• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Віртуози управління

    Віртуози управління

    Конкурс «Премія HR-бренд 2012» засвідчив, що найбільші українські роботодавці прагнуть створити комфортне середовище для персоналу

    Днями в готелі InterContinental зібралася приємна публіка, вбрання якої нагадувало ретроатмосферу у стилі 1950-х років. Дами у вечірніх сукнях, чоловіки в костюмах. Так у затишному залі столичного готелю проходила церемонія нагородження переможців конкурсу «Премія HR-бренд 2012». Тут зустрілися топ-менеджери кращих компаній України, артисти, журналісти.

    HR-менеджер (з англ. Human Resourсes — людські ресурси) — професіонал, який відповідає за політику і стратегію управління персоналом компанії. Якщо в колишньому СРСР такі спеціалісти були «розкидані» по різних структурах: відділах кадрів, парткомах та профкомах, то нині питаннями управління та підготовки персоналу опікуються HR-департаменти. Хоча деякі з них відстають від передових практик, результати нинішнього конкурсу свідчать, що більшість таки відповідає вимогам міжнародних стандартів роботи з персоналом.

    Репутація як проект

    «Премія HR-бренд Україна 2012» заохочує роботодавців створювати кращі умови для працівників. У змаганні на здобуття щорічної премії подаються проекти щодо залучення, мотивації та утримання персоналу, реалізовані компаніями.

    З 2005 р. цей конкурс проводять у Росії, а з 2011-го — в Україні. Організатор конкурсу — російська група компаній HeadHanter. Проект «Премія HR-бренд Україна» найбільш авторитетна в нашій країні нагорода в сфері управління персоналом і свідчить про визнання успіху компанії у бізнес-товаристві, серед експертів, колег, клієнтів. Цього року на суд журі з 12 осіб претенденти надали українські проекти.

    Офіційним аудитором «Премії HR-бренд Україна» є компанія PricewaterhouseCoopers. А його генеральним партнером другий рік поспіль виступає ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ», яке посідає 9-е місце серед найбільших меткомпаній світу за версією Всесвітньої асоціації виробників сталі — worldsteel) і є передовим у країні за рівнем корпоративного управління, прозорості бізнесу та ефективності комунікацій.

    «Проект дасть змогу сформувати у середовищі найбільших українських роботодавців стартовий майданчик для професійного багаторівневого спілкування компаній, які опікуються питаннями розвитку і підвищення мотивації персоналу», — вважає директор з персоналу і соціальної політики компанії «Метінвест» Наталя Стрєлкова.

    Компанії вимушені створювати навчальні центри та програми для виховання потрібних кадрів, оскільки для деяких затребуваних професій виші не готують спеціалістів. «Наприклад, в агробізнесі немає менеджерів та управлінців. Молоді спеціалісти, які закінчують інститут, не володіють управлінськими навичками. Інститути мало звертають увагу на презентаційні навички випускників. Саме такі «проріхи» виправляють роботодавці, виховуючи нове покоління у потрібному для бізнесу форматі», — зауважує директор з розвитку групи компаній «Rost Group» Анна Варбанець.

    Соціальна відповідальність

    У конкурсі цього року було чотири номінації. У номінації «Країна» призові місця посіла одна з найбільших українських компаній з розробки програмного забезпечення Soft

    Serve, «Агро-Союз», ПУМБ. У рамках номінації «Столиця» золота статуетка вручена національному комунікаційному холдингу Atlantic Group, срібна — мережі ресторанів японської кухні «Сушія». Лідерами номінації «Регіон» стали провідна агропромислова компанія України «Мрія-агрохолдинг», «Інтерпайп», мережа магазинів «Єва». У номінації «Світ» перше, друге, третє місця дісталися компаніям «Інтерпайп», «Фокстроту» та міжнародному автомобільному холдингу «Атлант-М». Вони надалі змагатимуться з представниками інших країн.

    «Серед переможців, які отримали призи, — металургійні компанії, зі сфери IT-технологій, сільського господарства та банківського сектору. Україна може пишатися нещодавно відкритим «Інтерпайпом» —металургійним підприємством у Дніпропетровську. Воно передове не лише з точки зору інвестицій та технологій, а й HR. Крім того, для мене стало несподіванкою, що у холдингу «Мрія» всі агрономи розмовляють … англійською. Серед критеріїв, які ми брали до уваги, — вплив проекту на бізнес компанії, його креативність та інноваційність», — розповіла «УК» голова журі, засновник і директор Школи HRM, партнер Інституту стратегій INSPIRA Анна Власова.

    Генеральний партнер конкурсу «Премія HR-бренд 2012» — «Метінвест» — вручив свій спеціальний приз компанії «Самсунг» за реалізацію благодійного проекту допомоги онкологічно хворим дітям. Отримуючи його, менеджер «Самсунгу» зізнався, що «коли приходить у лікарню до таких дітей і не знаходить одного з маленьких пацієнтів через те, що він… видужав і виписався з лікарні завдяки придбаній нами апаратурі, на душі світлішає». Враховуючи те, що проект здобув прихильність багатьох членів журі, наступного року «Метінвест» планує об’єднати всі соціальні проекти, в тому числі й благодійні, в одну групу і розробити їхню систему оцінок.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Изменен перечень видов публичной информации, распорядителем которой является Минюст

    Министерство юстиции изъяло из перечня видов публичной информации, распорядителем которой является Минюст, информацию о результатах заседаний Комиссии по представлению предложений хозяйственному ...

    Про затвердження Вимог до рейтингів фінансової надійності (стійкості) страховиків та перестраховиків-нерезидентів та порядку їх підтвердження та визнання такими, деяких розпоряджень Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 31 липня 2013 р. за № 1285/23817 Про затвердження Вимог до рейтингів фінансової надійності (стійкості) страховиків та перестраховиків-нерезидентів та порядку їх підтвердження та визнання такими, що втратили чинність, деяких розпоряджень Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України

    Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики України від 14 грудня 2006 року № 770, Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики України від 14 грудня 2006 року № 770 Керуючись статтею 59 Господарського кодексу України( 436-15 ), статтею 6 Закону України "Про управління об'єктами державної власності"( 185-16 ), статтею 33 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців"( 755-15 ) та відповідно до підпункту 78 пункту 4( 500/2011 ), пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України( 500/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 23 квітня 2011 року № 500, НАКАЗУЮ:

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa