• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Стань помітним в темряві – врятуй своє життя !

    Стань помітним в темряві – врятуй своє життя !Наразі в Дніпропетровській області триває реалізація Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху у регіоні на період до 2015 року. В рамках широкомасштабного проекту ДАІ проводить » було виготовлено 20 тис світловідбивних наклейок для безпеки пішоходів, які були роздані школярам під час проведення попереджувальної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах. Також УДАІ Дніпропетровської області надрукували 5 тис. флайтерів, завдяки яким водій зможе помітити пішохода на відстані 130-150 м, а при дальньому світлі фар — до 400 м, які будуть розповсюджуватися серед школярів. Адже дитина обов'язково має бути помітною на дорозі.

    Під гаслом «Стань помітним в темряві — врятуй своє життя!» сьогодні пройшов «День з ДАІ» в Дніпропетровському навчально-реабілітаційному центрі «Шанс» Дніпропетровської обласної ради. В актовому залі, де були присутні 150 діток, відбувся захід, під час якого, учні молодших класів змогли ознайомитися з дією флайтерів та отримати знання по культурі «бути видимим у темряві».

    Після спілкування з фахівцями діти усвідомили, що такий яскравий флайтер з зображенням їм вже відомого ведмедика у формі ДАІ, забезпечить безпеку в темний час доби, адже він відображає промені автомобільних фар у зворотному напрямку. Пішохід, на якому є флайтер, буде заздалегідь помічений водієм.

    Окрім співробітників ДАІ до школярів завітали актори театру «Світлофор» які ще раз за допомогою театралізованої вистави нагадали дітям основні вимоги Правил дорожнього руху.

    Діти були у захваті від «світлячків», вони зазначали, що це і гарно, і стильно, і притягує увагу, і захищає їх на дорозі. Та головне, запевнили співробітників ДАІ, що обов’язково носитимуть флайтери і робити це будуть свідомо, з розумінням того, що вони є вихованими пішоходами!А ще їм сподобалась вистава та її головні герої.

    В спілкуванні з присутніми на акції журналістами співробітники ДАІ зазначили, що починаючи роботу з навчальних закладів, вони доносять через дитячу свідомість до свідомості батьків існування нових можливостей збереження життя на дорозі, проведення подібних заходів має на меті зробити життя дітлахів безпечним та, по можливості, радісним цікавим та щасливим.

    Запорукою розширення можливостей профілактичної роботи з безпеки пішоходів є співпраця виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, навчальних закладів та батьків, які щодня повинні здійснювати контроль за поведінкою дітей та дотриманням малечею Правил дорожнього руху.

    Доведено, що застосування світловідбивачів знижує ризик наїзду автомобіля на пішохода в темний час доби на 85%, тобто більш ніж в 6,5 разів. У всіх країнах, де пішоходи носять світловідбивачі, статистика ДТП істотно знижується.

    Рейтинг: 4.8/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Щодо забезпечення бланками первинної медичної облікової документації, Міністерство охорони здоров'я України

    Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій

    Вышло в свет 10-е ежегодное исследование рынка юридических услуг Украины

    18 октября 2012 года издательство «Юридическая практика» опубликовало 10-й юбилейный выпуск обозрения «Юридические фирмы Украины 2012. Ежегодное исследование рынка».

    газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про відмову ПАТ «КРИМСЬКИЙ СОДОВИЙ ЗАВОД» у видачі ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa