• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

На Сумщині відбувся круглий стіл: «Профілактика дитячого травматизму на дорогах!»

    На Сумщині відбувся круглий стіл: «Профілактика дитячого травматизму на дорогах!»Як убезпечити дітей від травмування транспортними засобами, як зробити безпечним шлях до школи, — ці та інші питання, пов’язані з профілактикою дитячого дорожньо-транспортного травматизму, обговорили в Управлінні Державтоінспекції Сумської області.

    До діалогу запросили представників освіти та дорожньо-комунального господарства, щоб усім разом розробити шляхи зменшення сумної статистики ДТП за участі неповнолітніх учасників дорожнього руху. Цього року двері юним школярам Сумщини відчинили 540 загальноосвітніх навчальних закладів, а для понад десять тисяч дітлахів шкільний дзвоник пролунав вперше.

    «Традиційно, напередодні та в перші тижні навчального року під час проведення Всеукраїнських заходів «Увага!Діти на дорозі» Державтоінспекцією вживається комплекс дій, покликаних не допустити травмування маленьких громадян», — наголосив начальник Управління ДАІ Сумщини Олег Ейсмонт.

    У значній мірі безпека дітей на дорозі залежить від якості дорожньої інфраструктури. Так, працівниками Державтоінспекції області спільно з представниками дорожньо-комунальних організацій проведено позачергове обстеження вулично-дорожньої мережі, прилеглої до загальноосвітніх навчальних закладів, та маршрутів руху шкільних автобусів.

    Під час обстежень зафіксовано наявний експлуатаційний стан вулично-дорожньої мережі та стан технічних засобів регулювання дорожнього руху. Практично всі маршрути руху шкільних автобусів та прилегла до загальноосвітніх навчальних закладів територія перебуває в незадовільному стані, а саме: дорожнє покриття має осідання, ями, вибоїни та інші деформації, гранична глибина яких перевищує допустимі норми, поблизу більшості дитячих та навчальних закладів відсутнє зовнішнє освітлення. Також виявлено відсутність 344 дорожніх знаків (1.33 «Діти», 5.35 «Пішохідний перехід» та 3.29 «Обмеження максимальної швидкості»), а більшість наявних дорожніх знаків потребують оновлення або заміни. Дорожня розмітка 1.14 «Зебра», яка позначає нерегульовані пішохідні переходи, поблизу всіх навчальних закладів потребує оновлення.

    Такий стан вулично-дорожньої мережі та технічних засобів регулювання дорожнього руху може призвести до збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод у місцях розташування дитячих та навчальних закладів, тому направлено інформацію голові Сумської обласної державної адміністрації, міському голові м. Суми та 20 інформацій до міських і районних адміністрацій. На усунення виявлених недоліків відповідальним посадовим особам дорожніх та комунальних організацій вручено 20 обов’язкових для виконання вимог ДАІ.

    Працівники ДАІ закріплені за навчальними закладами, в яких під час зустрічей з дітьми додатково роз’яснюють права та обов’язки пішоходів, пасажирів та велосипедистів. Дітям демонструються мультфільми на дорожню тематику.

    Додатково цього року Державтоінспекцією Сумської області розроблені і виготовлені наклейки з написом «Увага! Діти йдуть до школи», що розміщуються на автобусах, які здійснюють перевезення, та на шкільних автобусах на всій території Сумщини. У такий спосіб Державтоінспекція привертає увагу водіїв і радить під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо поблизу навчально-виховних закладів. Наближаючись до пішохідних переходів, завчасно зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Свою частку у забезпечені безпеки дітей мають внести і батьки. Відправляючи дітей до школи та дитячих садочків, варто кожного разу нагадувати про необхідність дотримання Правил дорожнього руху. Не варто забувати, що найкращий приклад для дітей — поведінка дорослих. Нагадайте дітям, що вони повинні рухатися тротуарами, пішохідними доріжками, переходити проїзну частину тільки у встановлених місцях. В свою чергу працівники ДАІ забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху та охорону громадського порядку поряд зі школами, які наближені до проїзної частини.

    Рейтинг: 4.9/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Крымские нотариусы, получившие лицензию по российскому законодательству, не смогут заниматься нотариальной деятельностью на Украине, — П.Петренко

    На фоне всеобщей активизации процессов проведения реформ некоторые регионы Украины выглядят белыми пятнами — это зоны вне права. А между тем и на оккупированных территориях, и на территориях, где ведутся боевые действия, продолжается повседневная жизнь.

    Про підписання Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про поставки товарів за виробничою кооперацією у 2012 році, Кабінет Міністрів України

    Про підписання Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про поставки товарів за виробничою кооперацією у 2012 році Схвалити проект Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про поставки товарів за виробничою кооперацією у 2012 році.

    Про затвердження Порядку надання інформації про технології, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 лютого 2013 р. за № 303/22835 Про затвердження Порядку надання інформації про технології Відповідно до пункту 7 частини другої статті 10 Закону України «Про державне регулювання діяльності у сфері трансферу технологій»( 143-16 ) НАКАЗУЮ:

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa