• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року, Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 25 жовтня 2013 року № 241
  2. Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року

    До Центральної виборчої комісії надійшли заяви політичних партій про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, а також заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами для реєстрації кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року.

    Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Законів України "Про вибори народних депутатів України"( 4061-17 ) та "Про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223"( 457-18 ).

    Враховуючи викладене, відповідно до статей 9 ( 4061-17 ), 10( 4061-17 ), пункту 8 частини другої статті 30( 4061-17 ), частини третьої статті 52( 4061-17 ), частин першої( 4061-17 ), другої ( 4061-17 ), пункту 2 частини третьої статті 53( 4061-17 ), частин першої( 4061-17 ), другої статті 55 ( 4061-17 ), частини другої статті 56( 4061-17 ), частин першої( 4061-17 ), шостої ( 4061-17 ), сьомої статті 59( 4061-17 ), частини третьої статті 104( 4061-17 ), частин четвертої — шостої статті 107 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", абзацу першого ( 457-18 ), підпунктів 6( 457-18 ), 10 пункту 3 розділу І Закону України( 457-18 ) "Про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223", керуючись статтями 11 — 13 ( 1932-15 ), пунктом 6 статті 19 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року згідно з додатками 1 — 3.

    2. Витяг із цієї постанови та посвідчення встановленої форми видати представникам відповідних політичних партій, а також відповідним кандидатам у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування.

    3. Цю постанову разом з відповідним додатком надіслати відповідним регіональним друкованим засобам масової інформації для оприлюднення у триденний строк з дня її прийняття, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Голова Центральної виборчої комісії

    М. ОХЕНДОВСЬКИЙ

    Додаток 1 до постанови Центральної виборчої комісії від 25 жовтня 2013 року № 241

    ПЕРЕЛІК кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатному виборчому окрузі № 94 (Київська область) на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року

    Власенко Сергій Володимирович, народився 14 травня 1977 року в місті Києві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта середня спеціальна, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

    Власенко Сергій Володимирович, народився 19 сiчня 1991 року в селищі Гостомель Київської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, слідчий, слідче відділення Ірпінського міського відділу Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області, безпартійний, проживає в смт Гостомель Ірпінської міської ради Київської області, судимість відсутня, самовисування.

    Кармазін Юрій Анатолійович, народився 21 вересня 1957 року в місті Звенигородка Черкаської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Президент, асоціація "За чисте землеробство та безпечне довкілля", член Партії захисників Вітчизни, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

    Семерак Остап Михайлович, народився 4 сiчня 1951 року в місті Дніпродзержинськ Дніпропетровської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Бориспіль Київської області, судимість відсутня, самовисування.

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 2 до постанови Центральної виборчої комісії від 25 жовтня 2013 року № 241

    ПЕРЕЛІК кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах № 194 та № 197 (Черкаська область) на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року

    Одномандатний виборчий округ № 194

    Свинарчук Олег Володимирович, народився 5 лютого 1970 року в місті Чуднів Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, президент, Корпорація "Богдан", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

    Одномандатний виборчий округ № 197

    Тищенко Сергій Олександрович, народився 13 сiчня 1984 року в місті Чернігові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа-підприємець, член Радикальної Партії Олега Ляшка, проживає в місті Монастирище Черкаської області, судимість відсутня, суб’єкт висування — Радикальна Партія Олега Ляшка.

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 3 до постанови Центральної виборчої комісії від 25 жовтня 2013 року № 241

    ПЕРЕЛІК кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатному виборчому окрузі № 223 (місто Київ) на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року

    Монтян Тетяна Миколаївна, народилася 29 серпня 1972 року в місті Керч Автономної Республіки Крим, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, адвокат, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

    Орєхова Олена Володимирівна, народилася 1 сiчня 1973 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів", член Політичної партії "Блокова партія", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування — Політична партія "Блокова партія".

    Сердюк Валентин Михайлович, народився 19 вересня 1940 року в місті Києві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, член Народної Екологічної партії, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування — Народна Екологічна партія.

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про встановлення граничного рівня ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про встановлення граничного рівня ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання Відповідно до Указу Президента України від 23 листопада 2011 року № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики» та постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2006 року № 605( 605-2006-п ) «Деякі питання діяльності Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» (зі змінами) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Щодо внесення змін до деяких наказів Голови НКЦПФР, які встановлюють опис розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних та інформації учасників фондового ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо внесення змін до деяких наказів Голови НКЦПФР, які встановлюють опис розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних та інформації учасників фондового ринку

    Творчість Шевченка стала голосом країни

    Цей зал у Національному музеї літератури України якось півдня слухав Дон Кіхота великого іспанця Мігеля Сервантеса. Торік майже 100 письменників, художників, педагогів, студентів, учнів гімназій, ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa