• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

що становлять публічний інтерес, для оприлюднення, Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 3 вересня 2012 року № 733
  2. Про Порядок надсилання до Центральної виборчої комісії постанов окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України, що становлять публічний інтерес, для оприлюднення

    Відповідно до частини третьої статті 13( 4061-17 ), частини п’ятої статті 35( 4061-17 ), частини десятої статті 113 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), частиною другою статті 27 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Затвердити Порядок надсилання до Центральної виборчої комісії постанов окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України, що становлять публічний інтерес, для оприлюднення (додається).

    2. Цю постанову надіслати окружним виборчим комісіям з виборів народних депутатів України, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Заступник Голови Центральної виборчої комісії

    А. МАГЕРА

    Додаток до постанови Центральної виборчої комісії від 3 вересня 2012 року № 733

    ПОРЯДОК надсилання до Центральної виборчої комісії постанов окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України, що становлять публічний інтерес, для оприлюднення

    Цей Порядок розроблено з метою виконання вимоги Закону України "Про вибори народних депутатів України"( 4061-17 ) (далі — Закон) щодо оприлюднення рішень окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України (далі — окружна виборча комісія), що становлять публічний інтерес, на офіційному веб-сайті  Центральної виборчої комісії та визначає процедуру надсилання відповідних рішень Центральній виборчій комісії.

    1. Відповідно до частини третьої статті 13 Закону( 4061-17 ) рішення окружних виборчих комісій, які стосуються виборчого процесу та становлять публічний інтерес, оприлюднюються на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Разом з тим, згідно з частиною п’ятою статті 35 Закону( 4061-17 ) постанова, прийнята окружною виборчою комісією, вивішується на стенді офіційних матеріалів комісії для загального ознайомлення не пізніше ранку наступного дня після дня її прийняття, а прийнята напередодні дня голосування, у день голосування та під час підрахунку голосів, встановлення підсумків голосування, — не пізніш як через чотири години після завершення засідання виборчої комісії. Копія постанови, прийнятої окружною виборчою комісією, засвідчена підписом голови виборчої комісії чи його заступника і секретаря виборчої комісії та скріплена печаткою виборчої комісії, видається суб’єкту виборчого процесу, якого вона стосується, на його вимогу, не пізніше ніж через чотири години після її прийняття, а прийнята напередодні дня голосування та в день голосування — невідкладно.

    Таким чином, за змістом зазначених норм Закону ( 4061-17 ) у разі, якщо рішення окружної виборчої комісії зачіпає інтереси невизначеного кола суб’єктів виборчого процесу, тобто становить публічний інтерес, відповідне рішення підлягає надсиланню до Центральної виборчої комісії для оприлюднення на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    2. З урахуванням повноважень окружних виборчих комісій, визначених Законом( 4061-17 ), рішеннями окружних виборчих комісій, що становлять публічний інтерес, є рішення з питань:

    - здійснення в межах відповідного одномандатного виборчого округу контролю за додержанням і однаковим застосуванням законодавства про вибори народних депутатів України виборцями, дільничними виборчими комісіями та їх членами, органами державної влади, органами влади Автономної Республіки Крим та органами місцевого самоврядування, посадовими і службовими особами цих органів, підприємствами, закладами, установами, організаціями та їх посадовими особами, засобами масової інформації, їх власниками, посадовими особами та творчими працівниками, кандидатами у народні депутати України, політичними партіями, їх представниками та уповноваженими особами, довіреними особами кандидатів у депутати в одномандатних виборчих округах, офіційними спостерігачами, громадськими організаціями;

    - контролю за діяльністю місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо забезпечення приміщеннями для голосування, транспортом, засобами зв’язку, обладнанням, розгляду в межах своєї компетенції, а також матеріально-технічного забезпечення  проведення виборів народних депутатів України на території одномандатного виборчого округу;

    - заслуховування інформації дільничних виборчих комісій, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо підготовки і проведення виборів;

    - утворення спеціальних виборчих дільниць, що існують на тимчасовій основі;

    - за результатами розгляду скарг;

    - проведення повторного підрахунку голосів виборців на виборчій дільниці у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі в межах одномандатного виборчого округу та (або) одномандатному виборчому окрузі;

    - визнання голосування на виборчій дільниці недійсним у випадках, передбачених Законом( 4061-17 ).

    3. Рішення окружної виборчої комісії, що становить публічний інтерес, так само як і інші рішення комісії, оформляються у формі постанови відповідно до вимог частин третьої( 4061-17 ), четвертої статті 35 Закону( 4061-17 ) та постанови Центральної виборчої комісії від 15 вересня 2010 року № 350( v0350359-10 ) "Про порядок ведення діловодства у виборчих комісіях та комісіях з референдумів" (із змінами, внесеними постановою Центральної виборчої комісії від 19 січня 2012 року № 4).

    4. До Центральної виборчої комісії надсилаються копії постанов окружної виборчої комісії, що становлять публічний інтерес, а їх оригінали залишаються в окружній виборчій комісії та зберігаються до дня передачі нею в установлених порядку та строки виборчої документації до архівної установи.

    5. Копія постанови окружної виборчої комісії, що становить публічний інтерес та підлягає надсиланню до Центральної виборчої комісії, разом з відповідним додатком (за наявності) засвідчується підписом голови окружної виборчої комісії чи його заступника (у разі їх відсутності — головуючого на засіданні) та секретаря цієї комісії (у разі його відсутності — секретаря засідання), скріплюється печаткою відповідної окружної виборчої комісії та запаковується в один конверт (пакет, бандероль) разом із засвідченим печаткою комісії окремим описом, у якому зазначаються реквізити усіх вкладених документів та кількість аркушів кожного з них. Копія відповідного опису залишається в комісії.

    6. Копія постанови окружної виборчої комісії на паперовому носії, оформлена та запакована належним чином, надсилається до Центральної виборчої комісії не пізніше наступного дня після дня її прийняття, а у разі прийняття цієї постанови напередодні, в день або після дня голосування — невідкладно. Копії постанов окружної виборчої комісії надсилаються через Державне підприємство спеціального зв’язку.

    7. Відповідальність за надсилання до Центральної виборчої комісії копій постанов окружних виборчих комісій, передбачених цим Порядком, покладається на голову та секретаря окружної виборчої комісії.

    8. Центральна виборча комісія забезпечує оприлюднення отриманих від окружних виборчих комісій копій постанов цих комісій, що становлять публічний інтерес, у порядку, встановленому для розміщення матеріалів на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про визнання такими, що втратили чинність деяких наказів Держмитслужби України, Державна митна служба України

    Про визнання такими, що втратили чинність деяких наказів Держмитслужби України Відповідно до статті 454 Митного кодексу України( 4495д-17 ) від 13.03.2012 № 4495-VI, Порядку ведення відомчих класифікаторів інформації з питань державної митної справи, які використовуються у процесі оформлення митних декларацій( z0989-12 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.05.2012 № 623( z0988-12 ), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.06.2012 за № 989/21300 та у зв'язку із затвердженням Міністерством фінансів України наказом від 20.09.2012 № 1011 Класифікатора митних органів, їх структурних підрозділів, митних організацій, спеціалізованих навчальних закладів та науково-дослідної установи митної служби України, НАКАЗУЮ:

    Про рішення колегії Держекоінспекції України від 19 липня 2013 року № 4, Державна екологічна інспекція України

    Про рішення колегії Держекоінспекції України від 19 липня 2013 року № 4 Відповідно до Положення про Державну екологічну інспекцію України( 454/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 13.04.2011 № 454/2011, Положення про колегію та Регламенту роботи колегії Державної екологічної інспекції України, затверджених наказом Держекоінспекції України від 26.08.2011 № 70, НАКАЗУЮ:

    Вишитий Микола Чудотворець благословляє на добро

    Про несподівану річ, яка впадає в очі одразу, тільки-но переступаєш у столичному Будинку художника поріг 3-го поверху, де по 31 серпня експонуються 230 художніх творів молодих митців країни віком ...

    Про тимчасове зупинення дії спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про тимчасове зупинення дії спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України Відповідно до Положення про порядок застосування до суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності України та іноземних суб'єктів господарської діяльності спеціальних санкцій, передбачених статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність"( z0260-00 ), затвердженого наказом Міністерства економіки України від 17.04.2000 № 52, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 05.05.2000 за № 260/4481, ураховуючи вжиття суб'єктом зовнішньоекономічної діяльності України практичних заходів, що гарантують виконання Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність"( 959-12 ) і пов'язаних з ним законів, та на підставі матеріалів ТОВ "Інтерпайп Україна" вих. від 25.09.2013 № 8593, вх. від 26.09.2013 № 12/95815-13, вих. від 02.10.2013 № 8779, вх. від 04.10.2013 № 12/98513-13, вих. від 16.10.2013 № 9166, вх. від 17.10.2013 № 12/103902-13 НАКАЗУЮ:

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa