• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Про затвердження Положення про службу безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Адміністрація Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації УкраїниАДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 12.09.2013 № 511
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 жовтня 2013 р. за № 1710/24242

    Про затвердження Положення про службу безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

    Відповідно до Закону України «Про дорожній рух»( 3353-12 ), Положення про службу безпеки дорожнього руху міністерств, інших центральних органів державної виконавчої влади, підприємств, їх об’єднань, установ і організацій( 227-94-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 1994 року № 227, і з метою проведення заходів з профілактики та запобігання аварійності на транспортних засобах у регіональних органах, територіальних підрозділах, закладах та установах Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України НАКАЗУЮ:

    1. Створити службу безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

    2. Затвердити Положення про службу безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, що додається.

    3. Директору Департаменту логістики Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України:

    забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

    у місячний строк з дня набрання чинності цим наказом утворити та забезпечити функціонування служби безпеки дорожнього руху Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

    4. Керівникам регіональних органів, територіальних підрозділів, закладів та установ Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у місячний строк з дня набрання чинності цим наказом утворити та забезпечити функціонування служби безпеки дорожнього руху регіональних органів, територіальних підрозділів, закладів та установ Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

    5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

    Голова Служби

    Г. А. Резніков

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України 12.09.2013  № 511

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 жовтня 2013 р. за № 1710/24242

    ПОЛОЖЕННЯ про службу безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

    І. Загальні положення

    1.1. Це Положення розроблено відповідно до Закону України «Про дорожній рух»( 3353-12 ) і Положення про службу безпеки дорожнього руху міністерств, інших центральних органів державної виконавчої влади, підприємств, їх об’єднань, установ і організацій( 227-94-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 1994 року № 227.

    1.2. Це Положення визначає порядок організації робіт із профілактичної діяльності щодо запобігання дорожньо-транспортним пригодам (далі — ДТП), структуру служби безпеки дорожнього руху, її основні завдання та функції.

    1.3. Робота щодо забезпечення безпеки дорожнього руху, запобігання дорожньо-транспортним пригодам в Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі — Адміністрація), у територіальних підрозділах, регіональних органах, закладах та установах Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі — підрозділи Держспецзв’язку України) покладається на службу безпеки дорожнього руху (далі — СБДР) Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі — Держспецзв’язку України).

    1.4. СБДР Держспецзв’язку України складається з:

    СБДР Адміністрації (2-й відділ (безпека дорожнього руху та організація транспортного забезпечення) Департаменту логістики Адміністрації);

    СБДР підрозділів Держспецзв’язку України (у підрозділах Держспецзв’язку України із середньообліковою чисельністю водіїв від 51 вводиться посада особи начальницького складу, на яку призначається фахівець з високим рівнем професійних знань і фаховим досвідом, а з середньообліковою чисельністю водіїв до 50 виконання обов’язків покладається на особу, яка займає іншу посаду).

    До складу СБДР підрозділів Держспецзв’язку України за рішенням їх керівників входить контролер технічного стану транспортних засобів (начальник контрольно-технічного пункту, механік або посадова особа за сумісництвом).

    1.5. Начальником СБДР Держспецзв’язку України є заступник Голови Держспецзв’язку України відповідно до розподілу функціональних обов’язків, який здійснює управління через 2-й відділ (безпека дорожнього руху та організація транспортного забезпечення) Департаменту логістики Адміністрації. Начальник цього відділу є заступником начальника СБДР Держспецзв’язку України.

    СБДР Адміністрації при організації роботи, що стосується забезпечення безпеки дорожнього руху, запобігання ДТП, у своїх повноваженнях прирівнюється до структурного підрозділу Адміністрації, має свій кутовий штамп і печатку.

    У підрозділах Держспецзв’язку України управління СБДР здійснюється їх керівниками через посадових осіб, відповідальних за організацію безпеки дорожнього руху, в межах їхньої компетенції.

    Посадовим особам СБДР Держспецзв’язку України видається посвідчення служби безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, форма якого наведена в додатку 1 до цього Положення. Посвідчення посадових осіб СБДР Держспецзв’язку України підписуються начальником СБДР Держспецзв’язку України і скріплюються гербовою печаткою.

    1.6. СБДР Держспецзв’язку України у своїй діяльності керується Конституцією України( 254к/96-ВР ), законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, наказами Адміністрації і цим Положенням.

    1.7. СБДР Держспецзв’язку України у своїй діяльності взаємодіє з відповідними підрозділами Державної автомобільної інспекції МВС України (далі — Державтоінспекція МВС України).

    1.8. Документи, що регламентують безпеку дорожнього руху, які розробляються структурними підрозділами Адміністрації, підрозділами Держспецзв’язку України, підлягають погодженню з СБДР Держспецзв’язку України.

    ІІ. Основні завдання СБДР Держспецзв’язку України

    2.1. Проведення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки дорожнього руху на транспортних засобах, закріплених за підрозділами Держспецзв’язку України (далі — відомчі транспортні засоби).

    2.2. Контроль за дотриманням водіями відомчих транспортних засобів вимог актів законодавства та інших нормативних документів з безпеки дорожнього руху.

    2.3. Проведення аналізу стану аварійності та фактів порушення особовим складом Держспецзв’язку України вимог безпеки дорожнього руху, розроблення заходів щодо запобігання їм і контроль за проведенням цих заходів.

    2.4. Облік звітної інформації про дорожньо-транспортні пригоди та їх наслідки.

    ІІІ. Функції, що покладені на СБДР Держспецзв’язку України

    3.1. СБДР Адміністрації відповідно до покладених на неї основних завдань здійснює такі функції:

  3. організовує роботу, спрямовану на забезпечення безпеки дорожнього руху;
  4. здійснює методичне забезпечення діяльності, пов’язаної із запобіганням ДТП, до яких причетні відомчі транспортні засоби, інформує осіб рядового і начальницького складу, працівників підрозділів Держспецзв’язку України про стан аварійності, причини виникнення ДТП, порушення Правил дорожнього руху( 1306-2001-п ), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 року № 1306 (далі — Правила дорожнього руху);

    забезпечує підвищення кваліфікації працівників СБДР Держспецзв’язку України, вивчення та поширення передового досвіду роботи в цьому напрямі, видає відповідні інформаційно-пропагандистські матеріали;

    дає СБДР підрозділів Держспецзв’язку України обов’язкові для виконання письмові доручення з питань безпеки дорожнього руху, одержує звіти, довідки та іншу інформацію про стан роботи щодо запобігання ДТП;

    проводить наради, семінари, конференції та конкурси щодо вдосконалення роботи з питань забезпечення безаварійної роботи відомчих транспортних засобів;

  5. перевіряє технічний стан відомчих транспортних засобів;
  6. перевіряє діяльність підрозділів Держспецзв’язку України з безпеки дорожнього руху;
  7. контролює у підрозділах Держспецзв’язку України дотримання правил, норм і стандартів з організації перевезення великогабаритних, великовагових і небезпечних вантажів відомчими транспортними засобами;

    організовує ведення обліку та подає в установленому порядку Голові Держспецзв’язку України та начальнику СБДР Держспецзв’язку України інформацію про ДТП за участю водіїв відомчих транспортних засобів, виявляє порушення чинних нормативно-правових актів з безпеки дорожнього руху та їх наслідки;

    аналізує стан аварійності та факти порушення водіями відомчих транспортних засобів вимог безпеки дорожнього руху, розробляє разом з відповідними структурними підрозділами Адміністрації заходи щодо запобігання ДТП і контролює їх проведення;

    організовує проведення науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт з безпеки дорожнього руху;

    організовує та контролює проведення заходів з реєстрації (перереєстрації), а також обов’язкового технічного контролю відомчих транспортних засобів.

    3.2. СБДР підрозділів Держспецзв’язку України відповідно до покладених на них основних завдань здійснюють такі функції:

    організовують вивчення водіями й іншими особами рядового та начальницького складу, пов’язаними з експлуатацією транспортних засобів Держспецзв’язку України, вимог актів законодавства, правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху, а також перевірку їх знань;

  8. організовують і проводять інструктажі водіїв з безпеки дорожнього руху;
  9. здійснюють контроль за проведенням медичного огляду водіїв перед виїздом у рейс;
  10. організовують контроль за використанням відомчих транспортних засобів;
  11. готують і подають до СБДР Адміністрації звіти, довідки й іншу інформацію про ДТП за участю відомчих транспортних засобів, їх наслідки та про стан роботи щодо запобігання ДТП;

    з дозволу слідчого або прокурора беруть участь в установленому законом порядку в огляді місць ДТП і причетних до них відомчих транспортних засобів, за результатами якого складають довідку про дорожньо-транспортну пригоду (додаток 2), яку надають до СБДР Адміністрації не пізніше ніж через добу з часу вчинення ДТП;

    протягом трьох діб після вчинення ДТП готують запит до територіального підрозділу Державтоінспекції МВС України з метою отримання облікових даних про ДТП і потерпілих;

    здійснюють контроль за виконанням вимог нормативно-правових актів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху відомчих транспортних засобів;

  12. розробляють плани робіт СБДР;
  13. організовують заходи з підвищення кваліфікації водіїв;
  14. доповідають керівнику підрозділу Держспецзв’язку України про пригоди з відомчими транспортними засобами;

    здійснюють контроль за облаштуванням територій підрозділу Держспецзв’язку України засобами регулювання дорожнього руху, дорожніми знаками;

    систематично проводять вивчення та аналіз причин ДТП за участю відомчих транспортних засобів, ведуть їх облік, розробляють і вживають необхідних заходів щодо запобігання їм;

    ведуть облік водіїв, організовують їх стажування на відомчих транспортних засобах, контролюють додержання ними режиму праці та відпочинку, вимог Правил дорожнього руху( 1306-2001-п );

    забезпечують постійне функціонування класу (приміщення) з безпеки дорожнього руху, інформують посадових осіб, відповідальних за експлуатацію відомчих транспортних засобів, і водіїв про стан аварійності, причини та обставини виникнення ДТП, порушення Правил дорожнього руху( 1306-2001-п ).

    3.3. Контролер технічного стану транспортних засобів (начальник контрольно-технічного пункту, механік або посадова особа за сумісництвом):

    перевіряє технічний стан транспортних засобів перед виходом з місця стоянки та після повернення, стан і опломбування спідометрів, витрату моторесурсів транспортних засобів і робить запис про їх технічний стан у дорожніх листах, за результатами яких доповідає керівнику підрозділу Держспецзв’язку України;

    оглядає транспортний засіб на наявність пошкоджень, з’ясовує причини та обставини їх появи, про що доповідає керівнику підрозділу Держспецзв’язку України;

    бере участь у проведенні інструктажів з безпеки дорожнього руху для водіїв відомчих транспортних засобів;

    здійснює контроль за дотриманням водіями заходів безпеки під час обслуговування та ремонту транспортних засобів.

    3.4. СБДР підрозділів Держспецзв’язку України беруть участь у проведенні обов’язкового технічного контролю відомчих транспортних засобів.

    ІV. Права СБДР Держспецзв’язку України

    4.1. Посадові особи СБДР Адміністрації під час виконання службових обов’язків мають право:

  15. перевіряти діяльність підрозділів Держспецзв’язку України з питань безпеки дорожнього руху;
  16. забороняти експлуатацію відомчих транспортних засобів, якщо їх технічний стан загрожує безпеці дорожнього руху, життю та здоров’ю людей;

    за дорученням Голови Держспецзв’язку України, начальника СБДР Держспецзв’язку України представляти Держспецзв’язку України в органах виконавчої влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях з питань безпеки дорожнього руху;

    готувати для виконання проекти письмових доручень Голови Держспецзв’язку щодо усунення порушень нормативно-правових актів і нормативних документів, які регламентують безпечне використання транспортних засобів;

    оглядати відомчі транспортні засоби, перевіряти у водіїв документи на право керування ними та дорожні листи;

    вносити пропозиції керівництву про заохочення, а також притягнення до відповідальності посадових осіб за невиконання правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху;

  17. організовувати взаємодію з відповідними підрозділами Державтоінспекції МВС України.
  18. 4.2. Посадові особи СБДР підрозділів Держспецзв’язку України під час виконання службових обов’язків мають право:

    здійснювати систематичний контроль за дотриманням Правил дорожнього руху( 1306-2001-п ) і безпечною експлуатацією транспортних засобів підрозділу Держспецзв’язку України;

    оглядати транспортні засоби підрозділу Держспецзв’язку України на предмет їх відповідності вимогам Правил дорожнього руху( 1306-2001-п );

    організовувати і брати участь у проведенні обов’язкового технічного контролю відомчих транспортних засобів;

    здійснювати перевірку роботи контрольно-пропускних пунктів або контрольно-технічних пунктів щодо виїзду відомчих транспортних засобів у технічно справному стані;

  19. організовувати взаємодію з відповідними територіальними підрозділами Державтоінспекції МВС України.
  20. 4.3. Посадові особи СБДР Держспецзв’язку України під час виконання службових обов’язків повинні дотримуватися вимог чинного законодавства та нормативних документів з експлуатації транспортних засобів.

    V. Організація роботи СБДР Держспецзв’язку України

    5.1. СБДР Держспецзв’язку України організовує свою роботу у взаємодії з відповідними підрозділами Державтоінспекції МВС України з питань:

  21. участі в заходах щодо забезпечення безпеки дорожнього руху відомчими транспортними засобами;
  22. отримання інформації про порушення Правил дорожнього руху( 1306-2001-п ), ДТП, вчинені з вини водіїв відомчих транспортних засобів, а також осіб рядового та начальницького складу, державних службовців і працівників Держспецзв’язку України (далі — співробітники) — власників транспортних засобів;

    проведення профілактичних заходів щодо пропаганди безпеки дорожнього руху в підрозділах Держспецзв’язку України з водіями та співробітниками — власниками автомобільного транспорту.

    5.2. Облік ДТП у Держспецзв’язку України ведеться відповідно до Порядку обліку дорожньо-транспортних пригод ( 538-2005-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 року № 538.

    Посадові особи СБДР Держспецзв’язку України ведуть облік ДТП у журналі реєстрації дорожньо-транспортних пригод (додаток 3).

    СБДР підрозділів Держспецзв’язку України щомісяця звіряють у підрозділах Державтоінспекції МВС України відомості про ДТП, до яких причетні відомчі транспортні засоби, і про порушення Правил дорожнього руху( 1306-2001-п ) водіями відомчих транспортних засобів.

    Відомості про ДТП за звітний квартал (додаток 4) подаються до Адміністрації щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним кварталом.

    5.3. Матеріали про порушення Правил дорожнього руху( 1306-2001-п ) розглядаються на загальних зборах водіїв у присутності особи, яка вчинила це порушення, та посадової особи підрозділу Держспецзв’язку України, відповідальної за експлуатацію транспортних засобів, з метою проведення посадовими особами СБДР підрозділів Держспецзв’язку України профілактичної роботи щодо запобігання ДТП.

    5.4. Рішення керівника підрозділу Держспецзв’язку України за результатами службового розслідування оголошується наказом підрозділу Держспецзв’язку України. Витяг з наказу надсилається до СБДР Адміністрації.

    5.5. Працівниками СБДР проводяться такі заходи щодо запобігання ДТП на відомчих транспортних засобах:

    систематичне вивчення співробітниками Держспецзв’язку України транспортних засобів, правил їх безпечної експлуатації та ремонту;

    постійне вдосконалення навичок водіння транспортних засобів, неухильне дотримання Правил дорожнього руху( 1306-2001-п );

    проведення якісного інструктажу для водіїв транспортних засобів перед виконанням поставлених завдань;

  23. постійний контроль за дотриманням правил експлуатації та ремонту транспортних засобів;
  24. контроль за використанням транспортних засобів у святкові та вихідні дні;
  25. своєчасне та якісне технічне обслуговування і ремонт транспортних засобів;
  26. організація роботи контрольно-технічних пунктів підрозділів Держспецзв’язку;
  27. проведення зборів, технічних конференцій з обговоренням передових методів використання і технічного обслуговування транспортних засобів.

    VІ. Організація матеріально-технічного забезпечення СБДР Держспецзв’язку України

    6.1. Матеріально-технічне забезпечення СБДР Держспецзв’язку України здійснюється з розрахунку повного і своєчасного виконання покладених на неї завдань.

    6.2. СБДР Держспецзв’язку України забезпечується спеціалізованим легковим автомобілем.

    6.3. У підрозділах Держспецзв’язку України виділяються кабінет (клас) з безпеки дорожнього руху та приміщення для проведення медичного огляду водіїв.

    У підрозділах Держспецзв’язку України при чисельності менше ніж 10 осіб, що експлуатують транспортні засоби, обладнується куточок з безпеки дорожнього руху.

    Директор Департаменту логістики Адміністрації Держспецзв’язку України

    О. А. Кирій

    Додаток 1 до Положення про службу безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (пункт 1.5)

    ФОРМА ( z1710-13 BF144.doc ) посвідчення служби безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

    Додаток 2 до Положення про службу безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (пункт 3.2)

    ДОВIДКА ( z1710-13 BF145.doc ) про дорожньо-транспортну пригоду

    Додаток 3 до Положення про службу безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (пункт 5.2)

    ЖУРНАЛ реєстрації дорожньо-транспортних пригод

    № з/п

    Дата і час дорожньо-транспортної пригоди

    Дата і час отримання інформації та матеріалів розслідування дорожньо-транспортної пригоди

    Марка, номер транспортного засобу, відомості про потерпілих (прізвища, імена, по батькові, роки народження, місця роботи, проживання, характер травми, у разі потреби — додаткова інформація про потерпілих)

    Місце, обставини та причини скоєння дорожньо-транспортної пригоди

    Заходи оперативного реагування

    Вжиті заходи згідно з матеріалами розслідування

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    Додаток 4 до Положення про службу безпеки дорожнього руху Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (пункт 5.2)

    ВІДОМОСТІ про дорожньо-транспортні пригоди за _________ 20 ___ року (квартал)

    1. Види пригод

    № з/п

    Найменування

    Кількість дорожньо-транспортних пригод за участю відомчих транспортних засобів

  28. усього
  29. з вини водіїв відомчих транспортних засобів
  30. Усього

  31. у тому числі:
  32. 1

    Зіткнення

    2

    Перекидання

    3

    Наїзд на транспортний засіб, що стоїть

    4

    Наїзд на перешкоду

    5

    Наїзд на пішохода

    6

    Наїзд на велосипедиста

    7

    Наїзд на гужовий транспорт

    8

    Наїзд на тварин

    9

    Падіння пасажирів

  33. 10
  34. Падіння вантажів

    2. Місце пригоди

    № з/п

    Найменування

    Кількість дорожньо-транспортних пригод за участю відомчих транспортних засобів

  35. усього
  36. з вини нетверезих водіїв
  37. 1

    Населені пункти

    2

    Автомобільні дороги (за винятком населених пунктів)

    3

    Закриті території

    4

    Переїзд залізничних колій

    5

    Інші місця

    6

    Разом

    3. Дорожньо-транспортні пригоди за типами автотранспортних засобів

    № з/п

    Тип автотранспортних засобів

    Кількість пригод за участю відомчих транспортних засобів

  38. усього
  39. з вини водіїв
  40. з них у нетверезому стані
  41. 1

    Автомобілі, усього

  42. у тому числі:
  43. легкові
  44. вантажні
  45. спеціальні
  46. спеціалізовані
  47. 2

    Автобуси

    3

    Трактори

    4. Причини дорожньо-транспортних пригод

    № з/п

    Причини дорожньо-транспортних пригод

    Кількість пригод

    З вини нетверезих водіїв

    1

    Перевищення швидкості

    2

    Порушення правил обгону

    3

    Виїзд на смугу зустрічного руху

    4

    Порушення правил проїзду перехресть

    5

    Недотримання дистанції

    6

    Недотримання інтервалу

    7

    Експлуатація несправних автотранспортних засобів

    8

    Недостатній досвід водія

    9

    Перевтома. Сон за кермом

  48. 10
  49. Праця за кермом більше нормативної тривалості робочого дня

  50. 11
  51. Порушення правил проїзду залізничних переїздів

  52. 12
  53. Порушення правил маневрування заднім ходом

  54. 13
  55. Інші порушення

    5. Потерпілі в дорожньо-транспортних пригодах з вини водіїв відомчих транспортних засобів

    № з/п

    Потерпілі

    Загинуло

    Травмовано

  56. усього
  57. співробітників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України
  58. усього
  59. співробітників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України
  60. 1

    Пішоходи

    2

    Велосипедисти

    3

    Пасажири

    4

    Водії

    5

    Водії мототранспортних засобів

    6

    Трактористи

    7

    Разом

    6. Дорожньо-транспортні пригоди із пошкодженнями відомчих транспортних засобів і сума збитків

    № з/п

    Пошкоджені транспортні засоби

    Усього

    Підлягають списанню

    Сума збитків (тис. грн)

    1

    Кількість дорожньо-транспортних пригод, які мають матеріальні збитки

    2

    Пошкоджено автомобілів

  61. у тому числі:
  62. легкові
  63. вантажні
  64. спеціальні
  65. спеціалізовані
  66. 3

    Автобуси

    4

    Трактори

    Разом

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Украина восьмая в списке стран мира по уровню смертности населения, – ЦРУ США

    Украина заняла восьмое место в десятке государств мира с самой высокой смертностью населения по версии Центрального разведывательного управления США. Об этом говорится в специальном докладе ЦРУ ...

    Страхові спори - виплата страховки при ДТП - страховка після ДТП

    Допомога та послуги Автоадвоката у справах, пов'язаних із страховими виплатами після ДТП

    Реєстрація дочірнього підприємства

    реєстрація дочірнього підприємства, допомога при реєстрації, термінова реєстрація, реєстрація в Києві і по всій Україні.

    Кілька слів на щоці голубого конверта

    Трагічно коротка його творча біографія всього якийсь десяток років.Сімнадцятирічним він так позиціонував себе, чи то, як це прийнято казати, свого ліричного героя, який, здебільшого, є авторовим ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa