• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Щодо внесення змін до деяких наказів Голови НКЦПФР, які встановлюють опис розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних та інформації учасників фондового ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

НАКАЗ

  1. 13.12.2012  № 1128
  2. Щодо внесення змін до деяких наказів Голови НКЦПФР, які встановлюють опис розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних та інформації учасників фондового ринку

    Відповідно до пункту 4 рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 13 травня 2011 року № 491( z0658-11 ) "Про затвердження відкритого формату передачі даних між Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку та суб'єктами інформаційної взаємодії", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 2 червня 2011 року за № 658/19396, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити зміни в описи розділів та схем файлів в електронному вигляді на основі специфікації eXtensible Markup Language (XML), затверджених наказами Голови Комісії:

    від 05.11.2012 № 1019 "Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних зберігачів цінних паперів відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних зберігачами цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку";

    від 15.11.2012 № 1051 ( v1051863-12 ) "Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних щодо здійснення діяльності організаторами торгівлі, оприлюднення інформації та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку";

    від 15.11.2012 № 1052 ( v1052863-12 ) "Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних про діяльність осіб, що здійснюють депозитарну діяльність депозитарію цінних паперів відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення депозитарної діяльності депозитарієм цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку";

    від 19.11.2012 № 1059 ( v1059863-12 ) "Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних щодо діяльності торговців цінними паперами відповідно до Положення про порядок складання та подання адміністративних даних щодо діяльності торговців цінними паперами до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку" (додаються).

    2. Відділу програмного забезпечення, захисту інформації та адміністрування баз даних управління інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (О. Макогон) забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

    3. Відділу зовнішніх та внутрішніх комунікацій управління інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (Ю. Жулій) забезпечити опублікування цього наказу в офіційному друкованому виданні.

    4. Цей наказ є окремим документом нормативно-технічного характеру.

    5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на члена Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку К. Кривенка.

    Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Голови Комісії 13.12.2012 № 1128

    1. Зміни до описів розділів та схем файлів в електронному вигляді на основі специфікації eXtensible Markup Language (XML), затверджених наказом Голови Комісії від 05.11.2012 № 1019 "Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних зберігачів цінних паперів відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних зберігачами цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку":

    1.1. Викласти в наступній редакції: "-** Опис структури даних "Z_pv" до файлу схеми "QwartCstdy.xsd". Довідка про перелік випусків цінних паперів за власниками цінних паперів, які обслуговуються Зберігачем."

    Назва елемента

    Зміст

    NN

    Номер за порядком

    Z_EDRE

    Дані емітента: код за ЄДРПОУ

    E_EDRICI

    Дані емітента: код за ЄДРІСІ (для інститутів спільного інвестування)

    E_CNCONR

    Дані емітента: ідентифікаційний код з торговельного, судового або банківського реєстру країни, де офіційно зареєстрований емітент цінних паперів (емітент — нерезидент)

    Z_ENAME

    Дані емітента: повне найменування

    E_KRAINA

    Дані емітента: країна реєстрації 1)

    Z_D_ERDZ

    Дані про депозитарій: код за ЄДРПОУ

    Z_D_NAZ

    Дані про депозитарій: найменування

    Z_EDRD

    Дані про реєстратора: код за ЄДРПОУ

    Z_DNAME

    Дані про реєстратора: найменування

    Z_ISIN

    Дані про цінні папери: міжнародний ідентифікаційний номер цінних паперів

    Z_CP_CFI

    Дані про цінні папери: код класифікації фінансових інструментів (код CFI)

    Z_SV

    Дані про цінні папери: код 2)

    Z_NOM_V

    Дані про цінні папери: номінальна вартість одного цінного папера, частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на один іпотечний сертифікат участі, премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    CP_VALUT

    Дані про цінні папери: код валюти 3)

    Z_ZKR

    Загальна кількість рахунків власників цінних паперів, на яких обліковуються цінні папери, шт.

    Z_ZKS

    Загальна кількість цінних паперів на рахунках у цінних паперах власників цінних паперів у зберігача, шт.

    Z_ZVS

    Загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DFRR

    Депоненти — фізичні особи — резиденти: кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DFRS

    Депоненти — фізичні особи — резиденти: усього цінних паперів, шт.

    Z_DFRV

    Депоненти — фізичні особи — резиденти: загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DFNR

    Депоненти — фізичні особи — нерезиденти: кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DFNS

    Депоненти — фізичні особи — нерезиденти: усього цінних паперів, шт.

    Z_DFNV

    Депоненти — фізичні особи — нерезиденти: загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DUR

    Депоненти — юридичні особи — резиденти: кількість рахунків у цінних паперах, шт. (за винятком нижченаведених категорій юридичних осіб)

    Z_DURR

    Депоненти — юридичні особи — резиденти: усього цінних паперів, шт. (за винятком нижченаведених категорій юридичних осіб)

    Z_DURV

    Депоненти — юридичні особи — резиденти: загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн. (за винятком нижченаведених категорій юридичних осіб)

    Z_DBANKR

    Депоненти — банки — резиденти: кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DBANKS

    Депоненти — банки — резиденти: усього цінних паперів, шт.

    Z_DBANKV

    Депоненти — банки — резиденти: загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DISIR

    Депоненти — інститути спільного інвестування — резиденти: кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DISIS

    Депоненти — інститути спільного інвестування — резиденти: усього цінних паперів, шт.

    Z_DISIV

    Депоненти — інститути спільного інвестування — резиденти: загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DSKR

    Депоненти — страхові компанії — резиденти: кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DSKS

    Депоненти — страхові компанії — резиденти: усього цінних паперів, шт.

    Z_DSKV

    Депоненти — страхові компанії — резиденти: загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DNEPFR

    Депоненти — пенсійні фонди — резиденти: кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DNEPFS

    Депоненти — пенсійні фонди — резиденти: усього цінних паперів, шт.

    Z_DNEPFV

    Депоненти — пенсійні фонди — резиденти: загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DTORGR

    Депоненти — торговці цінними паперами — резиденти: кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DTORGS

    Депоненти — торговці цінними паперами — резиденти: усього цінних паперів, шт.

    Z_DTORGV

    Депоненти — торговці цінними паперами — резиденти: загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DNEMR

    Депоненти — юридичні особи — нерезиденти: кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DNEMS

    Депоненти — юридичні особи — нерезиденти: усього цінних паперів, шт.

    Z_DNEMV

    Депоненти — юридичні особи — нерезиденти: загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DUNR

    Депоненти — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — Фонд державного майна України або інший державний орган): кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DUNS

    Депоненти — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — Фонд державного майна України або інший державний орган): усього цінних паперів, шт.

    Z_DUNV

    Депонент — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — Фонд державного майна України або інший державний орган): загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DERBR

    Депоненти — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — державне господарське об'єднання, державна холдингова компанія, інша державна господарська організація): кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DERBS

    Депоненти — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — державне господарське об'єднання, державна холдингова компанія, інша державна господарська організація): усього цінних паперів, шт.

    Z_DERBV

    Депоненти — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — державне господарське об'єднання, державна холдингова компанія, інша державна господарська організація): загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_DERZPR

    Депонент — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — інші особи, визначені Законом України "Про управління об'єктами державної власності"( 185-16 )): кількість рахунків у цінних паперах, шт.

    Z_DERZPS

    Депонент — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — інші особи, визначені Законом України "Про управління об'єктами державної власності"( 185-16 )): усього цінних паперів, шт.

    Z_DERZPV

    Депонент — держава Україна (суб'єкт управління корпоративними правами держави — інші особи, визначені Законом України "Про управління об'єктами державної власності"( 185-16 )): загальна номінальна вартість цінних паперів, загальна частка консолідованого іпотечного боргу, що припадає на іпотечні сертифікати участі, загальна премія — для опціонних сертифікатів, грн.

    Z_PRYM

    Примітки

    1.2. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "Z_rv" до файлу схеми "QwartCstdy.xsd". Довідка про перелік власників пакетів акцій та власників іпотечних цінних паперів.

    Z_D_NAZ

    Дані про депозитарій: найменування

    Z_EDRD

    Дані про депозитарій: код за ЄДРПОУ

    1.3. У файлі схеми: "QwartCstdy.xsd"-** атрибут:

    <attribute name='Z_D_NAZ' type='z:EDRPOU' /> викласти в наступній редакції:

    <attribute name='Z_D_NAZ' type='z:Type254' />

    1.4. У файлі схеми: "QwartCstdy.xsd"-** атрибут:

    <attribute name='Z_DNAME' type='z:Type50' /> викласти в наступній редакції:

    <attribute name='Z_DNAME' type='z:Type254' />

    1.5. З опису структури даних "Z_OOP" до файлу схеми "DayCstdy.xsd". Довідка про облікові операції, проведені Зберігачем, виключити наступні елементи:

    Z_DAT

    Дата, за яку подаються Дані

    Z_EDRZ

    Дані зберігача: код за ЄДРПОУ

    Z_SNAZ

    Дані зберігача: найменування

    1.6. У файлі схеми: "DayCstdy.xsd"-* виключити атрибут:

    <attribute name='Z_SNAZ' type='z:Type254' />

    2. Зміни до описів розділів та схем файлів в електронному вигляді( v1051863-12 ) на основі специфікації eXtensible Markup Language (XML), затверджених наказом Голови Комісії від 15.11.2012 № 1051 "Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних щодо здійснення діяльності організаторами торгівлі, оприлюднення інформації та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку":

    2.1. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: "-*** Опис структури даних "O_DOD_1" до файлу схеми "DayExch.xsd". Довідка про укладені (виконані) біржові контракти (договори РЕПО) з цінними паперами та іншими фінансовими інструментами на організаторі торгівлі"

    TCP1_EDR

    Сторони біржового контракту. Торговець — продавець. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ торговця цінними паперами. У разі первинного розміщення емітентом його цінних паперів вказується код за ЄДРПОУ емітента цінних паперів. Якщо стороною біржової угоди відповідно до законодавства виступає державний орган, вказується його код за ЄДРПОУ

    KL_NAME

    У разі первинного розміщення емітентом його цінних паперів вказується найменування емітента фінансового інструменту. Якщо стороною біржової угоди відповідно до законодавства виступає державний орган, вказується найменування органу (як сторона біржового контракту — продавець)

    KL_EDRPOU

    Клієнт, в інтересах якого виступає торговець — продавець: ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи, реєстраційний код за ЄДРІСІ інституту спільного інвестування, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті) 5)

    K2_EDRPOU

    Клієнт, в інтересах якого виступає торговець — покупець: ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи, реєстраційний код за ЄДРІСІ інституту спільного інвестування, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті) 5)

    2.2. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: Опис структури даних "O_DOD_Z" до файлу схеми "NregExch.xsd". Довідка про біржові контракти (договори РЕПО) з цінними паперами та іншими фінансовими інструментами на організаторі торгівлі, щодо яких відбулись зміни."

    DA_BCONTR

    Дата анулювання (заповнюється в разі анулювання біржового контракту (договору РЕПО, строкового контракту))

    TCP1_EDR

    Сторони біржового контракту. Торговець — продавець. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ торговця цінними паперами. У разі первинного розміщення емітентом його цінних паперів вказується код за ЄДРПОУ емітента цінних паперів. Якщо стороною біржової угоди відповідно до законодавства виступає державний орган, вказується його код за ЄДРПОУ

    KL_NAME

    У разі первинного розміщення емітентом його фінансових інструментів вказується найменування емітента фінансового інструменту. Якщо стороною біржової угоди відповідно до законодавства виступає державний орган, вказується його найменування (як сторона біржового контракту — продавець)

    KL_EDRPOU

    Клієнт, в інтересах якого виступає торговець — продавець: ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи, реєстраційний код за ЄДРІСІ інституту спільного інвестування, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті) 5)

    K2_EDRPOU

    Клієнт, в інтересах якого виступає торговець — покупець: ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи, реєстраційний код за ЄДРІСІ інституту спільного інвестування, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті) 5)

    1.2. У файлі схеми: "DayExch.xsd"-*** атрибут:

    <attribute name='ST_TYPE' type='z:Type6' /> викласти в наступній редакції:

    <attribute name='ST_TYPE' type='z:Type100' />

    3. Зміни до описів розділів та схем файлів в електронному вигляді( v1052863-12 ) на основі специфікації eXtensible Markup Language (XML), затверджених наказом Голови Комісії від 15.11.2012 № 1052 "Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних про діяльність осіб, що здійснюють депозитарну діяльність депозитарію цінних паперів відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення депозитарної діяльності депозитарієм цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку":

    3.1. В структурі файлу "Report.xml" щоквартальних даних депозитарію:

    QwDepo замінити на QwartDepo

    3.2. У файлі схеми: "QwartDepo.xsd"-** виключити наступний атрибут:

    <attribute name='CPKIND' type='z:Type10' />

    3.3. В структурі структури файлу "Report.xml" нерегулярних даних депозитарію:

    NrDepo замінити на IrregDepo

    4. Зміни до описів розділів та схем файлів в електронному вигляді( v1059863-12 ) на основі специфікації eXtensible Markup Language (XML), затверджених наказом Голови Комісії від 19.11.2012 № 1059 "Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних щодо діяльності торговців цінними паперами відповідно до Положення про порядок складання та подання адміністративних даних щодо діяльності торговців цінними паперами до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку":

    4.1. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "AGROPEN" до файлу схеми "QwartTrds.xsd". Довідка про невиконані разові замовлення та договори з цінними паперами або іншими фінансовими інструментами торговцем цінними паперами станом на останній день звітного кварталу.

    OS_I

    Ім'я фізичної особи — клієнта/контрагента торговця цінними паперами

    O_IDN

    Реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті) — фізичної особи — клієнта/контрагента торговця цінними паперами

    4.2. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "CPAPERS" до файлу схеми "QwartTrds.xsd". Довідка про цінні папери та/або грошові кошти, які знаходяться в управлінні торговця цінними паперами станом на останній день звітного кварталу.

    OBJECT

    Об'єкт управління: "1" — цінні папери, "2" — грошові кошти

    FININSTR

    Вид фінансового інструменту 1)

    4.3. В найменуванні: -** Опису структури даних "FININSTR" до файлу схеми "QwartTrds.xsd Довідка про фінансові інструменти, які перебувають у власності торговця цінними паперами, за станом на останній день кварталу (крім цінних паперів власних випусків) виключити слово "за".

    4.4. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "FININSTR" до файлу схеми "QwartTrds.xsd Довідка про фінансові інструменти, які перебувають у власності торговця цінними паперами, за станом на останній день кварталу (крім цінних паперів власних випусків).

    FININSTR

    Вид фінансового інструменту 2)

    4.5. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "LICVID" до файлу схеми "QwartTrds.xsd". Довідка про дотримання показників ліквідності торговцем цінними паперами.

    LC_1_16

    Співвідношення загальної суми відкритих позицій, укладених торговцем цінними паперами при здійсненні андеррайтингу, до розміру статутного капіталу торговця цінними паперами

    LC_1_18

    Співвідношення загальної суми відкритих позицій, укладених торговцем цінними паперами при здійсненні брокерської, дилерської діяльності та андеррайтингу, до розміру статутного капіталу торговця цінними паперами

    4.6. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "REPAGRNR" до файлу схеми "QwartTrds.xsd". Довідка про обсяг укладених та виконаних договорів з цінними паперами або іншими фінансовими інструментами торговцем цінними паперами з нерезидентами за звітний період.

    AS_04_1

    Сума укладених договорів при здійсненні андеррайтингу (грн.) 3)

    AC_04_2

    Кількість виконаних договорів при здійсненні андеррайтингу (шт.)

    AS_04_2

    Сума виконаних договорів при здійсненні андеррайтингу (грн.) 4)

    AC_04_2ORG

    Кількість виконаних договорів торговцем цінними паперами на організаторах торгівлі при здійсненні андеррайтингу (шт.)

    AC_04_2NORG

    Кількість виконаних договорів торговцем цінними паперами поза організаторами торгівлі при здійсненні андеррайтингу (шт.)

    AS_04_2NORG

    Сума виконаних договорів торговцем цінними паперами поза організаторами торгівлі при здійсненні андеррайтингу (грн.) 4)

    4.7. Найменування: -** Опис структури даних "Suprovod" до файлу схеми "QwartTrds.xsd" викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "Suprovod" до файлу схеми "QwartTrds.xsd". Довідка про виправлення щоквартальних даних торговця.

    4.8. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "Suprovod" до файлу схеми "QwartTrds.xsd". Довідка про виправлення Даних торговця цінними паперами.

    VIPRAV

    Перелік виправлень та обґрунтування виправлених адміністративних даних

    4.9. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: -*** Опис структури даних "NREGAGR" до файлу схеми "IrregTrds.xsd". Довідка про виконані або розірвані договори з цінними паперами або іншими фінансовими інструментами торговцем цінними паперами на неорганізованому ринку 1

    O_IDN

    Реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті) — фізичної особи — клієнта/контрагента торговця цінними паперами

    OS_I

    Ім'я фізичної особи — клієнта/контрагента торговця цінними паперами

    CODEVAL

    Вид валюти цінного папера або іншого фінансового інструменту 12)

    KEPEERTYPE

    Ознака особи, що обліковує перехід прав власності на підставі розпорядження торговця цінними паперами або його клієнта: "01" — реєстратор іменних цінних паперів, "02" — зберігач цінних паперів, "03" — депозитарій цінних паперів, "04" — емітент, що має ліцензію на здійснення діяльності з ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів, "05" — компанія з управління активами корпоративного інвестиційного фонду відкритого типу

    EMKODNEREZ

    Номер реєстрації відповідно до торговельного, банківського або судового реєстру або реєстру місцевого органу влади іноземної держави про реєстрацію юридичної особи, що розмістила/видала цінний папір, — нерезидента

    TEDRPOU

    Код за ЄДРПОУ клієнта торговця цінними паперами, в інтересах якого укладено договір на виконання, — юридичної особи — резидента

    TNAME

    Найменування клієнта торговця цінними паперами, в інтересах якого укладено договір на виконання, — юридичної особи

    TKODNEREZ

    Номер реєстрації відповідно до торговельного, банківського або судового реєстру або реєстру місцевого органу влади іноземної держави про реєстрацію юридичної особи — клієнта торговця цінними паперами, в інтересах якого укладено договір на виконання, — нерезидента

    T_IDN

    Реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті) — фізичної особи — клієнта торговця цінними паперами, в інтересах якого укладено договір на виконання

    T_I

    Ім'я фізичної особи — клієнта торговця цінними паперами, в інтересах якого укладено договір на виконання

    4.10. Найменування: -** Опис структури даних "Suprovod" до файлу схеми "IrregTrds.xsd" викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "Suprovod" до файлу схеми "IrregTrds.xsd". Довідка про виправлення нерегулярних даних торговця.

    4.11. Зміст деяких елементів викласти в наступній редакції: -** Опис структури даних "Suprovod" до файлу схеми "IrregTrds.xsd". Довідка про виправлення Даних торговця цінними паперами.

    VIPRAV

    Перелік виправлень та обґрунтування виправлених адміністративних даних

    4.12. У файлі схеми: "IrregTrds.xsd"-*** атрибут:

    <attribute name='AGRCAT' type='double' /> викласти в наступній редакції:

    <attribute name='AGRCAT' type='z:Type10' />

    5. Зміни до описів розділів та схем файлів в електронному вигляді( v1077863-12 ) на основі специфікації eXtensible Markup Language (XML), затверджених наказом Голови Комісії від 22.11.2012 № 1077 "Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних реєстраторів власників іменних цінних паперів та емітентів, які здійснюють ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення діяльності з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку":

    5.1. У файлі схеми: "QwartReg.xsd"-** атрибут:

    <attribute name='V_G_NOM' type='long' /> викласти в наступній редакції:

    <attribute name='V_G_NOM' type='double' />

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про внесення змін до Положення про порядок визначення вартості чистих активів інститутів спільного інвестування (пайових та корпоративних інвестиційних фондів), Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 12 липня 2012 р. за № 1172/21484 Про внесення змін до Положення про порядок визначення вартості чистих активів інститутів спільного інвестування (пайових та корпоративних інвестиційних фондів)

    Про затвердження Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про заходи щодо забезпечення паралельної роботи Об'єднаної енергетичної системи України і Єдиної енергетичної системи Російської Федерації, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про заходи щодо забезпечення паралельної роботи Об'єднаної енергетичної системи України і Єдиної енергетичної системи Російської Федерації

    В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе

    Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

    Акредитація на митниці

    Допоможемо пройти акредитацію на Київській регіональній, Київській обласній та Бориспільській митницях, доступні ціни.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa