• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Лікар підкаже адресу аптеки

    Лікар підкаже адресу аптеки

    На Дніпропетровщині хворі на гіпертонію купують препарати майже наполовину дешевше

    На реалізацію у 2013 році пілотного проекту із забезпечення доступних цін на лікарські засоби для осіб із гіпертонічною хворобою Дніпропетровщина отримала з держбюджету 15,8 мільйона гривень. Нині в області на обліку через серцево-судинні захворювання перебувають понад 740 тисяч пацієнтів, для яких лікарі виписали 300 тисяч рецептів на препарати за зниженими цінами. Тобто після обстеження у своїй амбулаторії і підтвердження діагнозу хворі на гіпертонію можуть купувати в аптеці ліки від цих хвороб із знижкою 30—50%. Різницю власникам аптек компенсує держава.

    «На Дніпропетровщині триває реєстрація пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями для отримання рецептів на придбання ліків за зниженими цінами. Гіпертонічна хвороба — одна з найпоширеніших серед українців і потребує своєчасного лікування. Для того, щоб заохотити їх до цього, держава знижує ціни», — підкреслила заступник начальника головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Лугова.

    Наявність в аптеках препаратів, їх продаж гіпертонікам із відповідною знижкою контролює спеціально створена робоча група. В. о. начальника державної служби з лікарських препаратів у Дніпропетровській області Єгор Волков заявив, що на Дніпропетровщині немає дефіциту аптек ані в містах, ані в сільській місцевості. Загалом в області працюють 1028 аптек, 219 аптечних пунктів та 32 склади.

    «Аптечні кіоски, яких було 159, з початку року припинили діяти, але дві третини їх власників подали документи на перереєстрацію ліцензій — через те, що держава повертає кошти лише через місяць, — повідомив Єгор Волков. — Однак тих аптек, що працюють за цією програмою, достатньо для забезпечення потреб населення. З адресами цих аптек можна ознайомитися у свого лікаря.

    До речі. На Дніпропетровщині розширюють мережу аптек при центрах первинної медико-санітарної допомоги. Торік відкрили аптеки у 598 амбулаторіях та фельдшерсько-акушерських пунктах.

    «Розширення мережі аптечних пунктів особливо важливе для жителів сільських районів. Тому що раніше в деяких селах і селищах зовсім не було аптек. Селянам доводилося їздити по медикаменти у найближчі населені пункти, іноді за кілька десятків кілометрів. Створення комфортних умов під час надання медичної допомоги — одне з головних завдань обласної влади, — каже директор департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург. — Важливо, щоб громадяни могли отримувати у своїх медичних закладах весь спектр послуг, зокрема і виписані їм ліки. Тож торік ми почали вирішувати це питання».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Начался круглый стол «Работа банковского сектора на Украине: новые вызовы»

    Сегодня в Киеве (отель «Хаятт Ридженси») проводится круглый стол на тему «Работа банковского сектора на Украине: новые вызовы». Как сообщает корреспондент «ЮП», открыли круглый стол шеф-редактор ...

    Посягательство на территориальную целостность будет грозить лишением свободы пожизненно

    Парламент принял в целом Закон о внесении изменений в Уголовный кодекс Украины (относительно ответственности за преступления против основ национальной безопасности Украины) (№4524-1) авторства ...

    У літаку «Аерофлоту», бомбу не знайшли

    Лайнер Аерофлоту, який летів з Нью-Йорка до Москви і екстрено сів в Ісландії через повідомлення про вибухівку на борту, вилетить до російської столиці пізно ввечері у четвер.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa