• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Щодо усунення порушень законодавства про цінні папери ТОВ НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  1. 20.08.2013  № 1571
  2. Щодо усунення порушень законодавства про цінні папери ТОВ "Шартекс"

    Відповідно до Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні"( 448/96-ВР ), керуючись статтею 108 Цивільного кодексу України( 435-15 ), на підставі листа Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) у зв'язку з виявленням в діях товариства з обмеженою відповідальністю "Шартекс" (код за ЄДРПОУ 13672149), яке є правонаступником закритого акціонерного товариства "Шартекс" (код за ЄДРПОУ 13672149), порушення вимог пункту 3 розділу III Порядку скасування реєстрації випусків акцій( z0822-13 ), затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 23.04.2013 № 737, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.05.2013 за № 822/23354 (пункту 3.1 глави 3 розділу III Порядку скасування реєстрації випусків акцій та анулювання свідоцтв про реєстрацію випуску акцій ( z0180-99 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 30.12.98 № 222, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24.03.99 за № 180/3473) (далі — Порядок), з метою захисту інтересів держави та інвесторів у цінні папери Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю "Шартекс", правонаступника закритого акціонерного товариства "Шартекс", у строк до 20 жовтня 2013 року усунути порушення вимог пункту 3 розділу III Порядку скасування реєстрації випусків акцій( z0822-13 ), затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 23.04.2013 № 737, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.05.2013 за № 822/23354 (пункту 3.1 глави 3 розділу III Порядку ( z0180-99 )), та протягом одного робочого дня після усунення порушення повідомити Комісію та додати до повідомлення документи, які підтверджують факт усунення порушення.

    2. Зупинити внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів закритого акціонерного товариства "Шартекс" та до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів, випущених закритим акціонерним товариством "Шартекс", на строк до усунення порушення.

    3. Заборонити:

    реєстратору, який здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів закритого акціонерного товариства "Шартекс", вносити зміни до системи реєстру власників іменних цінних паперів вказаного емітента;

    депозитарію, який здійснює облік на рахунках у цінних паперах, та зберігачам, які здійснюють облік прав власності на цінні папери, випущені закритим акціонерним товариством "Шартекс", вносити зміни до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів, випущених закритим акціонерним товариством "Шартекс", пов'язані з проведенням облікових операцій на рахунках їх клієнтів та депонентів.

    4. Зобов'язати депозитарій, який здійснює облік на рахунках у цінних паперах, в день отримання цього рішення або не пізніше наступного робочого дня довести це рішення до відома зберігачів, які здійснюють облік прав власності на цінні папери закритого акціонерного товариства "Шартекс" у депозитарній системі України.

    5. Реєстратору, який здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів закритого акціонерного товариства "Шартекс", депозитарію та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери, випущені закритим акціонерним товариством "Шартекс", у триденний термін з моменту отримання ними копії цього рішення повідомити Комісію про взяття його до виконання.

    6. Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) забезпечити повідомлення товариства з обмеженою відповідальністю "Шартекс" та відповідних учасників Національної депозитарної системи України про прийняте рішення.

    7. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення в офіційних друкованих виданнях Комісії.

    8. Законодавством передбачена відповідальність юридичних осіб, громадян чи посадових осіб за ухилення від виконання або несвоєчасне виконання рішень Комісії щодо усунень порушень законодавства на ринку цінних паперів.

    9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Центральний територіальний департамент Комісії.

  3. 10. Це рішення набирає чинності з дати його прийняття.
  4. Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 20.08.2013 р. № 41

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Злата Огневич: «На Євробаченні думатиму про пісню»

    27-річна Злата Огневич не новачок у спробах потрапити на Євробачення. 2010 року вона посіла пте місце у відборі, торік стала другою. І нарешті цього року її мрія здійснилася вона представлятиме ...

    Про реєстрацію народних депутатів України, обраних на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію народних депутатів України, обраних на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року в одномандатних виборчих округах Відповідно до статті 78 Конституції України( 254к/96-ВР ), частин першої( 4061-17 ), третьої ( 4061-17 ), шостої( 4061-17 ), сьомої статті 101 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", на підставі відповідних протоколів Центральної виборчої комісії про результати виборів народних депутатів України в одномандатних виборчих округах, керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктами 13( 1932-15 ), 15 статті 19 ( 1932-15 ), частиною другою статті 27 Закону України ( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    Должностные лица органов внутренних дел нарушают права несовершеннолетних, – ГПУ

    Установлены многочисленные нарушения прав несовершеннолетних должностными лицами органов внутренних дел, сообщил заместитель начальника Главного управления защиты прав и свобод детей Михаил Кунденко. ...

    Щодо окремих питань фінансової звітності, Міністерство фінансів України

    Министерство финансов Украины на Ваш запрос относительно отдельных вопросов финансовой отчетности сообщает. В соответствии с Законом Украины ( 996-14 )"О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине"( 996-14 ) (далее — Закон) публичные акционерные общества составляют финансовую отчетность и консолидированную финансовую отчетность по международным стандартам финансовой отчетности.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa