства України НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Зміни до Порядку присвоєння спеціальних звань та подання матеріалів для їх присвоєння( z0560-12 ), затвердженого наказом МВС України від 21 березня 2012 року № 218, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 квітня 2012 року за № 560/20873, що додаються.

    2. Департаменту кадрового забезпечення (Дивак М. М.) забезпечити в установленому законодавством порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра — керівника апарату Лекаря С.І.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Міністр генерал внутрішньої служби України

    В. Ю. Захарченко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ МВС України 30.09.2013  № 933

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2013 р. за № 1786/24318

    ЗМІНИ до Порядку присвоєння спеціальних звань та подання матеріалів для їх присвоєння ( z0560-12 )

    1. Пункт 1.15 розділу I( z0560-12 ) цього Порядку викласти в такій редакції:

    „1.15. Позбавлення спеціального звання за вироком суду, що набрав законної сили:

    осіб молодшого начальницького складу головних управлінь, управління МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті, науково-дослідних установ, ВНЗ системи МВС України здійснюється за наказом начальника головного управління, управління МВС України в Автономній Республіці Крим, області, містах Києві та Севастополі, на транспорті, науково-дослідної установи, ректора ВНЗ системи МВС України або особи, яка виконує його обов'язки;

    осіб середнього та старшого начальницького складу головних управлінь, управління МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті, науково-дослідних установ, ВНЗ системи МВС України за наказом Міністра внутрішніх справ України або особи, яка виконує його обов'язки;

    осіб молодшого, середнього та старшого начальницького складу структурних підрозділів апарату МВС України за наказом Міністра внутрішніх справ України або особи, яка виконує його обов'язки.

    Для підготовки проекту наказу про позбавлення спеціального звання осіб молодшого, середнього та старшого начальницького складу в підрозділ з кадрового забезпечення апарату МВС України, головних управлінь, управління МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті, науково-дослідних установ, ВНЗ системи МВС України подаються подання щодо позбавлення спеціального звання (додаток 1), та завірена належним чином копія вироку суду.

    Подання про позбавлення спеціального звання готується структурним підрозділом апарату МВС України, головного управління, управління МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті, науково-дослідною установою, ВНЗ системи МВС України, у якому (якій) проходить службу особа молодшого, середнього та старшого начальницького складу органів внутрішніх справ.

    Копія вироку суду та подання про позбавлення спеціального звання осіб молодшого, середнього та старшого начальницького складу структурних підрозділів апарату МВС України, осіб середнього та старшого начальницького складу головних управлінь, управління МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті, науково-дослідних установ, ВНЗ системи МВС України для видання наказу МВС України про позбавлення спеціального звання направляються до Департаменту кадрового забезпечення в 10-денний строк з дня отримання копії вироку суду.

    У місячний строк з дня отримання копії вироку суду апарат МВС України, головні управління, управління МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті, науково-дослідні установи, ВНЗ системи МВС України, якими видано накази про позбавлення спеціального звання осіб молодшого, середнього та старшого начальницького складу, повідомляють суд про виконання вироку суду".

    2. Доповнити цей Порядок( z0560-12 ) новим додатком 1, що додається.

    У зв’язку з цим додаток( z0560-12 ) до цього Порядку вважати додатком 2. У тексті цього Порядку( z0560-12 ) посилання на додаток замінити посиланням на додаток 2.

    3. Відмітку на додатку 2( z0560-12 ) до цього Порядку викласти в такій редакції:

    "Додаток 2 до Порядку присвоєння спеціальних звань та подання матеріалів для їх присвоєння (пункт 2.1)".

    Начальник Департаменту кадрового забезпечення МВС України генерал-лейтенант міліції

    М. М. Дивак

    Додаток 1 до Порядку присвоєння спеціальних звань та подання матеріалів для їх присвоєння (пункт 1.15)

    ПОДАННЯ ( z1786-13 BF37.doc ) про позбавлення спеціального звання

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    До уваги мешканців та гостей столиці! Зміни в організації дорожнього руху!

    З метою зменшення аварійності та збільшення пропускної спроможності автотранспорту з 22 січня у Печерському районі міста Києва змінено організацію дорожнього руху. Відтак, впроваджено односторонній ...

    На Полтавщині працівники ДАІ затримали браконьєрів, які незаконно виловлювали рибу

    Напередодні вихідних, у Полтавській області під час проведення комплексної операції Нерест працівники ДАІ виявили одразу два факти незаконного вилову риби та її перевезення.

    Представник ДСА України взяв участь у фокус-груповій дискусії «Стратегічне планування розвитку судової системи України»

    31 серпня 2012 року в м. Чернігів відбулася чергова фокус-групова дискусія з представниками судової гілки влади, де взяв участь начальник управління аудиту Державної судової адміністрації України ...

    Судьей апелляционного суда в США впервые официально стал гей

    Американские сенаторы впервые единогласно проголосовали за назначение на пост судьи апелляционного суда гея, сообщает Los Angeles Times.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa