• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Рада Європи схвалює реформи

    Рада Європи схвалює реформи

    Генсек РЄ під час перебування у Києві дав позитивну оцінку виконанню Плану дій в Україні

    Україна активно працює над виконанням своїх зобов’язань перед Радою Європи, зокрема в частині зміцнення демократичних інститутів. На цьому наголосив Президент Віктор Янукович під час зустрічі з Генеральним секретарем Ради Європи Торбйорном Ягландом.

    «Ми не витрачали час даремно, ми багато працювали над тими зобов’язаннями, які маємо перед Радою Європи. Минулий і цей роки були досить насиченими виконанням реформ, спрямованих на зміцнення демократичних інститутів», — цитує слова глави держави його прес-служба. Президент зокрема подякував експертам Ради Європи за співпрацю під час підготовки нового Кримінального процесуального кодексу України. Віктор Янукович також висловився за активніше використання потенціалу Ради Європи в контексті підтримки курсу реформ в Україні.

    Реформаторськими діями Києва Генсек РЄ задоволений, та репутацію України він ставить у залежність від виборів. Фото Андрія МОСІЄНКА

    У свою чергу Торбйорн Ягланд позитивно оцінив роботу нашої держави з виконання Плану дій Ради Європи для України. «Мені дуже приємно зазначити, що все йде добре з реалізацією амбітного Плану дій», — сказав він.

    У Києві Торбйорн Ягланд разом з міністром закордонних справ Костянтином Грищенком взяв участь у конференції «Реалізація Плану дій Ради Європи для України на 2011—2014 роки».

    Керівник вітчизняного МЗС заявив, що Україна та Рада Європи реалізовуватимуть 51 реформаторський проект. «Виконання зобов’язань в рамках Плану дій Україна — Рада Європи до 2014 року і реформи, що проводяться у нас, це нероздільні речі. Україна і далі розвиватиме активний діалог з РЄ у всіх сферах нашої взаємодії», — наголосив Костянтин Грищенко.

    При цьому він нагадав, що за підтримки РЄ було прийнято новий Кримінальний процесуальний кодекс, новий закон про вибори народних депутатів, розпочато конституційну реформу, запрацювала Конституційна Асамблея, повідомляє РБК-Україна.

    Міністр також визначив пріоритети: продовження судової реформи, реформа пенітенціарної служби, конституційна реформа, зміцнення місцевого самоврядування: «Це 51 проект у сфері захисту прав людини, реформування судової сфери, виборів, боротьби з корупцією, посилення соціальної безпеки та місцевого самоврядування. Це конкретний приклад віддачі РЄ, результат членства України в цій поважній організації».

    Костянтин Грищенко також заявив, що наша держава повністю виконує зобов’язання в рамках Ради Європи. «Результати реалізації плану дій з Радою Європи за перший рік дають підстави сказати про те, що Україна показала себе не тільки як відповідальний партнер. Україна може відігравати провідну роль у загальноєвропейських процесах», — наголосив керівник вітчизняного дипломатичного відомства. При цьому він підкреслив, що для підтримки високих стандартів і принципів РЄ Україна повинна рухатися вперед.

    Уже під час прес-конференції для журналістів Генеральний секретар Ради Європи звернув особливу увагу на тему майбутніх виборів до Верховної Ради. «Дуже важливо, щоб вибори було проведено у чесний та справедливий спосіб. Те, як буде проведено виборчу кампанію та наскільки будуть вільними та справедливими вибори, стане вирішальним для репутації України», — сказав він, підкресливши: під час виборів наша держава перебуватиме під великою увагою міжнародної громадськості.

    Водночас Торбйорн Ягланд висловив задоволення тим, що новий виборчий закон ухвалений у Верховній Раді як представниками партії влади, так і опозиції. За його словами, можливою передумовою вільних і чесних виборів є рівний доступ усіх учасників виборчої кампанії до засобів масової інформації, повідомляє УНІАН.

    Відповідаючи на запитання журналістів, чи погоджується він із тим, що парламентські вибори не можна буде визнати демократичними, оскільки в них не беруть участі лідери опозиції, Генсек РЄ відповів: «Коли один з основних лідерів опозиції перебуває у в’язниці, то це проблема».

    Він також повідомив, що на парламентські вибори в Україну приїдуть спостерігачі від Ради Європи, які координуватимуть свою діяльність із спостерігачами від Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку Відповідно до пункту 11 глави 4 Порядку зупинення дії та анулювання ліцензії на окремі види професійної діяльності на фондовому ринку ( z0976-06 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку 23.06.2006 № 432 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.08.2006 за № 976/12850 (із змінами) (далі — Порядок), НАКАЗУЮ:

    юридична адреса у Печерському районі

    Надамо юридична адреса у Печерському районі в нежитловомум фонді немасової реєстрації, без проблем з податковою, витримують будь-які перевірки.

    Про внесення змін у додатки до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 р. № 76, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін у додатки до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 р. № 76 Внести у додатки до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 р. № 76( 76-2013-р ) "Деякі питання використання у 2013 році державних капітальних видатків" — із змінами, внесеними розпорядженнями Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 р. № 149, від 29 квітня 2013 р. № 369 і від 27 травня 2013 р. № 376, зміни, що додаються.

    Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Міністерства юстиції України, Міністерства культури України, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів, а також Державного космічного агентства України, Верховна Рада України

    Центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері вивезення, ввезення і повернення культурних цінностей, виконує покладені на нього завдання у взаємодії з центральним ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa