• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

На Кубі працюватиме українська авіасім’я

    На Кубі працюватиме українська авіасім’я

    ДП «Антонов» передало авіакомпанії «Cubana de Aviacion» перший серійний Ан-158 з десяти замовлених через російську «Ільюшин Фінанс Ко.»

    На льотному полі ДП «Антонов» зібралося понад тисяча заводчан, аби урочисто передати кубинцям і випустити в небо першого унікального «металевого птаха» — Ан-158, одягненого в кольори Острова Свободи. Привітати їх із цією знаменною подією приїхав Прем’єр-міністр Микола Азаров. Він зауважив, що авіабудування відроджується й має продовжити славні традиції антонівського конструкторського бюро, заводу «Антонов». Адже у світі не так багато країн, що можуть випускати літаки.

    Перший серійний Ан-158 вилетить із Києва в неділю і цього самого дня приземлиться в Гавані. Під час польоту буде дві дозаправки у м. Кефлавік (Ісландія) та м. Галіфакс (Канада). Здійснювати польоти літак почне наприкінці травня, повідомив «УК» віце-президент авіаційної корпорації цивільної авіації Республіки Куба Рікардо Сантільяна Міранда. Він перевозитиме пасажирів внутрішніх і міжнародних рейсів, зокрема в Центральну Америку і Канаду, замість застарілих Ан-24. Наприкінці червня і липня цього року до першого Ан-158 мають приєднатися два його «брати» і ще три — 2014-го. Тож на Кубу працюватиме ціла сім’я «Антонов», яка в перспективі може розширитися до десяти.

    Ан-158 уже з травня служитиме жителям Карибського басейну, здійснюючи внутрішні і міжнародні рейси, зокрема у Центральну Америку й Канаду. Фото УНІАН

    — Літак для кубинців робили на 97 місць, там немає бізнес-класу, так захотіли замовники, — поділився особливостями першого Ан-158 президент-генконструктор ДП «Антонов» Дмитро Ківа. — Але попри це, він просторий і зручний. Це перший літак, сертифікований у жорстких умовах експлуатації і за всіма останніми нормами, повністю цифровий і може здійснювати посадку за відсутності видимості. Його каталожна ціна 30 мільйонів доларів, але ми зробили знижку для першого клієнта, — зауважив Д. Ківа, додавши, що на сьогодні вже підписано угод на понад 100 літаків сімейства Ан-148/158 з різними країнами світу.

    — Замовлення є, треба розширювати виробництво, — продовжує він. — Бо деколи нам закидають «мало продаєте», на що я завжди кажу: «Щоб багато продавати, треба багато виробляти». В уряді обіцяли підтримку, накреслено програму з підтримки авіапромисловості. Буде чудово, якщо її буде реалізовано. Бо це і розвиток технологій, розширення виробничих площ, забезпечення роботою тисяч фахівців (в авіабудівництві задіяно понад 25 лише українських підприємств), і серйозні валютні надходження у країну (торік у країну ввезено 350 мільйонів доларів валюти, це 95% прибутку компанії). Дотепер ми своїми силами в умовах кризи відновили виробництво, модернізували літак, вклали в нього понад 1,5 мільярда гривень — і вже сьогодні у збірному цеху стоїть лінійка літаків «Антонов».

    ДОВІДКА «УК»

    Ан-158 — регіональний реактивний літак, призначений для перевезення до 99 пасажирів на відстань до 3000 км. Розроблений на базі регіонального реактивного літака Ан-148 і виробляється на серійному заводі «Антонов». Нині в цехах підприємства на різних ступенях готовності сім таких машин. У кооперації з виготовлення Ан-158 беруть участь понад 200 підприємств із 15 країн світу.

    ПРЯМА МОВА

    Микола АЗАРОВ, Прем’єр-міністр України:

    — За останні три роки підприємства авіабудування виготовили й передали замовникам 22 літаки. Але потенціал галузі потужніший. Саме тому стимулюванню розвитку авіабудівної промисловості надано особливе місце в нещодавно ухваленій урядом Державній програмі активізації економіки. Зокрема, вона передбачає прийняття Державної цільової програми розвитку авіаційної промисловості України до 2020 року, забезпечення галузі державними замовленнями, розробку і впровадження механізму надання державним підприємствам авіапрому довгострокових кредитів за рахунок держбюджету, здійснення комплексу заходів із захисту внутрішнього ринку авіатехніки від ввезення іноземних літаків, аналоги яких виробляються в Україні. Головне завдання програми — довести серійне виробництво літаків до 20 одиниць і зберегти 10 тисяч високооплачуваних робочих місць.

    КОМПЕТЕНТНО

    Олександр РУБЦОВ, генеральний директор «Ільюшин Фінанс Ко.»:

    — На сьогодні «Ільюшин Фінанс Ко.» планує передати в лізинг близько двадцяти Ан-158, а в перспективі збільшити їх кількість удвічі. Адже інтерес до цього літака чималий. Повітряним судном цього сімейства особливо зацікавилося кілька країн: Венесуела, Болівія, Аргентина, Еквадор тощо. Всі вони уважно відстежуватимуть, як працюватиме перший Ан-158 на кубинську авіакомпанію, і від цього фактично залежатиме його подальша доля. Більше того, якщо експлуатація літака буде успішною з точки зору економіки, безпеки і комфорту для пасажирів, Куба підтвердить ще чотири літаки до тих шести, на які вже є тверді контракти і які мають передати в Гавану протягом двох років (три у 2013-му і три у 2014-му). Ще 10 сподіваємося продати в країни Латинської Америки.

    Щодо Ан-148, то ми вже поставили замовникам дев’ять із 34 запланованих. Ще два цьогоріч поповнять парк авіакомпанії «Ангара» (де вже є три Ан-148) і в 2014-му — до п’яти.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про внесення змін у додатки до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 р. № 76, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін у додатки до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 р. № 76 Внести у додатки до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 р. № 76( 76-2013-р ) "Деякі питання використання у 2013 році державних капітальних видатків" — із змінами, внесеними розпорядженнями Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 р. № 149, від 29 квітня 2013 р. № 369 і від 27 травня 2013 р. № 376, зміни, що додаються.

    Оробец не будет принимать участие в гонке на должность мэра Киева. ВИДЕО

    Кандидата на пост мэра Киева Лесю Оробец сняли с регистрации в столичные мэры и в депутаты Киевсовета.

    Про обрання суддів, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Відповідно до пункту 27 частини першої статті 85( 254к/96-ВР ), частини першої статті 128 Конституції України( 254к/96-ВР ) Верховна Рада України постановляє:

    Резолюція 2063 (2012), 31 липня 2012 року, Організація Об'єднаних НаційРЕЗОЛЮЦИЯ 2063 (2012),

    Совет Безопасности, вновь заявляя о своей твердой приверженности суверенитету, единству, независимости и территориальной целостности Судана и о своей решимости вести работу с правительством Судана при полном уважении его суверенитета с целью содействовать решению различных проблем в Судане,

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa