• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Дієва допомога від Державтоінспекції Вінниччини в складних погодних умовах

    Дієва допомога від Державтоінспекції Вінниччини в складних погодних умовахУ зв'язку із негодою працівники ДАІ Вінниччини надають допомогу учасникам дорожнього руху, які опинилися у скрутній ситуації через великі морози та сніг. В ході патрулювання екіпажі ДАІ виявляють водіїв, чий транспорт зупинився на дорозі і надають їм посильну допомогу.

    Здійснюючи патрулювання на службових автомобілях, інспектори ДАІ зупиняються біля водіїв, чиї машини стали на дорозі, розпитують про причини вимушеної зупинки. Якщо потрібна допомога, вишукують засоби її надати та пропонують водіям гарячий чай, який возять із собою у великих термосах. 30 січня допомога знадобилася водієві, яка через складні погодні умови опинилася у скрутному становищі на автодорозі Чечільник — Б. Камінь.

    Водій легкового автомобіля «ВАЗ 2114» потрапив до снігового замету та не зміг вибратися з нього самостійно на автодорозі Зозів — Липовець. Працівники ДАІ Липовецького РВ УМВС допомогли водію звільнитися зі снігового полону та продовжити свій рух.

    На автодорозі Т-06-10 Любар — Хмільник — Лука Барська — Нова Ушиця у сніговий полон потрапили два вантажних автомобіля, які рухалися з Вінниці до м. Бар на завантаження зерном. На допомогу водіям прийшли інспектори ДПС Барського відділу ДАІ, які залучили ще працівників військової частини та їх техніку.

    Потребував допомоги і водій автомобіля «ВАЗ 2108» в якого закінчилось пальне, працівники Крижопільського ВДАІ не залишились осторонь чужої біди та допомогли водієві, відбуксирувавши його до найближчої АЗС.

    Це лише маленькі епізоди роботи ДАІ в таких складних погодних умовах. Для них, незважаючи на великий мороз, не має ніяких поблажок — вони працюють у посиленому режимі

    Інспектори ДАІ намагаються допомогти всім, хто з тих чи інших причин опинився у скрутній ситуації на дорозі. Та все ж, зважаючи на складні погодні умови, Державтоінспекція рекомендує водіям утриматися поки що від поїздок на великі відстані, а при керуванні авто бути максимально уважними та обережними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

    Рейтинг: 4.5/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 20.11.2012 № 1656, НАКАЗУЮ:

    Арбитражные управляющие смогут объединиться в саморегулируемую организацию

    Кабинет Министров Украины утвердил порядок признания Министерством юстиции статуса Всеукраинской саморегулируемой организации арбитражных управляющих. Соответствующее Постановление, проект которого ...

    Партнерам допомагають спільні погляди

    Офіційний візит в Україну Премєр-міністра Республіки Казахстан Серіка Ахметова був розрахований на два дні. Першим акордом перебування на нашій гостинній землі стала зустріч високого гостя з ...

    Про заходи щодо реорганізації державних підприємств, Міністерство інфраструктури України

    Про заходи щодо реорганізації державних підприємств Відповідно до Цивільного( 435-15 ) та Господарського кодексів України( 436-15 ), Закону України "Про управління об'єктами державної власності" ( 185-16 ), "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців", Положення про Міністерство інфраструктури України ( 581/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 12.05.2011 № 581, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 21.03.2011 № 265-р( 265-2011-р ) "Питання управління Міністерством інфраструктури об'єктами державної власності", з метою підвищення ефективності використання державного майна, упорядкування переліку підприємств, установ та організацій, які належать до сфери управління Міністерства інфраструктури України, оптимізації та забезпечення економічної ефективності діяльності державних підприємств, що провадять діяльність у сфері автомобільного транспорту, НАКАЗУЮ:

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa