• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Висновок уповноваженого органу за результатами здійснення моніторингу державних закупівель, Міністерство економічного розвитку і торгівлі УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ

ЛИСТ

  1. 29.11.2012  № 3303-05/45024-12
  2. Комунальній установі "Муніципальне будівництво" Макіївської міської ради Донецької області вул. Московська, 2/37, м. Макіївка, Донецька обл., 86157 Державній казначейській службі України вул. Бастіонна, 6, м. Київ, 01601

    Висновок уповноваженого органу за результатами здійснення моніторингу державних закупівель

    Міністерством економічного розвитку і торгівлі України (далі — Мінекономрозвитку) відповідно до пунктів 3, 3-1, 4, 5 частини другої статті 8 Закону України "Про здійснення державних закупівель"( 2289-17 ) (далі — Закон) та Порядку здійснення моніторингу державних закупівель( z1377-11 ), затвердженого наказом Мінекономрозвитку від 19.10.2011 № 155, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 01.12.2011 за № 1377/20115 (далі — Порядок), проведено моніторинг закупівлі за державні кошти робіт з реконструкції теплових мереж котельні № 31 по вул. Растреллі в Червоногвардійському районі м. Макіївки із застосуванням труби в ППУ (додаткові роботи) (копія оголошення № 311780 в інформаційному бюлетені "Вісник державних закупівель" від 29.10.2012 № 123/1(725/1) комунальною установою "Муніципальне будівництво" Макіївської міської ради Донецької області (далі — Замовник) за процедурою закупівлі в одного учасника у товариства з обмеженою відповідальністю "Альзет" (далі — ТОВ "Альзет").

    I. Дата початку здійснення моніторингу: 07.11.2012.

    II. Вид моніторингу: за ініціативою Мінекономрозвитку (лист-повідомлення Мінекономрозвитку від 07.11.2012 № 3303-05/41900-12).

    III. Питання, за якими здійснювався моніторинг: наявність підстав для застосування Замовником процедури закупівлі в одного учасника відповідно до абзацу третього пункту 1.5 Порядку( z1377-11 ).

    IV. Результати здійснення моніторингу:

    На підставі наданих Замовником копій матеріалів для здійснення моніторингу встановлено наступне.

    Рішення про застосування процедури закупівлі в одного учасника робіт з реконструкції теплових мереж котельні № 31 по вул. Растреллі в Червоногвардійському районі м. Макіївки із застосуванням труби в ППУ (додаткові роботи) оформлене протоколом засідання комітету з конкурсних торгів Замовника від 25.10.2012 № 29.

    У пункті 5 обґрунтування застосування процедури в одного учасника (далі — обґрунтування) вказано, що умовою застосування процедури закупівлі є пункт 8 частини другої статті 39 Закону( 2289-17 ), а саме: необхідність проведення додаткових будівельних робіт, не включених у початковий проект, але які стали через непередбачувані обставини необхідними для виконання проекту за умови, що договір буде укладено з попереднім виконавцем цих робіт, якщо такі роботи технічно чи економічно пов'язані з головним договором.

    Відповідно до пункту 6 обґрунтування у 2012 році Замовником проведено процедуру відкритих торгів, за результатами якої укладено договір про закупівлю робіт з реконструкції теплових мереж котельні № 31 по вул. Растреллі в Червоногвардійському районі м. Макіївки із застосуванням труби в ППУ з переможцем торгів ТОВ "Альзет" (оголошення № 190326 в інформаційному бюлетені "Вісник державних закупівель" від 14.05.2012 № 58(660).

    Протягом виконання вищезгаданих робіт розробником проекту були виявлені додаткові роботи, а саме: пристрій додаткових теплових колодязів з запірною арматурою, пристрій нових залізобетонних колодязів, монтажу компенсаторів та переходів, укладка лотків в місцях повного руйнування цегляних каналів, встановлення збірних вентилів і вентилів для руйнування, відновлення асфальтобетонного покриття, які не були включені у початковий проект, але які необхідно виконати для завершення повного виконання робіт.

    У зв'язку з чим було проведено коригування кошторисної документації "Реконструкція теплових мереж котельні № 31 по вул. Растреллі в Червоногвардійському районі м. Макіївки із застосуванням труби в ППУ".

    Разом з тим кошторисну документацію "Реконструкція теплових мереж котельні № 31 по вул. Растреллі в Червоногвардійському районі м. Макіївки із застосуванням труби в ППУ" Замовником було надано на розгляд до філії державного підприємства "Укрдержбудекспертиза" у Донецькій області, за результатами розгляду якої було отримано позитивний експертний звіт щодо розгляду кошторисної частини "Реконструкція теплових мереж котельні № 31 по вул. Растреллі в Червоногвардійському районі м. Макіївки із застосуванням труби в ППУ (коригування)" від 19.10.2012 № 05-04398-12 (далі — експертний звіт).

    Згідно з експертним звітом розробником вищезазначеної кошторисної документації є комунальне підприємство "Макіївтепломережа".

    У листі комунального підприємства "Макіївтепломережа" від 22.10.2012 № 17-9023 (далі — лист) зазначено, що корегування проектно-кошторисної документації по об'єкту "Реконструкція теплових мереж котельні № 31 по вул. Растреллі в Червоногвардійському районі м. Макіївки із застосуванням труби в ППУ", розробленої у 2012 році, виконано у зв'язку з необхідністю проведення додаткових робіт, не передбачених початковим проектом.

    Ураховуючи викладене, комунальне підприємство "Макіївтепломережа" вважає за доцільне залучити для виконання додаткових робіт з реконструкції теплових мереж котельні № 31 по вул. Растреллі в Червоногвардійському районі м. Макіївки із застосуванням труби в ППУ ТОВ "Альзет", яке раніше вже виконувало такі роботи на даному об'єкті, що дасть можливість при виконанні цих робіт забезпечити сумісність інженерних рішень, послідовність завершення початих робіт, а також забезпечить виконання налагоджувальних робіт і передачу об'єкту в експлуатацію.

    Таким чином, лист комунального підприємства "Макіївтепломережа" підтверджує існування необхідності проведення додаткових будівельних робіт з реконструкції теплових мереж котельні № 31 по вул. Растреллі в Червоногвардійському районі м. Макіївки із застосуванням труби в ППУ, не включених у початковий проект, але які стали через непередбачувані обставини необхідними для виконання проекту за умови, що договір буде укладено з попереднім виконавцем цих робіт, якщо такі роботи технічно чи економічно пов'язані з головним договором.

    V. Висновок за результатами здійснення моніторингу:

    За результатами здійсненого моніторингу Мінекономрозвитку вважає, що процедура закупівлі в одного учасника застосована Замовником за наявності умови застосування процедури закупівлі в одного учасника, передбаченої пунктом 8 частини другої статті 39 Закону( 2289-17 ).

    Директор департаменту державних закупівель та державного замовлення Міністерства економічного розвитку і торгівлі України

    Б. М. Горбанський

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про внесення змін до деяких постанов правління Пенсійного фонду України, Пенсійний фонд України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 лютого 2013 р. за № 304/22836 Про внесення змін до деяких постанов правління Пенсійного фонду України

    На Хмельниччині в ДТП травмовані діти

    Учора, 11 серпня близько 5 год. 30 хв. на 282 км автодороги СтрийТернопільКіровоградЗнамянка сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa