• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Володимир Резніков: "Наше головне завдання - не допустити ДТП за участю дітей"

    Володимир Резніков: Про це заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України заявив на брифінгу щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні нового навчального року.

    Державтоінспекція МВС України з 20 серпня по 20 вересня проводить загальнодержавні профілактичні заходи «Увага! Діти на дорозі!».

    - Головне завдання заходів — не допустити дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, а також навчити юних учасників руху правилам поведінки на дорозі, — наголосив заступника начальника Департаменту ДАІ МВС України.

    За словами Володимира Резнікова, на початку нового навчального року ймовірність збільшення ДТП за участю дітей зростає. Пояснюється цей факт тим, що протягом літнього відпочинку та оздоровлення школярі знаходяться під наглядом дорослих і практично не приймають самостійної участі в дорожньому русі.

    - Забувши правила безпечного поводження на вулицях і дорогах діти нерідко стають винуватцями дорожніх трагедій, — зазначив Володимир Резніков.

    Найбільш типові порушення Правил дорожнього руху, які допускають діти — це несподіваний вихід на проїжджу частину дороги перед автомобілем, який наближається; вихід на дорогу перед транспортом, що стоїть; перехід вулиці в невстановленому місці або на заборонений сигнал світлофора, ігри поблизу дороги, рух по проїжджій частині на велосипедах, мопедах, скутерах.

    Представник керівництва ДДАІ МВС також зауважив, що у загальноосвітніх школах із нового навчального року працівники ДАІ проводитимуть різні тематичні конкурси, театралізовані уроки для молодших школярів, виставки дитячих малюнків з безпеки дорожнього руху та ряд інших заходів, які дозволять навчити або закріпити знання Правил дорожнього руху у дітей.

    Крім того, співробітники Державтоінспекції проведуть уроки з безпечного руху, а юні інспектори дорожнього руху, у вільний від занять час, будуть проводити пізнавальні уроки з молодшими товаришами.

    Володимир Резніков звернув увагу присутніх на те, що традиційно, 1 вересня, в День знань і в перші дні нового навчального року біля шкіл чергуватимуть патрульні екіпажі ДАІ, які особливу увагу приділятимуть саме поведінці дітей на дорозі.

    До того ж з метою підготовки вулично-дорожньої мережі до нового навчального року працівники ДАІ проведуть обстеження ділянок, які прилягають до територій дитячих і навчальних закладів, та ті, якими проходять маршрути руху шкільних автобусів. За результатами обстежень інформація про усунення виявлених недоліків буде направлена до місцевих органів виконавчої влади.

    Володимир Резніков також зазначив, що працівники ДАІ організують перевірки автотранспортних підприємств, закладів освіти та перевізників, які здійснюють організоване підвезення учнів, щодо дотримання ними законодавства в сфері безпеки дорожнього руху.

    Водночас в рамках проведення заходів «Увага! Діти на дорозі!» в Міжнародному дитячому центрі "Артек" з 5 по 12 вересня пройдуть Всеукраїнські змагання загонів юних інспекторів руху та фінальна гра команд КВН ЮІР. У змаганнях візьмуть участь команди з усіх областей України, а також з Росії та Білорусі.

    Володимир Резніков наголосив на тому, що Державтоінспекція звертається до водіїв автотранспорту з проханням бути дуже уважними на дорогах, знизити швидкість при проїзді поблизу шкіл та дитячих садочків, в місцях, у районі зупинок громадського транспорту, біля житлових мікрорайонів. Він також звернувся до водіїв із проханням у перший день нового учбового року, 1 вересня, всім рухатися з увімкненим ближнім світлом фар у світлу пору доби.

    Звернувся Володимир Резніков з проханням і до батьків: «Нагадуйте дітям щодня про необхідність дотримання Правил руху та про небезпеку на дорозі. Позначте їм безпечний маршрут з дому до школи та у зворотному напрямку. Не забувайте, що залишати дітей без нагляду на вулиці не можна. Не дозволяйте їм гратися поблизу проїжджої частини. Саме завдяки спільним зусиллям ми зможемо вберегти наших дітей від трагедій на дорогах».

    Заступник начальника ДДАІ МВС України під час брифінгу наголосив, що за сім місяців поточного року на дорогах держави скоєно 2102 ДТП за участю дітей, в них загинуло 141 та було травмовано 2276 неповнолітніх.

    Державтоінспекція зазначає, що нині зберігається динаміка до зменшення кількості ДТП за участю дітей та тяжкості їх наслідків. У підрозділі МВС стверджують, що кількість таких ДТП зменшилась на 2,1 %, ще на 11,3 % стала меншою кількість загиблих дітей. До того ж дорожньо-транспортних пригод, що сталися з вини неповнолітніх, зареєстровано на 8,9 відсотків менше порівняно з аналогічним періодом минулого року, а кількість загиблих в цих ДТП дітей зменшилась на 21,4%.

    Прес-служба Департаменту

    ДАІ МВС України

    Рейтинг: 4.8/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 29.11.2012 № 1527, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 29.11.2012 № 1527 Відповідно до Законів України «Про засади функціонування ринку природного газу» ( 2467-17 ), «Про природні монополії»( 1682-14 ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики» та постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 28.11.2011 № 2255( z1502-11 ) «Про затвердження порядку формування інвестиційних програм газопостачальних, газорозподільних, газотранспортних та газозберігаючих підприємств», зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 22.12.2011 за № 1502/20240, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про передачу спортивної споруди із штучним льодом у власність територіальної громади м. Дружківки, Кабінет Міністрів України

    Про передачу спортивної споруди із штучним льодом у власність територіальної громади м. Дружківки Передати спортивну споруду із штучним льодом, розташовану в м. Дружківці, вул. Севастопольська, 5, на земельній ділянці (кадастровий номер 1411700000:00:007:0666) площею 0,7125 гектара, у власність територіальної громади м. Дружківки.

    В Финляндии за нарушение авторских прав оштрафовали 10-летнюю девочку

    Финские власти оштрафовали 10-летнюю девочку за скачивание музыкальных файлов популярной финской певицы Chisu. Центр по борьбе с пиратством и нарушением авторских прав обязал школьницу выплатить ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa