• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ «Венчурний закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Столичні інвестиції», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  1. 24.09.2013  № 1989
  2. Щодо зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ «Венчурний закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Столичні інвестиції»

    Відповідно до пункту 30 статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні»( 448/96-ВР ), у зв'язку із виявленням Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) порушення ВАТ «Венчурний закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Столичні інвестиції» (код ЄДРПОУ — 33629970) (далі — ВАТ «ВЗНКІФ «Столичні інвестиції») вимог п. 5 розділу ХVІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про акціонерні товариства» ( 514-17 ) в частині не приведення статуту та внутрішніх положень у відповідність до норм цього Закону, та з метою захисту інтересів інвесторів у цінні папери, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Зупинити з 24 вересня 2013 року внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ВАТ «ВЗНКІФ «Столичні інвестиції» на строк до усунення порушення.

    2. Заборонити ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ВАТ «ВЗНКІФ «Столичні інвестиції» у депозитарній системі України, здійснювати облікові операції щодо внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ВАТ «ВЗНКІФ «Столичні інвестиції».

    3. Зобов'язати ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889) та ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) невідкладно довести до відома зберігачів, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ВАТ «ВЗНКІФ «Столичні інвестиції» у депозитарній системі України, дане рішення Комісії.

    4. Асоціації «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українській Асоціації Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійній асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704) довести до відома членів відповідних асоціацій інформацію про дане рішення Комісії.

    5. ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ВАТ «ВЗНКІФ «Столичні інвестиції» у депозитарній системі України, у триденний термін з моменту отримання ними копії цього рішення повідомити Комісію про його виконання.

    6. Зобов'язати ВАТ «ВЗНКІФ «Столичні інвестиції» у п'ятиденний термін з моменту усунення порушення повідомити Департамент спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) з доданням копій відповідних документів.

    7. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) за результатом аналізу отриманих документів про усунення порушення ВАТ «ВЗНКІФ «Столичні інвестиції» підготувати проект рішення Комісії щодо відновлення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів.

    8. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) протягом трьох робочих днів забезпечити відправлення у встановленому порядку копії цього рішення ВАТ «ВЗНКІФ «Столичні інвестиції» та відповідним учасникам Національної депозитарної системи України.

    9. Департаменту спільного інвестування та регулювання діяльності інституційних інвесторів Комісії (О. Симоненко) протягом трьох робочих днів повідомити про прийняте рішення Асоціацію «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українську Асоціацію Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійну асоціацію реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704).

    10. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Комісії.

  3. 11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії Є. Воропаєва.
  4. Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 24.09.2013 р. № 49

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    У Севастополі в ДТП постраждало шестеро людей

    30 жовтня, о 20 годині 20 хвилин, на 70 км автодороги м. Ялта - м. Севастополь, водій автомобіля FORD SCORPIO з невідомих поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем ...

    У Сомалі звільнили двох іспанських полонянок

    Двох іспанських працівниць гуманітарної місії в Кенії звільнили з полону. Двох жінок викрали з табору для біженців у Дадаабі в 2011 році і утримували на території Сомалі ісламістські бойовики.

    Парламент не вернул статус юрлица местным отделениям общественных объединений

    Народные депутаты не поддержали в первом чтении законопроект № 3225 'О внесении изменений в закон Украины 'Об общественных объединениях' (относительно обеспечения деятельности всеукраинских общественных ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa