• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

У Кременчуці на дитячому автомайданчику розпочалися заняття з вивчення Правил дорожнього руху

    У Кременчуці на дитячому автомайданчику розпочалися заняття з вивчення Правил дорожнього рухуУ місті Кременчуці з 17 квітня цього року на дитячому автомайданчику в парку Миру розпочалися заняття з вивчення Правил дорожнього руху учнями шкіл міста Кременчука та Кременчуцького району.

    На відкриття сезону занять завітали голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко, начальник Кременчуцького міського управління Андрій Ткаченко, заступник начальника Кременчуцького міського управління Денис Захарченко, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Автозаводського райвідділу міліції Георгій Волков, а також начальник відділення ДАІ Кременчуцького райвідділу міліції Владислав Шаптала.

    Саме Владислав Георгійович — начальник районного відділення ДАІ цього дня і провів перші заняття з учнями Вільно-Терешківської школи району.

    Відтепер заняття з вивчення Правил дорожньої азбуки будуть проводитися кожної середи та п’ятниці з учнями Кременчуцьких шкіл та шкіл району.

    «Ми вже декілька років проводимо даного роду заняття і цим забезпечуємо безпеку наших дітей на дорогах міста та району, дану ініціативу будемо продовжувати і надалі» — розповідає присутнім Денис Захарченко. До слова долучився і голова Автозаводської районної ради, який повністю підтримав Дениса Анатолійовича та пообіцяв всебічну підтримку та допомогу в розвитку автомістечка.

    Після офіційної частини школярам, у захоплюючій ігровій формі, працівники ДАІ Кременчуцького райвідділу роз’яснювали правила дорожнього руху. Розповідали, що таке знаки, дорожня розмітка та як треба поводитися на дорозі, бачачи ту чи іншу розмітку, чи то дорожній знак.

    Цього дня діти власноруч спробували, що таке бути справжнім водієм та зрозуміли, яка відповідальність лягає на плечі тим, хто сідає за кермо автомобіля.

    «Для нас дуже важливо аби школярі вивчали і знали Правилами дорожнього руху, дорожні знаки та розмітку, щоб діти вже з самих юних років мали змогу долучатися до правил поведінки на дорозі» — зазначив начальник відділення ДАІ Кременчуцького райвідділу міліції Владислав Шаптала.

    Рейтинг: 4.8/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про внесення зміни в додаток до наказу Мінекономрозвитку України від 23.01.2013 № 81, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про внесення зміни в додаток до наказу Мінекономрозвитку України від 23.01.2013 № 81 У зв'язку з надходженням до Мінекономрозвитку України додаткових матеріалів щодо іноземного суб'єкта господарської діяльності "Firma Import Andek Global Works Export" (Королівство Нідерланди), до якого застосовано спеціальну санкцію згідно зі статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність"( 959-12 ), на підставі подання Міністерства доходів і зборів України вих. від 12.06.2013 № 5442/5/99-99-22-03-01-16, вх. від 14.06.2013 № 06/61257-13 НАКАЗУЮ:

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 березня 2004 р. № 328, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 березня 2004 р. № 328 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 17 березня 2004 р. № 328( 328-2004-п ) "Про утворення Міжвідомчої комісії з координації роботи, пов’язаної з реалізацією положень Концепції функціонування та розвитку оптового ринку електричної енергії України" (Офіційний вісник України, 2004 р., № 11, ст. 666; 2006 р., № 40, ст. 2683; 2010 р., № 82, ст. 2882) зміни, що додаються.

    Про встановлення вимог Державному комунальному підприємству "Луцьктепло" щодо провадження інших, видів діяльності, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про встановлення вимог Державному комунальному підприємству "Луцьктепло" щодо провадження інших, крім ліцензованих, видів діяльності Відповідно до Закону України "Про державне регулювання у сфері комунальних послуг"( 2479-17 ), Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг( 1073/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1073, Порядку встановлення вимог щодо провадження суб'єктами природних монополій господарської діяльності, яка не належить до сфери природних монополій( z0311-13 ), та обмежень щодо суміщення видів господарської діяльності суб'єктами природних монополій та суб'єктами господарювання на суміжних ринках у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 04.02.2013 № 15, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, ВИРІШИЛА:

    Під Харковом розбився пасажирський автобус і чотири легковика: є жертви

    Масштабна аварія сталася сьогодні, 22 січня, під Харковом на трасі Київ-Харків-Довжанський.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa