• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

ОБСЄ виступає інструментом примирення

    ОБСЄ виступає інструментом примиренняУ рамках робочого візиту до Вірменії чинний голова цієї впливової міжнародної організації міністр закордонних справ України Леонід Кожара був прийнятий президентом країни Сержем Саргсяном. Його було поінформовано про зусилля Українського головування в ОБСЄ щодо просування процесу мирного розв’язання найтривалішого конфлікту на просторі ОБСЄ — Нагірно-Карабаського.

    У контексті обговорення двосторонньої складової сторони висловили задоволення високим рівнем українсько-вірменських відносин та обмінялися думками щодо перспективних напрямків поглиблення співробітництва. Особливу увагу приділено співробітництву в політичній, економічній та культурно-гуманітарній сферах.

    Леонід Кожара зустрівся також і з Головою Національних Зборів (парламенту) Республіки Вірменія Овіком Абраамяном. Сторони обговорили актуальні питання співпраці між Республікою Вірменія та ОБСЄ, зокрема в міжпарламентській площині у межах компетенції Парламентської Асамблеї ОБСЄ, стан та перспективи мирного врегулювання нагірно-карабаського конфлікту в рамках механізмів, які існують, передусім Мінської групи.

    Значну увагу було приділено перспективам українсько-вірменської міжпарламентської співпраці як у багатосторонньому, так і у двосторонньому форматі, зокрема в рамках парламентських асамблей, членами яких є Україна та Вірменія.

    Леонід Кожара і Овік Абра?амян наголосили на важливості подальшого розвитку та поглиблення двосторонньої взаємодії по лінії «груп дружби» Верховної Ради України та Національних Зборів Вірменії, яка надає додаткового імпульсу двостороннім відносинам у міжпарламентській сфері.

    Глава зовнішньополітичного відомства провів також переговори зі своїм вірменським колегою Едвардом Нал?бандяном, у ході яких укотре порушували питання подальшої співпраці між Республікою Вірменія та ОБСЄ, зокрема у контексті врегулювання нагірно-карабаського конфлікту.

    Відбувся обмін думками про шляхи активізації зусиль ОБСЄ в напрямі розв’язання тривалих конфліктів та якнайповнішого використання у цьому контексті потенціалу Мінської групи ОБСЄ.

    Під час обговорення двосторонньої складової українсько-вірменських відносин увагу було зосереджено на подальшому поглибленні політичної, економічної та культурно-гуманітарної співпраці.

    Було підкреслено важливість продовження спільної роботи зі зміцнення договірно-правової бази двосторонніх відносин, а також ефективної взаємодії двох країн у рамках міжнародних організацій.

    Леонід Кожара запросив свого вірменського колегу відвідати Україну з офіційним візитом, повідомляє прес-служба вітчизняного МЗС.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про затвердження Положення про Департамент режимно-секретного та документального забезпечення МВС України, Міністерство внутрішніх справ України

    Про затвердження Положення про Департамент режимно-секретного та документального забезпечення МВС України Відповідно до вимог Законів України "Про центральні органи виконавчої влади"( 3166-17 ), "Про державну таємницю"( 3855-12 ), "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах"( 80/94-ВР ), "Про Національну систему конфіденційного зв'язку" ( 2919-14 ), Положення про Міністерство внутрішніх справ України( 383/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 383/2011, та з метою нормативного врегулювання діяльності Департаменту режимно-секретного та документального забезпечення МВС України НАКАЗУЮ:

    когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ТОВ „КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО”, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про видачу ліцензії на виробництво теплової енергії на теплоелектроцентралях, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ТОВ „КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО"

    В отношении адвоката Ю.Тимошенко С.Власенко возбуждено три дела

    В Единый реестр досудебных расследований внесено несколько дел в отношении защитника Юлии Тимошенко, народного депутата Сергея Власенко. Эту информацию подтвердили в Генеральной прокуратуре Украины. ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa