• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

В Україні стартував проект «Енергоефективне місто»

    В Україні стартував  проект «Енергоефективне місто»Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул провів робочу зустріч із виконавчим директором Східного комітету німецької економіки (СКНЕ) Райнером Лінднером. Сторони обговорили подальший розвиток проекту «Енергоефективне місто» у місті Жовква (Львівська область).

    «Використання кращого європейського досвіду для управління та модернізації житлово-комунального господарства (ЖКГ) допоможе зменшити витрати на енергоносії. Перша за все, мова йде про природній газ. Зменшення затрат на виробництво та транспортування тепла — це єдиний шлях не підвищувати тарифи для населення», — сказав Олександр Вілкул.

    Він наголосив на важливості для України реалізації проекту «Енергоефективне місто».

    Олександр Вілкул, зазначив, що проект проходить у рамках роботи українсько-німецької Групи високого рівня з питань економічної співпраці, та передбачає підвищення ефективності управління ЖКГ у 6 українських містах: Жовква, Черкаси, Бердянськ, Тернопіль, Чернівці, та Нововолинськ.

    «Досвід реалізації проекту «Енергоефективне місто» використовуватиметься і в інших регіонах України», — сказав Олександр Вілкул.

    Він зазначив, що в рамках державної Програми модернізації систем теплопостачання комунальної теплоенергетики України, Урядом поставлено завдання за 3 роки вдвічі скоротити споживання природного газу підприємствами теплокомуненерго.

    «50% зменшення споживання природного газу буде досягнуто за рахунок використання альтернативних джерел енергії, решта 50% — за рахунок модернізації підприємств ЖКГ», — заявив Віце-прем’єр-міністр.

    Він повідомив, що наразі проводиться аналіз техніко-економічного обґрунтування і найближчим часом Кабінет міністрів України ухвалить рішення щодо проекту.

    Олександр Вілкул наголосив, що Німеччина є одним із головних партнерів України у впровадженні енергозберігаючих технологій у сфері ЖКГ.

    «Сьогоднішня зустріч відкриває додаткові можливості для розвитку німецько-української співпраці в області комунальної енергоефективності», — сказав Віце-прем'єр-міністр.

    В свою чергу, директор Східного комітету німецької економіки (СКНЕ) Райнер Лінднер зазначив, що Німеччина зацікавлена у співпраці із Україною та готова ділитися своїм досвідом управління та модернізації ЖКГ.

    На зустрічі також був присутній Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.

    ДОВІДКА.

    Східний комітет німецької економіки (СКНЕ) створено у 1952 р. з метою сприяння розвитку торгівлі ФРН з країнами тодішнього соціалістичного табору, де зовнішньоторговельні відносини регулювалися на державному рівні. Зі зміною режимів і проведенням ринкових реформ в посткомуністичних країнах актуальність Комітету не зменшилася, оскільки діяльність німецьких компаній на ринках країн Центральної та Східної Європи (ЦСЄ) і нині потребує інформаційної та консультативної підтримки центральних структур.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про звільнення А. Готька з посади голови Перечинської районної державної адміністрації Закарпатської області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Звільнити ГОТЬКА Андрія Андрійовича з посади голови Перечинської районної державної адміністрації Закарпатської області.

    Щодо набрання чинності міжнародним договором, Міністерство закордонних справ України

    Копія: Міністерство доходів та зборів України Міністерство юстиції України Секретаріат Кабінету Міністрів України Апарат Верховної Ради України Посольство України в Грузії

    Щодо провадження видів діяльності митних складів та складів тимчасового зберігання, Державна митна служба України

    Керівникам митниць Згідно з частиною шостою розділу XXI "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України( 4495д-17 ) (далі — Кодекс), провадження видів діяльності, зазначених у пунктах 2-6 статті 404 Кодексу( 4495д-17 ), може здійснюватися протягом трьох місяців (до 01.09.2012) з дня набрання чинності Кодексом на підставі відповідних документів дозвільного характеру, чинних станом на останній день місяця, що настає за місяцем, в якому опубліковано Кодекс.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa