• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Катарський бізнес має відкрити Україну

    Катарський бізнес має відкрити Україну

    У Досі Віктор Янукович запропонував до уваги місцевих інвесторів низку взаємовигідних проектів

    Офіційний візит Президента Віктора Януковича до Катару розпочався з переговорів з Еміром цієї Держави шейхом Хамадом бін Халіфою Аль Тані. А по їх завершенні в місті Доха відбулися переговори делегацій двох країн у широкому форматі.

    З огляду на широкий спектр питань економічної співпраці Президент України та Емір Катару наголосили на важливості започаткування роботи Спільної міжурядової українсько-катарської комісії з економічного, торговельного та технічного співробітництва. Вони відзначили актуальність постійно діючого українсько-катарського бізнес-форуму.

    Віктор Янукович звернув увагу на хід реформ, які нині відбуваються в Україні, підкресливши, що ефективне реформування потребує масштабного комплексного підходу. За його словами, структура української економіки має особливості, які вимагають вироблення свого підходу до процесів модернізації в різних сферах. У цьому контексті Президент наголосив на необхідності адаптації кращого світового досвіду до українських реалій.

    Емір Катару і Віктор Янукович зійшлися на думці якнайшвидше започаткувати роботу міжурядової комісії з економічного співробітництва. Фото Михайла МАРКІВА

    Після заходу глава Української держави зустрівся з шейхом Хамадом бін Халіфою Аль Тані у форматі «віч-на-віч». Завершилася зустріч обміном високими державними нагородами країн. Президент вручив шейху орден Ярослава Мудрого І ступеня, а Хамад бін Халіф Аль Тані передав до рук Віктора Януковича орден Незалежності.

    Того самого дня Віктор Янукович уже з Прем’єр-міністром, міністром закордонних справ Держави Катар шейхом Хамадом бін Джасімом бін Джабером Аль Тані вів мову про питання, пов’язані з перспективами спільної роботи в аграрній, енергетичній, металургійній, авіаційній сферах.

    А в контексті досвіду України щодо успішного проведення Євро-2012 йшлося про перспективну співпрацю в напрямку підготовки Катару до проведення чемпіонату світу з футболу 2022 р.

    Сторони також відзначили активну підготовку візиту Прем’єр-міністра Катару до України. «Ми бачимо вас своїми партнерами і готові надати вичерпну інформацію для налагодження нашої ефективної співпраці», — передає слова Президента його прес-служба.

    У свою чергу Прем’єр-міністр Катару зазначив, що Емір Хамад бін Халіфа Аль Тані налаштований на поглиблення відносин з Україною.

    В цій державі було презентовано й національні проекти та інвестиційні можливості нашої країни. «В рамках цього заходу представлено низку перспективних проектів в аграрній сфері — національні проекти «Зелені ринки», «Зерно України» та «Відроджене скотарство, — пояснив глава держави, звернувши окрему увагу на національний проект «Якісна вода». — У п’яти містах України вже розгорнуто встановлення систем очищення і доочищення води за унікальною технологією. Знаю, наскільки важливим для вашої держави є питання отримання якісної питної води».

    Наша країна сподівається й на успішну співпрацю з катарськими інвесторами в реалізації національних проектів у медичній сфері. На думку Віктора Януковича, їх має зацікавити участь у реалізації проекту «ІнтерМедікалЕкоСіті», в рамках якого Державне агентство з інвестицій підтримало унікальну методику лікування хворих на церебральний параліч українського вченого Володимира Козявкіна. «У партнерстві з катарськими інвесторами ми розраховуємо створити Міжнародний медико-реабілітаційний центр з унікальною технологією лікування на узбережжі Азовського моря», — сказав він.

    Іншим спільним інтересом він назвав сферу великого спорту. «Радий, що Державі Катар випала честь приймати чемпіонат світу з футболу 2022 р. Багато українських фахівців уже готові долучитися до підготовки цієї важливої події. Ми маємо також спортивні амбіції — провести в Україні зимові Олімпійські ігри. Для цього існують унікальні природні можливості: Карпатські гори в Західній Україні», — розповів Президент.

    У цьому контексті він сказав, що для створення відповідної туристично-спортивної індустрії започатковано реалізацію нацпроекту «Олімпійська надія-2022». Оскільки він потребує значних інвестицій, Віктор Янукович закликав катарський бізнес подумати над тим, щоб долучитися до його реалізації.

    «Це лише деякі можливості для інвестицій в Україну. Запрошую представників великого катарського бізнесу відвідати Київ 7 грудня для участі у Другій міжнародній інвестиційній конференції. Закликаю вас не втрачати нагоду відкрити для себе Україну — нерозкритий скарб Європи», — резюмував глава держави.

    Відділ новин «Урядового кур’єра»

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Віктор ЯНУКОВИЧ: «Неприпустимо, коли здорова людина без роботи»

    Під час засідання Комітету з економічних реформ Президент Віктор Янукович заслухав доповіді міністрів, керівників місцевої влади та інших посадовців про стан реалізації соціальних ініціатив. ...

    Відбулося чергове засідання Ради суддів України

      21 лютого 2013 року відбулося чергове, останнє у нинішньому складі, засідання Ради суддів України.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa