• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Ідеальний кандидат

    Ідеальний кандидатУ представника кожного з них своє уявлення про найкращого і навіть ідеального кандидата в депутати. Дружина багатіє думкою про того, хто нарешті подбає про справді безплатну освіту.

    — Учора наш школяр з порога питає: «Мамо, а що таке «на потреби школи»? — згадує. — Популярно розповіла йому. А він тоді: «А-а-а, ну тоді завтра треба принести 200 гривень». А ще щомісяця треба здавати по 20 гривень на потреби класу… Хіба це не завдання для наших кандидатів у депутати припинити цю практику? А то он знову обіцяють золоті гори.

    У нашого малюка мрії не такі фантастичні. Він усього-на-всього хоче, щоб кандидат подарував йому: чоботи-скороходи, аби перестрибувати через калюжі на дорозі, вантажний килим-літак, яким возити важучий портфель, шапку-невидимку, щоб на перервах ховатися від старшокласників, скатертину-самобранку, аби не ходити до їдальні.

    У кота на лобі написано рішення якнайшвидше забитися від уcіх кандидатів у темний куток. Передвиборчої політичної реклами він, бідолаха, боїться ще дужче, ніж газованої води в своїй мисці. Буває, притьмом стрибає від телеекрана, немов кенгуру. Мене спершу дуже тішила така блискавична реакція аполітичного котяри на передвиборну агітацію. Та тепер збираюся обрізати йому гострі кігті. Особливо після вчорашнього випадку.

    А було так. Увечері спокійнісінько йшов собі додому, намагаючись не читати передвиборчин агіток, розвішаних та розклеєних на стінах, парканах, стовпах, деревах, урнах для сміття…

    — Шановний, — раптом гукає мене хтось, — вам не набридло платити за холодні батареї, відключену воду, вимкнене світло, підпилого сантехніка та інші кепські комунальні послуги?..

    Що за дідько? Бачу: зустрічний для наочності тягне за собою ребристий іржавий радіатор і хекає: «Ми в новому парламенті зробимо все, аби припинити це казна-що!..».

    Задкую і подумки чухаю потилицю: «Із двох одне. Або він забув, де останні двадцять з гаком літ перебував, або зараз почне пропонувати купити в нього отой брухт. Так само як колись у подібних ситуаціях продавали цеглину…» Коротше, різко пришвидшив ходу, аби спекатися цього агітатора, і … потрапив з-під дощу під ринву.

    — Вони її посадили!!! — драматично заламує руки від відчаю чолов’яга, який вигулькнув немов із-під землі. — Кинули народ!! Та ми їх зупинимо!..

    Не знаю, чи вдасться їм обіцяне, але мене таки через півсотні кроків справді зупинили — хтось схопив за рукав.

    — Настав час здійснити мрію кожного, — заворкотав над вухом жіночий голос. — Чесно кажучи, я особисто в цей час мріяв зовсім про інше. Та ці настрої нітрохи не цікавили агітдаму, і вона гримнула: — Ми переможемо!!!

    Діватися нікуди — пора втікати. Я біг, не відчуваючи під собою землі, а вслід неслося:

    — Створимо нові робочі місця!

    — Підвищимо зарплати та пенсії!

    — Повернемо країну людям!

    Їй-бо, втік би, але у цей час мене по колінах немов хтось колючою лозиною шмагнув. Що за дідько? Розплющую очі і встигаю помітити тільки опущений донизу хвіст кота, який кулею вилетів з кімнати, де я необачно задрімав у кріслі перед телевізором. Ще за мить до цього він мирно муркотів у мене на колінах, а потім, утікаючи, різко відштовхнувся від них своїми пазурами.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про внесення змін до Порядку реалізації матеріальних цінностей державного резерву, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до Порядку реалізації матеріальних цінностей державного резерву Кабінет Міністрів України постановляє: 1. Внести до Порядку реалізації матеріальних цінностей державного резерву( 1078-2004-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 р. № 1078 (Офіційний вісник України, 2004 р., № 34, ст. 2246; 2010 р., № 76, ст. 2692; 2012 р., № 52, ст. 2084), зміни, що додаються.

    Про необхідність усунення Міністерством охорони здоров'я України порушень принципів державної регуляторної політики згідно з вимогами Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва

    Про необхідність усунення Міністерством охорони здоров'я України порушень принципів державної регуляторної політики згідно з вимогами Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"

    В Індії – новий президент

    Переможцем виборів став Пранаб Мухерджі, колишній міністр фінансів, один з лідерів керівної партії Національний конгрес. За нього проголосували 69% депутатів двох палат парламенту і законодавчих ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa