• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Трагедії «Норд-Оста» – 10 років

    Трагедії «Норд-Оста» – 10 роківУ Москві у десяті роковини згадують жертв трагічних подій у Театральному центрі на Дубровці, де 23 жовтня 2002 року терористи захопили в заручники глядачів мюзиклу «Норд-Ост», передає УНІАН.

    Як повідомили у громадській організації сприяння захисту постраждалих від терористичних актів «Норд-Ост», основні пам'ятні заходи пройдуть сьогодні (26 жовтня 2002 року була проведена операція зі звільнення заручників — Ред.).

    Реквієм пройде на площі біля Театрального центру. Пам'ять загиблих вшанують хвилиною мовчання, після чого буде запущено в небо 130 білих повітряних кульок (за числом жертв трагедії), відбудеться покладання квітів до пам'ятної стели, пройде церковна поминальна служба.

    У пам'ятній церемонії візьмуть участь постраждалі і родичі загиблих у результаті теракту.

    Європейський суд з прав людини у своєму рішенні від 20 листопада 2011 року (остаточним рішення стало 4 червня 2012 року) визнав, що погано проведена операція з порятунку заручників призвела до загибелі людей.

    «Суд визнає, що певна міра безладу неминуча у ситуаціях такого роду. Він також визнає необхідність збереження у таємниці деяких аспектів спецоперацій. Проте, за даних обставин рятувальна операція, що мала місце 26 жовтня 2002 року, не була належним чином підготовлена, зокрема, через недостатній обмін інформацією між різними службами, через початок евакуації, що запізнився, відсутність належної координації діяльності різних служб на місці подій, відсутності належної медичної допомоги і медичної техніки на місці подій, а також незадовільної логістики», — зазначається у рішенні суду.

    Нагадаємо, 23 жовтня 2002 року терористи захопили Театральний центр на Дубровці. На сцену, де йшов мюзикл «Норд-Ост», увірвалися озброєні бойовики на чолі з Мовсаром Бараєвим. Вони узяли в заручники понад 900 осіб — артистів і глядачів.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про внесення змін до Положення про регіональне відділення Фонду державного майна України та Положення про представництво Фонду державного майна України в районі, місті, Фонд державного майна України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 липня 2013 р. за № 1278/23810 Про внесення змін до Положення про регіональне відділення Фонду державного майна України та Положення про представництво Фонду державного майна України в районі, місті

    У Миколаєві троє людей отруїлися чадним газом

    Сім'я з трьох людей отруїлася чадним газом у Миколаєві.Про це кореспондентові повідомили в центрі пропаганди ТУ МНС України Миколаївської області.

    Скільки коштують сніг і дощ?

    Підприємці краю отримують листи від ТОВ Луганськвода, у яких пропонується заплатити так званий податок на опади, уклавши з водниками додаткову угоду. В одному з пунктів пропонованого документа ...

    Щодо усунення порушень та зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Відкритим акціонерним товариством "Завод "Дельта", Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо усунення порушень та зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Відкритим акціонерним товариством "Завод "Дельта"

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa