• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Отставные судьи и прокуроры США пожаловались в Верховный суд на безнаказанность следователей

    Отставные судьи и прокуроры США пожаловались в Верховный суд на безнаказанность следователейБолее 50 бывших судей и прокуроров требуют рассмотрения в Верховном суде США спора о предполагаемых нарушениях со стороны властей в ходе следственных действий, пишет LegalTimes.

    Коалиция встала на защиту врача из Майами Али Шайгана (Ali Shaygan), который получил право на компенсацию в размере около $602 тысяч после того, как суд обнаружил, что его дело было рассмотрено с нарушениями со стороны представителей власти. Помимо нарушений в ходе расследования, судья заявил о незаконности заведения дела в отношении адвоката Шайгана и игнорировании прокурорами ряда положений, касающихся разглашения информации.

    Ранее апелляционный суд не согласился с решением о взыскании компенсации с государства, заявив, что процесс в отношении врача был справедливым. Подобное заключение вызвало серьезное противодействие со стороны представителей юридического сообщества.

    Судьи и прокуроры написали в Верховный суд письмо в поддержку врача. В нем говорится, что решение апелляционного суда создает ситуацию, при которой судьи превращаются в пассивных наблюдателей нарушений, допускаемых властями. Подобное недопустимо, поскольку подрывает доверие к судебной системе и создает почву для дальнейших попустительств суда по отношению к противоправным действиям, отмечается в письме.

    В центре спора оказалась так называемая поправка Гайда, по которой ответчик имеет право на денежную компенсацию в случае незаконного расследования. В апелляционном суде считают, что поправка в данном случае неприменима, поскольку речь в ней идет не о нарушениях в ходе следствия, а о незаконности расследования как такового. Последнее, полагают судьи апелляционного суда, не имеет к делу Али Шайгана никакого отношения.

    С ними не согласны отставные судьи и прокуроры, которых представляет Томас Гольдштейн из Goldstein & Russell, а также члены Национальной ассоциации адвокатов по уголовным делам. Последние также направили в Верховный суд письмо в поддержку врача.

    Контакты:

    Юридическая Практика

    Рейтинг: 4.9/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про експлуатацію модуля АСАУР в пунктах пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення, Державна митна служба України

    Про експлуатацію модуля АСАУР в пунктах пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення Відповідно до підпунктів 1.12.1( z0882-12 ), 2.2.2 Порядку здійснення аналізу та оцінки ризиків, розроблення і реалізації заходів з управління ризиками в митній службі України( z0882-12 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.05.2012 № 597, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 01.06.2012 за № 882/21194, та з метою забезпечення умов для автоматизованого контролю із застосуванням системи управління ризиками НАКАЗУЮ:

    Про затвердження голів Української частини спільних міжурядових комісій з питань співробітництва, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження голів Української частини спільних міжурядових комісій з питань співробітництва Кабінет Міністрів України постановляє: 1. Затвердити: Арбузова Сергія Геннадійовича — Першого віце-прем’єр-міністра України головою Української частини спільних міжурядових комісій з питань співробітництва згідно з додатком 1;

    1,5 тысячи километров нефтепродуктопровода возвращено в собственность Украины

    Вчера, Ровенский апелляционный хозяйственный суд подтвердил законность решения суда первой инстанции об удовлетворении иска Генеральной прокуратуры Украины и признании права собственности 1,5 ...

    Про повернення нормативно-правового акта без державної реєстрації для доопрацювання, Міністерство юстиції України

    Про повернення нормативно-правового акта без державної реєстрації для доопрацювання На прохання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (лист від 04 липня 2012 року № 4111/23/47-12), та відповідно до пункту 11( 731-92-п )-1( 731-92-п ) Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади ( 731-92-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731, НАКАЗУЮ:

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa