• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Передвиборча програма Соціалістичної партії України до виборів у Верховну Раду України 28 жовтня 2012 року

    Передвиборча програма    Соціалістичної партії України до виборів    у Верховну Раду України 28 жовтня 2012 рокуВИБОРИ-2012

    СВОБОДА, СПРАВЕДЛИВІСТЬ, СОЛІДАРНІСТЬ! СПУ — за демократичний соціалізм! Змінимо Україну — разом! Передвиборча програма Соціалістичної партії України до виборів у Верховну Раду України 28 жовтня 2012 року

    За роки незалежності наша країна стала державою, де вся влада належить олігархічним кланам. Вищий законодавчий орган — Верховна Рада — обернулася на ревного поборника інтересів олігархів, а наскрізь корумпований державний апарат став запопадливим їхнім прислужником. Абсолютна більшість людей перебуває у бідності, зневірилася у справедливості, можливості кращого майбутнього.

    Уже відібравши в народу України левову частку його багатств, сьогодні олігархи зазіхають на головний статок — землю, аби перетворити всю країну на власний маєток, назавжди зробивши наших співвітчизників своїми покірними рабами.

    Далі байдуже спостерігати за трагедією нашої Вітчизни — не можна!

    Єдиним виходом із цієї ситуації є шлях розбудови суспільства, перевірений практикою цивілізованих європейських держав, заснований на принципах Свободи, Справедливості та Солідарності — демократичного соціалізму.

    Виходячи з Програми СПУ та проголошеного Маніфесту «До суспільства соціальної справедливості!», СПУ розпочинає рішучу боротьбу за повне «перезавантаження» країни, повернення народу незаконно награбованого, знищення корупції, утвердження суспільного ладу, в якому реалізується влада народу, верховенство права, рівність усіх перед законом, підвищення рівня життя для кожного.

    З цією метою ми пропонуємо:

    1. Запровадити істинне народовладдя!

    Відновити парламентсько-президентську республіку.

    Ліквідувати районні державні адміністрації, передавши їхні функції радам, їхнім виконкомам, селищним та міським головам.

    Запровадити вибори за відкритими партійними списками.

    Законодавчо забезпечити виборність суддів.

    2. Повернути народу національні багатства, забезпечити їхнє збереження і раціональне використання!

    Підприємства стратегічного значення, природні монополії, розподільчі та транзитні мережі — повернути в державну та комунальну власність, перевіривши виконання умов приватизації, починаючи з 1992 року.

    3. Створити умови для розвитку економіки і підприємництва!

    Провести радикальну дерегуляцію підприємницької діяльності. На основі досвіду найефективніших економік світу спростити систему реєстрації, оподаткування та звітності при забезпеченні прозорості, підвищення відповідальності підприємця й держави за неправомірні дії.

    4. Торгувати українським хлібом, а не землею!

    Не допустити перетворення української землі на товар — предмет спекуляції!

    Запровадити державну підтримку сільського виробника, як це робиться в Європі й світі. Реалізувати підготовлені СПУ законопроекти, які забезпечать абсолютний контроль над земельним фондом — територією України.

    При бажанні власника продати свій пай виключно держава має викупити землю, передаючи її в довгострокову оренду індивідуальним користувачам або кооперативам власників земельних та майнових паїв.

    Запровадити механізм державного замовлення на сільгосппродукцію. Українські громадяни повинні мати найякісніші продукти харчування за цінами, доступними для кожної сім’ї.

    Україна має стати ключовим гравцем у вирішенні світової продовольчої проблеми!

    5. Ліквідувати кримінальний капіталізм, знищити корупцію!

    6. Підняти якість життя і добробут людей!

    7. Соціальна справедливість — передусім!

    Закони про соціальний захист повинні виконуватися безумовно і повністю! Негайно відмінити рішення, прийняті попереднім складом Верховної Ради, які призупинили дію законів про соціальний захист дітей війни, чорнобильців та інших категорій громадян, які потребують додаткового соціального захисту.

    Забезпечити справедливість у соціальній сфері. Вилучити з числа пільговиків усіх, хто туди «примазався», а найперше — представників влади. Відповідно збільшити підтримку всім, хто потребує допомоги.

    Жодних пенсійних реформ за рахунок людей! Повернути пенсійний вік: для жінок — 55, для чоловіків — 60 років. Максимальна пенсія не повинна перевищувати мінімальну більше ніж у 7 разів.

    Шановні виборці! Україна творилася людьми праці. Україна має належати їм!

    Разом з народом ми зламаємо систему кримінально-олігархічного капіталу і створимо суспільство рівних можливостей, яке гарантує гідне життя кожному!

    Голосуйте за себе — за Соціалістичну партію України!

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Судьи Верховного Суда встретились с директором Генерального департамента по правам человека Совета Европы

    Вчера, 28 августа, в. о. Председателя Верховного Суда Украины Валентин Барбара встретился с директором Генерального департамента правам человека Совета Европы, Специальным советником Генерального секретаря Совета Европы господином Кристосом Джакомопулосом. Об этом сообщает пресс-служба Верховного Суда Украины.

    Щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість додаткових послуг, пов'язаних з перевезенням вантажів транзитом, Державна адміністрація залізничного транспорту України

    Начальникам залізниць України ЦФ, ЦМ, ЦІТ ТОВ НВФ "ТМСофт" ДП "ПКТБ АСУ ЗТ" ДП "ГІОЦ" У зв'язку з роз'ясненням Державної податкової служби України від 19.06.2012 № 10330/6/15-3915-26( v1033837-12 ) щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість додаткових послуг, пов'язаних з перевезенням вантажів транзитом, плата за які стягується за внутрішніми документами, оформлення накопичувальних карток ф. ФДУ-92( z0864-00 ) здійснювати з обов'язковим заповненням граф:

    У Херсонській області працівники ДАІ за «гарячими слідами» затримали водія, який тяжко травмував пішохода

    15 січня, близько 16-ї години у селі Нова Маячка Цюрупинського району невстановлений водій автомобіля здійснив наїзд на 49-річну жінку та з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП жінка отримала тяжкі ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa