• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Про затвердження Порядку організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимог до їх організаторів стосовно майна об'єктів управління державної власності, які належать до сфери управління Державного космічного агентства України, Державне космічне агентство УкраїниДЕРЖАВНЕ КОСМІЧНЕ АГЕНТСТВО УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 19.08.2013  № 232
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 6 вересня 2013 р. за № 1537/24069

    Про затвердження Порядку організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимог до їх організаторів стосовно майна об'єктів управління державної власності, які належать до сфери управління Державного космічного агентства України

    Відповідно до статті 49 Закону України від 22 грудня 2011 року № 4212-VI( 4212-17 ) «Про внесення змін до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Порядок організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимоги до їх організаторів стосовно майна об'єктів управління державної власності, які належать до сфери управління Державного космічного агентства України (додається).

    2. Департаменту космічної виробничої інфраструктури та кооперації забезпечити державну реєстрацію цього наказу в установленому законодавством порядку.

    3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови ДКА України Бауліна С. О.

    Голова

    Ю. С. Алексєєв

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ ДКА України 19.08.2013  № 232

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 6 вересня 2013 р. за № 1537/24069

    ПОРЯДОК організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимоги до їх організаторів стосовно майна об'єктів управління державної власності, які належать до сфери управління Державного космічного агентства України

    1. Цей Порядок встановлює процедуру організації аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимоги до їх організаторів стосовно майна державних підприємств, що належать до сфери управління Державного космічного агентства України (далі — ДКА), та підприємств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує п’ятдесят відсотків, повноваження з управління корпоративними правами держави щодо яких здійснює ДКА.

    2. Визначені цим Порядком повноваження ДКА здійснює структурний підрозділ ДКА, відповідальний за забезпечення супроводження процедур банкрутства об'єктів управління державної власності, що належать до сфери управління ДКА.

    3. Замовником аукціону є керуючий санацією або ліквідатор, призначений у справі про банкрутство боржника господарським судом у порядку, встановленому Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"( 2343-12 ) (далі — Закон).

    4. Організатор аукціону визначається замовником за погодженням з ДКА.

    5. Організатор аукціону повинен відповідати таким вимогам:

  3. мати право на проведення торгів;
  4. мати досвід проведення аукціонів не менше трьох років;
  5. запропонована ним сума винагороди є найменшою.
  6. 6. Замовник не пізніше ніж за три місяці до дати проведення аукціону надсилає до ДКА для розміщення на його офіційному веб-сайті та розміщує на офіційному веб-сайті боржника (за наявності) оголошення, що має містити такі відомості:

    інформацію про боржника, продаж майна якого здійснюватиметься на аукціоні;

  7. характеристику майна боржника, продаж якого здійснюватиметься на аукціоні;
  8. вимоги до організатора аукціону відповідно до пункту 5 ( z1537-13 ) цього Порядку;
  9. кінцевий термін прийняття заяв та документів, що підтверджують їх відповідність встановленим вимогам;

  10. поштову адресу, за якою подаються заява та відповідні документи;
  11. контактні телефони для довідок.
  12. Розміщення на офіційному веб-сайті ДКА оголошення для виявлення кандидатур організатора аукціону здійснюється протягом п'яти днів з дня його надходження за умови надання замовником у повному обсязі необхідної інформації, зазначеної у цьому пункті.

    7. Претенденти подають замовнику аукціону в строк та за поштовою адресою, наведеними в оголошенні, розміщеному на офіційних веб-сайтах ДКА та боржника (за наявності), такі документи:

    заяву, у якій зазначаються повне найменування/прізвище, ім’я та по батькові; код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків (або відомості про серію та номер паспорта — для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті); організаційно-правова форма; місцезнаходження юридичної особи/місце проживання; номер телефону та інші засоби зв’язку; прізвище, ім’я, по батькові та реєстраційний номер облікової картки платника податків (або відомості про серію та номер паспорта — для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті) особи, яка уповноважена представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами і має право вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори, а також пропозиції щодо суми винагороди за проведення аукціону;

    засвідчені в установленому порядку копії установчих документів (за наявності), відповідно до яких заявник має право проводити аукціони;

    довідку, підписану заявником (керівником заявника), що містить перелік проведених заявником аукціонів, для підтвердження його досвіду з організації аукціонів.

    8. У разі подання комплекту документів з порушенням вимог, передбачених пунктом 7 цього Порядку, або подання після встановленого в оголошенні кінцевого терміну така заява залишається без розгляду, про що замовник листом повідомляє заявника.

    9. У разі надходження двох і більше заяв, які відповідають вимогам, встановленим цим Порядком, переможець на виконання функцій організатора аукціону визначається з урахуванням таких показників:

    досвід роботи та технічні можливості (з урахуванням виду і особливостей майна, що підлягає продажу) із забезпечення організації продажу майна;

  13. пропозиції щодо суми винагороди за проведення аукціону.
  14. 10. Якщо в строк, наведений в оголошенні, розміщеному на офіційних веб-сайтах ДКА та боржника (за наявності), не надійшло жодної заяви на виконання функцій організатора аукціону, замовник аукціону повторно у порядку та строк, встановлені пунктом 6 цього Порядку, надсилає до ДКА для розміщення на його офіційному веб-сайті та розміщує на офіційному веб-сайті боржника (за наявності) оголошення для виявлення кандидатур організатора аукціону.

    11. Замовник після визначення кандидатури організатора, яка відповідає вимогам, встановленим пунктом 5 цього Порядку, у п’ятиденний строк звертається до ДКА для її погодження.

    До звернення замовника про погодження кандидатури організатора аукціону долучаються документи, на підставі яких було визначено таку кандидатуру, та проект договору на проведення аукціону.

    12. За результатом розгляду поданих замовником документів щодо погодження кандидатури організатора аукціону та перевірки проекту договору про проведення аукціону на предмет його відповідності вимогам законодавства у сфері відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ДКА у десятиденний строк з дня їх надходження приймає рішення про:

  15. погодження кандидатури організатора аукціону;
  16. відхилення кандидатури організатора аукціону.
  17. З метою отримання додаткової інформації щодо кандидатури організатора аукціону або перевірки наданих нею відомостей ДКА продовжує строк для прийняття рішення, але не більше ніж на п’ять днів, про що повідомляє замовника аукціону.

  18. 13. Про прийняте рішення ДКА листом повідомляє замовника аукціону.
  19. 14. У разі прийняття ДКА рішення про відхилення наданої замовником кандидатури організатора аукціону замовник повторно проводить відбір серед кандидатур, які подавали заяви та документи, що підтверджують їх відповідність встановленим вимогам, та повторно звертається до ДКА для погодження відібраної кандидатури.

    15. Замовник укладає договір про проведення аукціону з погодженою ДКА кандидатурою організатора аукціону з дотриманням вимог, встановлених Законом( 2343-12 ).

    Директор департаменту космічної виробничої інфраструктури та кооперації

    О. В. Колобков

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Бразилія – у фіналі Кубка конфедерацій

    Гол Пауліньо на останніх хвилинах матчу вивів збірну Бразилії до фіналу Кубка конфедерацій. В 1/2 фіналу змагання господарі турніру здолали принципового суперника команду Уругваю 2:1.

    Власти Китая наказали 16,5 тысяч чиновников за расточительность

    В Китае более 16,5 тысяч чиновников привлекли к ответственности за несоблюдение требования партии о рациональном и бережливом расходовании государственных средств, сообщает Синьхуа.

    Ліквідація ФОП

    Ліквідація ФОП, допомога у закритті ФОП, виправлення документації, відновлення документів, перевірка ФОП при закритті

    Небезпечні «ігри в покер»

    Я вдячний святам за те, що поспілкувався з природою і розімявся, воюючи з сніговими заметами на своїй садово-кооперативній фазенді. А головне вдруге прочитав Сповідь економічного вбивці Джона ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa