• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Про видачу судового наказу за вимогою про стягнення з ОСОБА_2 (інн - Московський районний суд м. Харкова - Короткий І. П.

  1. СУДОВИЙ НАКАЗ
  2. ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

СУДОВИЙ НАКАЗ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12.12.2014 року Справа № 643/20716/13-ц

м. Харків

Суддя Московського районного суду м. Харкова Короткий І.П. розглянувши заяву Комунального підприємства «Харківводоканал», юридична адреса: м. Харків, вул. Шевченка, 2, р/р 26004010085522 в АТ «ОСОБА_1 ворота» МФО 351931, про видачу судового наказу за вимогою про стягнення з ОСОБА_2 (інн. НОМЕР_1)(26.05.1972 р.н.), місце реєстрації: АДРЕСА_1, ОСОБА_3 (інн. НОМЕР_2)(12.08.1953 р.н.), місце реєстрації: АДРЕСА_1 суми заборгованості за послуги з централізованого водопостачання за період з 01 січня 1999 р. по 30 листопада 2013 р., у розмірі 2589 грн. 32 коп., за послуги водовідведення за період з 01 січня 2003 р. по 30 листопада 2013 р. у розмірі 834 грн. 38 коп. з урахуванням індексу інфляції за весь час прострочення та три проценти річних від простроченої суми у розмірі 3510 грн. 81 коп.

Згідно ст. 68 ЖК України, ст. 20 Закону України Про житлово-комунальні послуги, споживачі зобовязані щомісячно сплачувати комунальні послуги, у тому числі і за водопостачання.

Згідно ст. 64 ЖК України відповідачі несуть рівні обовязки по сплаті комунальних послуг.

Керуючись ст. ст. 64, 68 ЖК України, ст. 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 526, 530, 541 ЦК України, ст. ст. 96, 102-104 ЦПК України, -

НАКАЗУЮ:

Стягнути солідарно ОСОБА_2 (інн. НОМЕР_1)(26.05.1972 р.н.), місце реєстрації: АДРЕСА_1, ОСОБА_3 (інн. НОМЕР_2)(12.08.1953 р.н.), місце реєстрації: АДРЕСА_1 на користь Комунального підприємства «Харківводоканал», юридична адреса: м. Харків, вул. Шевченка, 2, р/р 26004010085522 в АТ «ОСОБА_1 ворота» МФО 351931, суму заборгованості за послуги з централізованого водопостачання за період з 01 січня 1999 р. по 30 листопада 2013 р., у розмірі 2589 грн. 32 коп.,. за послуги водовідведення за період з 01 січня 2003 р. по 30 листопада 2013 р. у розмірі 834 грн. 38 коп. з урахуванням індексу інфляції за весь час прострочення та три проценти річних від простроченої суми у розмірі 3510 грн. 81 коп.

Стягнути з ОСОБА_2 (інн. НОМЕР_1)(26.05.1972 р.н.), місце реєстрації: АДРЕСА_1, ОСОБА_3 (інн. НОМЕР_2)(12.08.1953 р.н.), місце реєстрації: АДРЕСА_1 судовий збір на користь держави у розмірі 114 (сто чотирнадцять) грн. 70 коп, в рівних частках по 57 (п`ятдесят сім) грн. тридцять п`ять коп. з кожного.

Копії наказу разом із копією заяви про видачу судового наказу і копіями доданих до неї документів надіслати боржнику.

Боржник має право протягом десяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб.

Суддя Московського районного

суду м. Харкова І.П. Короткий

Згідно зі статтею 105 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) боржник має право в разі заперечення проти вимог стягувача протягом десяти днів з дня отримання судового наказу подати заяву про його скасування.

Відповідно до статті 106 ЦПК України в разі ненадходження заяви від боржника протягом трьох днів після закінчення строку на її подання та за наявності даних про отримання боржником копії наказу судовий наказ набирає законної сили і суд видає його стягувачеві для пред'явлення до виконання.

Судовий наказ набрав чинності: " "__ 20_____ року.

Дата видачі судового наказу: " "______________ 20_____ року.

Строк предявлення наказу до виконання 1 рік.

Суддя

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходженняСудового наказу навиконанняПовне найменування установи,

підприємства,

організації, у

якій знаходився

судовий наказ на

виконанніЗагальна сума,

відрахована за

судовим

наказомДата

повернення

судового наказу до органу

державної

виконавчої

служби чи

стягувачевіПідстава

повернення судового

наказуПідпис керівника установи, підприємства

організації (з прикладанням

печатки)Примітки

Інші відмітки:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
Юридичні новини
    В МВФ призвали Украину повысить ...

    В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

    На Дніпропетровщині пройшла акція ...

    На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

    Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

    Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

Це буде Вам цікаво:

Хозсуд г.Киева вернул общине земельный участок в столице стоимостью 30 млн грн

Хозяйственный суд г. Киева удовлетворил исковые требования прокуратуры Дарницкого района столицы и обязал частное предприятие вернуть общине земельный участок площадью 4,8 га стоимостью 30 млн ...

Про встановлення вимог щодо провадження інших, видів діяльності Комунальному комерційному підприємству Донецької міської ради «Донецькміськтепломережа», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

Про встановлення вимог щодо провадження інших, крім ліцензованих, видів діяльності Комунальному комерційному підприємству Донецької міської ради «Донецькміськтепломережа»

Деякі питання діяльності публічного акціонерного товариства “Укргідроенерго”, Кабінет Міністрів України

Деякі питання діяльності публічного акціонерного товариства "Укргідроенерго" 1. Дозволити публічному акціонерному товариству "Укргідроенерго" здійснювати операції з облігаціями внутрішньої державної позики, які отримано відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 липня 2012 р. № 512( 512-2012-р ) "Про збільшення статутного капіталу публічного акціонерного товариства "Укргідроенерго" і можуть бути отримані відповідно до інших рішень Кабінету Міністрів України, за справедливою ринковою вартістю, але не вищою вартості кредитних ресурсів, які товариство отримує на внутрішньому кредитному ринку.

Контакти

(044)

   Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

   Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

Наші Послуги

Юридичні консультації
Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
Послуги в суді
Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
Адвокат із карних справ
Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
Послуги сімейного адвоката
Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
Юридична допомога
Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
Спадкові справи
Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
Реєстрація підприємств
Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
Юридична адреса
Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
Адвокат у кримінальній справі
Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
Сімейний адвокат
Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
Автоадвокат
Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

Наші Вакансії

Вакансія юриста
Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

Суди Києва

Голосіївський районний суд
Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Дарницкий районний суд
Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Деснянский районний суд
Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Дніпровский районний суд
Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Оболонський районний суд
Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Печерський районний суд
Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Подільський районний суд
Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Святошинський районний суд
Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Солом'янський районний суд
Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Шевченківський районний суд
Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa