• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

І штучним красуням пасує колір життя

    І штучним красуням пасує колір життяСВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ

    «Урядовий кур’єр» вирішив ознайомити своїх читачів з новорічними ялинками в інших містах світу

    Найбільші міста світу хоч і неофіційно, та щороку змагаються за визнання їхньої різдвяної ялинки найкращою. Хтось віддає перевагу живим деревам, хтось штучним, хтось інсталяціям. Головну окрасу свят прикрашають з особливим смаком, намагаючись здивувати і місцевих жителів, і туристів. Пропонуємо читачам разом з «Урядовим кур’єром» «побувати» біля найцікавіших, на наш погляд, новорічних символів і самотужки оцінити їхню привабливість. Хіт-парад, звісно, суб’єктивний, та завважте: наші красуні майже без фотошопу.

    Нью-Йорк

    Ялинка в Рокфеллерівському центрі — найвідоміше різдвяне дерево США. Уперше вона з’явилася тут 1931 року, коли американська нація погрузла у Велику депресію. Група робітників-будівельників встановила в центрі шестиметрове вічнозелене дерево як символ надії на краще майбутнє. Прикрасили тим, що було під рукою: паперовими гірляндами, намистом із журавлини та… бляшанками з-під консервів. Будівельникам було що святкувати: на відміну від мільйонів американських громадян, вони отримали свою зарплату.

    Цьогоріч жива ялина — символ не лише свята, а й стійкості, адже знайти вціліле дерево після урагану «Сенді» було нелегко. Відшукали у Нью-Джерсі. Там дерево виросло на ділянці 76-річного іммігранта з Угорщини Джо Балку. Нині на майже двадцятип’ятиметровій красуні сяє гірлянда з 30 тисяч енергозберігаючих лампочок, а на верхівці — гігантська кришталева зірка, що складається з 25 тисяч кришталевих пластин «Сваровські» і важить майже 250 кг. На період трауру за загиблими у Ньютауні дітьми вогні на ній пригасили. А на Різдво молитимуться, щоб трагедій більше не було.

    Лондон

    Головна різдвяна красуня Великої Британії традиційно встановлена на столичній Трафальгарській площі. Щороку 20-метрову ялину до Різдва Лондон отримує від Осло, точніше, від усього норвезького народу в подяку за допомогу Норвегії під час Другої світової війни. У британській столиці в роки війни переховувалася норвезька королівська сім’я, а британські військові брали участь у визволенні території Норвегії від фашистів. Уперше ялинка була привезена зі Скандинавії в Лондон 1947 року і з тих пір щорічно доправляється до Великобританії морем.

    Брюссель

    А ось на центральній площі Брюсселя цьогоріч встановили гігантську світлову інсталяцію, яка й замінила традиційну різдвяну ялинку. Проект під назвою «Ялинка 2.0» розроблений дизайнерською майстернею 1024 Architecture. Головний символ Різдва модернізований у рамках мистецької програми, яка, як заявляють у міській адміністрації, має «обтрусити пил з Різдва» і показати авангардний характер Брюсселя. Щоправда, більшість жителів дуже незадоволені тим, що витончені будівлі XVII століття на Гранд-Пляс змушені сусідити з 25-метровим уособленням різдвяної ялинки в стилі хай-тек.

    Ріо-де-Жанейро

    Ріо-де-Жанейро освітила красуня заввишки 85 метрів — дерево з металевим каркасом, офіційно визнане Книгою рекордів Гіннесса найвищою різдвяною ялинкою. Для його освітлення знадобилося понад 3 мільйони лампочок. Як і зазвичай, відкриття ялинки заввишки з 28-поверховий будинок у лагуні Родріго-де-Фрейтас супроводжувалося шестихвилинним феєрверком, подивитися який зібралося понад 100 тисяч городян. Довжина гірлянди, стверджують творці дивовижної різдвяної ялини, становить аж 105 кілометрів.

    Сідней

    Для встановлення новорічної ялинки в Сіднеї знадобилося вісім робочих днів. Цьогоріч святкове дерево прикрашають 58000 вогників, 90 білих куль і понад 150 зірок.

    Салоніки

    Попри глибоку кризу, свято в Греції ніхто не відміняв. Однак 65-футове різдвяне дерево в Салоніках — не єдина святкова прикмета. У Греції також популярна традиція прикрашати ілюмінацією кораблі.

    Париж

    Цієї зими «Галерея Лафайєт», відомий магазин на бульварі Осман у Парижі, святкує Різдво століття... Куполу — центральній частині магазину і чудовому зразку стилю ар-нуво — виповнюється 100 років, і він прекрасний як ніколи. Щоб відзначити цю подію, «Галерея Лафайєт» проведе в магазині безліч заходів. А розкішна ялинка від «Сваровські», увінчана чарівним кришталем у центрі універмагу, вже побила рекорд відвідування.

    Токіо

    Різдвяна ялинка на вагу золота. У прямому значенні слова. Японські ювеліри виготовили святкове дерево вагою 12 кілограмів iз дорогоцінного металу високої якості. Її прикраси — стрічки, серця та орхідеї — також золоті. Автор витвору — відомий японський дизайнер, а власники диво-дерева оцінюють його у 2 мільйони доларів. Кажуть, ялинка стоятиме в магазині до 25 грудня, а ось подальша її доля невідома, хоча продавати дорогоцінне дерево власник магазину не збирається.

    Ватикан

    Вогні головної ватиканської ялинки на площі Святого Петра засвітив Папа Римський Бенедикт XVI. Цьогоріч ялинка і різдвяні ясла були доставлені з італійських регіонів Молізе і Базиліката. Ясла — традиційна сцена Різдва Христового, загальна площа якої цього року становить 225 квадратних метрів — встановлені поряд з 24-метровим деревом. Цього року біблійні персонажі одягнені в традиційний одяг півдня Італії, а самі ясла прикрашені елементами південноіталійської іконографії.

    На відміну від минулих років, ілюмінація горітиме цілодобово, а не лише вночі. Вперше в історії найменша держава Європи не заплатить ані цента за встановлення різдвяної ялинки: всі витрати, навіть оплату електроенергії для ілюмінації, взяла на себе влада регіону Базиліката.

    Традиція встановлювати різдвяну ялинку на площі Святого Петра у Ватикані з'явилася наприкінці минулого століття під час понтифікату Івана Павла II. Бенедикт XVI продовжив традицію, за якою ялинки доставляються до Ватикану з різних країн світу. Біля підніжжя ялинки звичайно встановлюють різдвяні ясла, які понтифік освячує напередодні Різдва 24 грудня. А після Різдва ялина буде демонтована, а її деревина піде на виготовлення іграшок для дитячих будинків та лікарень.

    Бейрут

    Щоб запалити гігантську ялинку в столиці Лівану, велосипедисти крутять педалі.

    Москва

    Головну новорічну ялинку Російської Федерації вже кілька років постачає столиці Дмитрівський район Московської області. Цьогоріч Соборну площу прикрашає 30-метрове живе дерево, яке росло в зоні вирубки. А отже, обійшлися без жодних екологічних втрат. А що зима в Росії вже у розпалі, то все більшою популярністю користуються спеціально залиті ковзанки, з яких найвідоміша біля знаменитого ГУМу.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про внесення змін до наказу Мінінфраструктури від 29.12.2012 № 756, Міністерство інфраструктури України

    Про внесення змін до наказу Мінінфраструктури від 29.12.2012 № 756 Відповідно до Порядку оформлення і видачі дозволів на поїздку по територіях іноземних держав при виконанні перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні, їх обміну та обліку ( z1075-04 ), затвердженого наказом Міністерства транспорту України від 20.08.2004 № 757 "Про впорядкування системи оформлення, видачі, використання та обліку дозволів на міжнародні перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31.08.2004 за № 1075/9674, НАКАЗУЮ:

    Про затвердження Типового переліку бюджетних програм та результативних показників їх виконання для місцевих бюджетів у галузі "Фізична культура і спорт" за видатками, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів, Міністерство фінансів України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 грудня 2012 р. за № 2012/22324 Про затвердження Типового переліку бюджетних програм та результативних показників їх виконання для місцевих бюджетів у галузі "Фізична культура і спорт" за видатками, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів

    Чернігів намолотив мільйон

    Президент Віктор Янукович привітав хліборобів Чернігівської області з намолотом першого мільйона тонн зерна.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa