• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Парламентский комитет рассмотрел доработанный законопроект об основах государственной региональной политики

    Парламентский комитет рассмотрел доработанный законопроект об основах государственной региональной политикиКомитет Верховного Совета Украины по вопросам строительства, градостроительства и жилищно-коммунального хозяйства и региональной политики рекомендует парламенту принять во втором чтении и в целом проект закона об основах государственной региональной политики. Об этом сообщается на сайте украинского парламента.

    Члены Комитета рассмотрели законопроект к повторному второму чтению. В частности, рассмотрены поправки, поступившие в 14-дневный срок после возвращения Комитета законопроекта для доработки и внесения его на повторное второе чтение, от народных депутатов С. Килинкарова, Д. Андриевского, В. Сальдо и Пилипенко. По результатам рассмотрения Комитетом учтены 29 предложений, 7 — отклонены.

    Законопроектом предлагается определить правовые, экономические, социальные, экологические, гуманитарные и организационные основы государственной региональной политики как составляющей внутренней политики Украины.

    Согласно доработанному проекту, целью государственной региональной политики является создание условий для динамичного, сбалансированного развития Украины и ее регионов, обеспечения их социальной и экономического единства, повышение уровня жизни населения, соблюдения гарантированных государством социальных стандартов для каждого гражданина независимо от места проживания.

    Проектом определено, что государственная региональная политика реализуется на основе принципов: законности; сотрудничества и координации; паритетности; открытости; субсидиарности; содействие межрегиональной экономической интеграции; единства; исторической преемственности — учет и сохранение предыдущих достижений развития регионов; этнокультурного развития — возрождение этнической идентичности и национального самосознания людей, сохранения духовной и материальной культуры этносов, содействие развитию их этнической, культурной, языковой и религиозной самобытности; устойчивого развития общества для удовлетворения потребностей нынешнего поколения с учетом интересов будущих поколений.

    Законопроектом предусматривается определить, что «объектами государственной региональной политики могут быть объединения регионов, районов (или их частей), городов, сел, поселков.

    Субъектами государственной региональной политики является Президент Украины, Верховный Совет Украины, Кабинет Министров Украины, Верховный Совет Автономной Республики Крым, Совет министров Автономной Республики Крым, центральные и местные органы исполнительной власти, органы местного самоуправления «.

    Юридическая Практика

    Рейтинг: 4.8/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про внесення змін до наказу МОЗ від 18 листопада 2010 року № 1008 (із змінами), Міністерство охорони здоров'я України

    Про внесення змін до наказу МОЗ від 18 листопада 2010 року № 1008 (із змінами) Для забезпечення безперервності антиретровірусної терапії у ВІЛ-інфікованих пацієнтів та з метою раціонального і цільового використання антиретровірусних препаратів для лікування хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД та профілактики ВІЛ-інфікування, закуплених за кошти Державного бюджету України у 2010 році( 4282-17 ) за бюджетною програмою КПКВК 2301370 "Забезпечення медичних заходів по боротьбі з туберкульозом, профілактики та лікування СНІДу, лікування онкологічних хворих", враховуючи листа начальника Управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації від 29 серпня 2012 року № 3372/2-12.12, листа начальника Управління охорони здоров'я Закарпатської обласної державної адміністрації від 11 вересня 2012 року № 1294/05-3 щодо можливості виділити антиретровірусні препарати, листа начальника Головного управління охорони здоров'я Чернівецької обласної державної адміністрації від 13 вересня 2012 року № 01/2997, листа в. о. начальника Управління охорони здоров'я Кіровоградської обласної державної адміністрації від 7 вересня 2012 року № 21-5518/02-05 щодо потреби в антиретровірусних препаратах, НАКАЗУЮ:

    385 над рівнем Києва…

    Київську телевежу видно з будь-якого району міста. І це не дивно. Така споруда заввишки 385 метрів лише одна з-поміж веж в Україні та на 9-му місці у світі.Вона побила рекорд знаменитої Ейфелевої ...

    Мрія про квартиру стане реальнішою

    Проект постановиКабінету Міністрів Про забезпечення громадян України доступним житлом на умовах оренди з викупом під 3% річних не передбачає першого внеску (нині вноситься 25% загальної вартості ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa