• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Працювати і вчитись без зупинки

    Працювати і вчитись без зупинки

    Ці слова є життєвою позицією Героя України, всесвітньо відомого банкіра, професора, поета, публіциста, заслуженого діяча мистецтв України Володимира Павловича Матвієнка. 5-го січня цього року Володимир Павлович відзначає ювілей — 75 років від дня народження.

    Понад 50 років свого трудового шляху Володимир Матвієнко присвятив банківській системі, віддаючи цій найважливішій справі свого життя талант, енергію, великий науковий і організаторський досвід. Його ім’я нерозривно пов’язане із історією становлення Національного банку України. Як перший Голова Правління НБУ В. П.Матвієнко здійснив у 1991-1992 рр. масштабну організаційну роботу зі створення центрального банку, побудови дворівневої банківської системи, реєстрації перших комерційних банків. Він був ініціатором створення української національної валюти — гривні, затвердив зразки перших купюр, заклав основи для самостійного випуску Українською державою власних грошових знаків.

    У 1992 році В. П. Матвієнко створив та очолив універсальний банк інвестиційного спрямування — Промінвестбанк, мета діяльності якого полягала у фінансовому забезпеченні розвитку національного товаровиробника, інвестиційній підтримці оновлення основних фондів в економіці, наданні клієнтам усього спектра сучасних банківських послуг. Під керівництвом Володимира Матвієнка Промінвестбанк надав десяткам тисяч національних товаровиробників усіх галузей економіки вагому фінансову підтримку, яка дозволила їм динамічно розвиватися, відновити та збільшити виробництво, модернізувати технічну та технологічну базу. Правильно обрана стратегія забезпечила Промінвестбанку успішний довгостроковий розвиток, формування солідної клієнтської бази. Завдяки якісній діяльності банку, його надійності, впровадженню новітніх банківських технологій відомий англійський журнал «The Banker» тричі — в 2003, 2004 та 2006 роках визнавав Промінвестбанк «Банком року в Україні».

    У 2004 році за визначні особисті заслуги перед Українською державою у розвитку банківської системи, багаторічну самовіддану працю і громадську діяльність Володимиру Павловичу Матвієнку присвоєне звання Героя України із врученням ордена Держави.

    Як видатний фінансист Володимир Матвієнко нагороджений високими державними нагородами — орденом Дружби народів, Почесними відзнаками Президента України — «Орденом Князя Ярослава Мудрого» IV та V ступенів, «За заслуги» ІІІ ступеня, Почесною грамотою Президії Верховної Ради УРСР, Почесною грамотою Верховної Ради України, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, а також відзначений багатьма орденами і медалями за заслуги у галузі економіки та банківської справи, наукову, громадську та благодійну діяльність.

    ВІТАННЯ

    Шановний Володимире Павловичу!

    Прийміть наші щирі вітання з нагоди Вашого ювілею! У Вашій особі ми вшановуємо визначного вченого-економіста, талановитого керівника, відомого громадського діяча. Ваша самовіддана праця принесла Вам заслужений авторитет, глибоку повагу колег і широких кіл громадськості. Адже Ваша відданість своїй роботі, своєму покликанню, внутрішній потребі служіння істині та добру непідвладні часові.

    Міцного Вам здоров’я, Володимире Павловичу, нових звершень, творчих здобутків в усіх сферах Вашої багатогранної діяльності!

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Реєстр магазинів безмитної торгівлі станом на 01.12.2013, Міністерство доходів і зборів УкраїниМІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

    Реєстр магазинів безмитної торгівлі станом на 01.12.2013 Реєстраційний номер МБТ Найменування митниці Міндоходів, яка здійснює контроль за діяльністю МБТ (код митниці)

    Обама підписав запобігання «фіскальному обриву»

    У середу президент США Барак Обама підписав закон, що має захистити країну від фіскального обриву. Схвалений обома палатами Конгресу 1 січня і затверджений главою держави документ захищає більшість ...

    Щодо набуття чинності Договором про зону вільної торгівлі, Державна митна служба України

    Керівникам митних органів За інформацією постійного представництва України при координаційних інститутах Співдружності Незалежних Держав (лист № 6112/17-612/2-1105 від 13.11.2012 — додається) Договір про зону вільної торгівлі( 997_n25 ) набуде чинності для Республіки Казахстан 08 грудня 2012 року та для Республіки Молдова 09 грудня 2012 року.

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa