• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

У Чернівцях пройшла розширена нарада з безпеки пасажирських перевезень

    У Чернівцях пройшла розширена нарада з безпеки пасажирських перевезеньЗ ініціативи Буковинської автоінспекції та управління Укртрансінспекції у Чернівецькій області відбулась нарада з перевізниками області.

    Ініціатори зустрічі запросили до навчального класу УДАІ УМВС України в Чернівецькій області представників обласної виконавчої влади, керівників автопідприємств різних форм власності, фахівців з питань безпеки дорожнього руху, охорони праці, підготовки водійських кадрів.

    Учасники наради проаналізували стан безпеки дорожнього руху на пасажирському транспорті, визначили складові, які сприяють підвищенню рівня безпеки перевезень, культури обслуговування пасажирів, акцентували на передовому досвіді і проблемних питаннях у транспортній галузі, підготовці пасажирського автотранспорту до роботи в зимовий період.

    Директор Департаменту інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Чернівецької облдержадміністрації Дмиро Павел від імені замовника пасажирських перевезень на обласних маршрутах загального користування наголосив на важливості дотримання чинного законодавства перевізниками, виконанні ними договірних умов. За його словами, область хоча й найменша в Україні, однак, з розгалуженою мережею доріг, що потребує належної організації роботи автопідприємств, постійного моніторингу перевезень з боку контролюючих органів. Хоча область має високі показники щодо безпеки пасажирських перевезень, однак, це не дає підстав для заспокоєння.

    Детальніший аналіз ситуації представили аудиторії заступник начальника УДАІ УМВС України в Чернівецькій області підполковник міліції Дмитро Кийов та заступник начальника управління Укртрансінспекції у Чернівецькій області Орест Зеліско. Загалом, з початку року в області з участю пасажирського автотранспорту скоєно 28 ДТП, у яких три особи травмовано. Найбільше автопригод допустили водії Чернівецького тролейбусного управління — 11. Важливою складовою безпеки є технічний стан автобусів. Працівниками ДАІ здійснено 1234 перевірок автогосподарств, оглянуто 16859 транспортних засобів, з яких 1658 (кожен десятий) визнано несправними. Втім, Дмитро Кийов відзначив і позитивні зміни в буковинському автопарку. З 254-рьох переобладнаних автобусів 169 вже замінено на автобуси серійного виробництва з підвищеним пасажиромісткістю, а 47 знято з маршрутів.

    Принагідно начальник відділу технічного нагляду УДАІ Віталій Стрільчук доповів про хід профілактичного відпрацювання на пасажирському транспорті «Перевізник зима 2013». Інформаційні листи про зміст і мету перевірок перевізники вже отримали. Заміна шин на зимові, справність зовнішніх світлових приладів, приладів обігріву, зберігання транспортних засобів, організація передрейсового технічного та медичного оглядів — головні вимоги, яких повинні дотримуватись перевізники, готуючись до роботи в зимових умовах. Спільно з транспортною інспекцією ДАІ контролюватиме роботу перевізників «на лінії».

    Заступник начальника управління Уктрансінспекції у Чернівецькій області, начальник відділу державного контролю та нагляду за безпекою на наземному транспорті Орест Зеліско нагадав про розширення адміністративних повноважень інспекції, працівники якої мають право зупиняти автобуси з допомогою жезла-диска. Посадовець підкреслив, що відомство не зацікавлене у накладанні адміністративних штрафів, але контроль за роботою тих, хто бере на себе відповідальність за життя і здоров’я людей, має бути ефективним і принциповим. А тому адміністративні наслідки аж до позбавлення ліцензій, матиме, скажімо, недотримання вимог щодо зберігання транспортних засобів у спеціальних приміщення, на майданчиках під охороною. Важелі адміністративного впливу передбачені і за відмову у пільгових перевезеннях громадян, порушення правил посадки і висадки пасажирів, видача квитків водієм підчас руху. Під особливим наглядом інспекції перебуватиме режим праці і відпочинку водія, впровадження тахометрів у автобусах на маршрутах понад 50 кілометрів, дотримання розкладів руху, схем маршрутів, наявність відповідної інформації для пасажирів.

    Йшлось також про оперативне (впродовж двох годин) інформування про дорожньо-транспортну пригоду, належне ведення необхідної документації. Під час практичної частини наради досвідом документального забезпечення роботи перевізника поділився інженер з безпеки дорожнього руху міського автопідприємства «Тарас» Михайло Коваль. Викладач автошколи обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів Володимир Пішко розповів про особливості підготовки водіїв, нові знаки у правилах дорожнього руху, які поступово впроваджуються в дорожній рух. Окремою темою наради стали охорона праці та промислова безпека, про яку керівникам автопідприємств фахівці держохороннагляду доповіли на конкретних прикладах з діяльності транспортної галузі.

    Голова обласного осередку громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників України» Василь Лук’янчук звернув увагу на «людський фактор» в діяльності перевізника, важливість доброго самопочуття водія, а також водійську культуру за кермом, зокрема, недопустимість користування під час руху мобільним телефоном.

    На думку перевізників, зустріч з у такому розширеному форматі з участю представників влади, контролюючих органів корисна й потрібна, адже дає можливість і перейняти передовий досвід, і отримати відповіді на практичні питання, оцінити діяльність того чи іншого суб’єкта господарювання в контексті вимог діючого законодавства.

    Рейтинг: 4.9/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Донецким и луганским предпринимателям возобновили доступ к реестрам

    На территориях, освобожденных в ходе антитеррористической операции, возобновлен доступ в Государственный реестр обременений движимого имущества, Государственный реестр прав на недвижимое имущество на территориях города Славянск и Славянского района Донецкой области, а также Новоайдарского района Луганской области. Об этом сообщает пресс-служба Госпредпринимательства.

    Будет проведен конкурс на должность члена ВККС

    Министерство юстиции Украины инициирует проведение публичного открытого конкурса на должность члена Высшей квалификационной комиссии судей Украины. Об этом во время пресс-конференции в Кабинете ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa