• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

На рік потрібно 100 000 квартир економ-класу

    На рік потрібно 100 000 квартир економ-класу

    Борис Колесніков в Італії вивчав досвід будівництва доступного житла

    Віце-прем’єр-міністр — міністр інфраструктури разом з міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолієм Близнюком, міськими головами Львова Андрієм Садовим, Одеси —Олексієм Костусєвим, Донецька — Олександром Лук’янченком відвідав італійський завод, який розробляє технології будівництва.

    Зокрема на фабриці з виробництва збірного залізобетону Edimo віце-прем’єр наголосив: «Мета нашої поїздки — розібратися в цій технології, бо та, яка використовується в Україні, застаріла. Панельне житлове будівництво нетехнологічне, має великі втрати енергії».

    А під час огляду кварталу економного житла у місті Аквіла, який було зведено за технологіями будівництва доступного житла у стислі терміни після землетрусу, віце-прем’єр акцентував на тому, що уряд має намір визначитися з технологіями будівництва доступного житла в Україні вже до вересня цього року.

    Окрім цього, Борис Колесніков наголосив, що житло, яке будуватимуть в Україні, стане справді доступним для пересічних громадян. А у його зведенні уряд планує зацікавити компанії пільговими умовами. Зокрема розглянути питання звільнення від податку на прибуток на 10 років усіх будівельних компаній, які будуть задіяні у цьому процесі, безкоштовної передачі житла забудовникам та безкоштовного прокладання комунікацій, можливості виплат відсотків за кредитами компаніям, які закупили відповідне обладнання. Громадяни ж зможуть придбати доступне житло на основі фінансового лізингу на 12—15 років під 3% річних.

    Ішлося й про те, що нині в Україні триває робота над спрощенням усіх процедур на отримання дозволів на будівництво житла. У кожному регіоні в перспективі мають бути відкриті заводи з виробництва залізобетонних конструкцій. «Україна повинна будувати хоча б 5 млн кв. м житла на рік — це орієнтовно 100 тис. квартир економ-класу. Для реалізації цих планів ще слід відкрити принаймні 15—20 таких заводів в усіх регіонах», — передає слова віце-прем’єра прес-служба Міністерства інфраструктури.

    Борис Колесніков висловив сподівання, що перші будинки за соціальною ініціативою Президента Віктора Януковича «Доступне житло» в Україні буде введено в експлуатацію восени 2013 р. «Ідеться не про індивідуальні будинки, а про цілі квартали такого житла, яке буде абсолютно доступним для населення. Завдання уряду — вкластися у вартість такого житла до 6 тис. грн за 1 кв. м», — сказав Борис Колесніков.

    У зв’язку з цим вноситимуть і законодавчі зміни щодо передачі землі під забудову. Також планується розглянути питання безкоштовної передачі муніципалітетами землі для будівництва житла. «Держава підведе усі мережі, але квартиру можна буде продавати тільки готову. Ніхто не братиме передплату — це заборонятиметься на законодавчому рівні», — пояснив він.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    На Херсонщині працівники ДАІ нагадали дітям правила безпечної поведінки на дорозі

    Проблема дитячого дорожньо-транспортного травматизму, як ніколи набуває своєї актуальності в період літніх шкільних канікул. Влітку попередити ДТП з вини дітей досить складно, хоча так необхідно. ...

    Рассмотрение жалобы на решение суда о выплате России долга ЕЭСУ отложено на 11 октября

    Киевский апелляционный хозяйственный суд отложил рассмотрение апелляционной жалобы на решение Хозяйственного суда Киева о выплате Кабинетом Министров Украины Министерству обороны РФ 3 млрд 113 ...

    Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Куровського С.Є., Центральна виборча комісія

    Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Куровського С.Є. До Центральної виборчої комісії 2 серпня 2012 року надійшла заява разом з іншими документами Куровського Станіслава Євгеновича щодо реєстрації його кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 18 у порядку самовисування.

    Щодо тарифів на електричну енергію для населення, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Народному депутату України Царьову О. А. Щодо тарифів на електричну енергію для населення Шановний Олеже Анатолійовичу! Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, розглянула Ваше депутатське звернення від 27.09.2012 № 1943 щодо листа Гнезділової О. О. та повідомляє.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa