• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

ДАІ Миколаївщини запроваджує Інтернет - голосування на кращу роботу в конкурсі дитячої творчості

    ДАІ Миколаївщини запроваджує Інтернет - голосування  на кращу роботу в конкурсі дитячої творчостіКонкурс дитячої творчості на тематику безпеки дорожнього руху вже став традиційним для всіх освітніх установ Миколаївської області. Працівники ДАІ постійно відвідують дитячі садки і школи, розповідають учням і вихованцям про Правила дорожнього руху, дарують подарунки і проводять для них конкурси та вікторини.

    Така робота просто необхідна, щоб забезпечити безпеку найменших учасників дорожнього руху. Але як діти ставляться до безпеки дорожнього руху і як вони бачать себе на дорозі? Відповідь на ці питання можна дізнатися, поглянувши на дитячі малюнки, які щорічно подаються на конкурс.

    З 1 грудня 2013 року по 12 квітня 2014 року, Державтоінспекція Миколаївщини спільно з Департаментом освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації проводить серед неповнолітніх віком від 5 до 17 років обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості на тему «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». Поле для втілення фантазії безмежне — для участі приймаються малюнки, фотографії, роботи декоративно-прикладного мистецтва (вишивка, мозаїка, аплікація, тощо).

    Уже на сьогоднішній день в Управління ДАІ було надано сотні дитячих робіт. Перехрестя і дорожні знаки, автомобілі та велосипедисти, високі статні офіцери ДПС і маленькі пішоходи — все, що пов'язано з нелегкою роботою із забезпечення безпеки дорожнього руху, було відтворено дітлахами за допомогою фарб, фломастерів, кольорових олівців і підручних матеріалів.

    Обрати з різноманіття чудової творчості найкраще, правоохоронцям буде непросто. Роботи, як і самі діти, дуже різні, але кожна з них по-своєму цікава і незвичайна. А ще, як відомо, скільки людей — стільки й думок. Тому, працівниками ДАІ було прийнято рішення, крім вже звичного журі, залучити до суддівства всіх бажаючих.

    На офіційному сайті Державтоінспекції, а також на офіційних сторінках ДАІ в соціальних мережах, починаючи з 17 березня і до 14 квітня включно, буде відкрито голосування за надіслані на конкурс дитячі роботи.

    Крім того, в декількох автосалонах міста Миколаєва будуть проведені виставки дитячої творчості, що закликають городян завжди пам'ятати і піклується про безпеку дорожнього руху.

    Кращі роботи, як за результатами Інтернет — голосування, так і відібрані офіційним журі, візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості, а їх автори отримають приємні подарунки від Державтоінспекції під час церемонії нагородження у квітні 2014 року.

    Рейтинг: 4.8/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    ДАІ Дніпропетровщини вітає школярів з початком літніх канікул та нагадує про правила безпеки

    Обласна Державтоінспекція від щирого серця привітала школярів та освітян з Днем останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові ...

    Про внесення змін до нормативів перерахування коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання гарантованих постачальників природного газу, на листопад 2012 року, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до нормативів перерахування коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання гарантованих постачальників природного газу, що надійшли від усіх категорій споживачів, на листопад 2012 року

    На Закарпатті в ДТП загинула людина, ще четверо отримали травми

    14 січня, в місті Виноградів сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa