• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

У Луганську визначили фіналістів обласних змагань КВН ЮІР - 2013

    У Луганську визначили фіналістів обласних змагань КВН ЮІР - 2013Поки весна запізнюється, сонця і тепла не вистачає, у Луганську вирішили піднімати настрій гумором, веселощами, теплою атмосферою й духом змагання. Тут пройшов фінал обласного конкурсу змагань команд веселих та кмітливих юних інспекторів руху (КВН ЮІР — 2013).

    У приміщенні Луганської державної академії культури і мистецтв п'ять команд подарували глядачам феєричне свято — жартували, дивували, смішили глядачів, тим самим продовжуючи життя у всіх сенсах цих слів — нагадуючи про ПДР, нехай навіть і в ігровій формі.

    Основною метою проведення таких змагань є навчання в ігровій формі дітей безпечній поведінці на дорогах. Завчити Правила дорожнього руху можна, а от зрозуміти суть і застосувати в життєвій ситуації — під силу не кожній дитині.

    Коли дітям про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху розповідають, нагадують і вчать теж діти, ефективність подібної роботи різко зростає. Саме такою роботою і профілактикою займаються юні інспектори руху. Участь в ЮІР не тільки цікава для загального розвитку, надає багато можливостей для спілкування, але і дуже важлива і корисна для того, щоб і діти, і дорослі не нехтували Правилами дорожнього руху. І їхня робота в ЮІР не проходить даремно, адже жоден з юних інспекторів не пройде повз порушника на дорозі, він докладно і зрозуміло пояснить будь-якому учаснику дорожнього руху його помилку і розповість, як потрібно правильно поводитися на дорозі.

    Традиційно організаторами заходу виступили УДАІ ГУМВС України у Луганській області, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, Луганський обласний центр розвитку дитячого руху «Лугарі», Спілка автомобілістів України, Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень.

    Учасників та гостей змагань вітали заступник директора — начальник управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації Віктор Яриш та заступник Управління ДАІ ГУМВС України у Луганській області полковник міліції Олександр Дурнєв.

    У фіналі взяли участь команди: «Кураж» м. Алчевськ, «3 рота» м. Лисичанськ, «Стиляги» м. Ровеньки, «Жезл» Старобільський район і «В'їзд заборонено» м. Брянка.

    Показувати свою майстерність, кмітливість, знання і досвід з профілактики безпеки на дорогах підліткам довелося в таких номінаціях, як «Привітання», складний конкурс «Розминка» та «Музичне домашнє завдання». Завдання гравців КВН-ЮІР — донести до кожного з глядачів усю гостроту проблеми профілактики дитячого дорожнього травматизму, привчити однолітків поважати Правила дорожнього руху, залучити до активної участі в громадському житті.

    Близько чотирьох годин тривала гра. Кожна команда показала цікаві та запальні номери. Це були гумористичні, а деколи і сатиричні сценки про невдалих пішоходів, про невмілих, іноді нахабнуватих водіїв на «крутих» іномарках, прискіпливих інспекторів ДАІ. Яскраві костюми та декорації, чудові обробки на задану тематику відомих популярних пісень, запальні танці нікого в залі не залишили байдужими. Шквал оплесків уболівальників у залі для глядачів супроводжував виступ кожної команди.

    Дуже гарні костюми і чудовий танець, відповідні до назви команди з міста Ровеньки — «Стиляги». Талановиті та рухливі малюки Старобільської команди «Жезл», а також «Дорожній Амурчик» — хлопчик у костюмі ангела — підкорили з першого виступу суворе журі і викликали бурхливі овації. І, звичайно ж, яскравою «фішкою» гри стали ведучі, переодягнені в працівників ДАІ, які за сценарієм проводили для ЮІРівців курс молодого бійця.

    На журі протягом усього конкурсу чекала серйозна і відповідальна робота. Оцінювати талановитих і артистичних інспекторів не просто. Тексти пісень, тематичні сценки, розкриття тем конкурсів та наявність жартів — усе бралося до уваги.

    І ось за результатами зустрічі, у нелегкій боротьбі перемогу здобула команда «Кураж» з Алчевська, 2 місце поділили команда «Стиляги» м. Ровеньки та команда «Жезл» Старобільського району. Бронзовими призерами стали учасники команди «В'їзд заборонено» м. Брянка.

    Тепер переможцю — команді «Кураж» доведеться відстоювати честь Луганської області на Всеукраїнському регіональному конкурсі команд КВН ЮІР-2013, який відбудеться 25-27 квітня 2013 року в Донецьку.

    Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    У Львові відбулись автоперегони серед жінок: переможниці отримали іграшкові патрульні автомобілі від ДАІ

    8-го березня у Львові відбулись уже традиційні автоперегони серед жінок Ралі пань-2013. Участь у святі взяли близько півсотні автомобілісток, серед яких не лише львівянки, але й гості з інших ...

    Євро-2012. Післямова

    Реалізовувати спільні бізнес-проекти в різних галузях планують Харків і Нідерланди. Ознайомитися ближче з містом голландці змогли під час Євро-2012.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa