• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Місія Коноплянки

    Місія Коноплянки

    Лише перемога в матчі Україна — Чорногорія поліпшить шанси наших футболістів побачити Ріо-де-Жанейро

    Валерій РЕКУНОВ, «Урядовий кур’єр», Кишинів — Київ

    На початку осені футбольні вболівальники почувалися іменинниками. Дует українських клубів у груповому турнірі Ліги чемпіонів, нічия збірної з позиції сили проти грізних англійців на виїзді — все це віщувало чимало приємних миттєвостей у найближчому майбутньому. Холодний вітер у середині жовтня повернув романтиків до суворої дійсності. З’ясувалася одна проста річ: якби Тимощук та його партнери програли 11 вересня збірній Англії, але перемогли згодом Молдову, в нас було б в активі три набраних очки замість двох…

    Гірка пігулка

    — Сьогодні просто не наш день, або ж п’ятниця така нещаслива, — так неоригінально пояснив Андрій Баль підсумкові нулі на табло кишинівської арени «Зімбру».

    Можна довго перераховувати втрачені гостями моменти, та напередодні надважливого поєдинку Україна — Чорногорія варто наголосити на іншому.

    На мою думку, оновлений тренерський штаб нашої дружини припустився стратегічної помилки. На матч із Молдовою ми обрали таку саму модель гри, як місяць тому в Лондоні. Та у вересні синьо-жовтим протистояла третя збірна світу за рейтингом ФІФА, а минулої п’ятниці команда, яка до цього не могла вразити бодай один раз ворота суперників у семи зустрічах поспіль, починаючи з 11 листопада минулого року.

    Попри це, центральну вісь гостей знову склали Тимощук, Гармаш і Ротань. Це класні виконавці, однак кожен з них більше заточений на оборону, ніж на атаку. Тому і не дивно, що свої ворота ми вберегли, але обіграти господарів, які під час жеребкування сіялися з п’ятого кошика, так і не вдалося.

    Тепер про тактичні прорахунки. До молдовської столиці наша Федерація футболу запросила перших тренерів деяких гравців збірної, відомих дитячих спеціалістів — Олександра Лисенка, Володимира Байсаровича, Юрія Кевліча.

    — Якби Ярмоленко так зіграв у моїй команді, я б замінив його вже на 15-й хвилині матчу, — зізнався один з них авторові цих рядків після фінального свистка.

    Справді, замість того, щоб розганяти атаки фланговими проходами, Андрій гальмував наш наступ і ніяк не міг знайти гострого продовження. Так само безтурботно динамівець розпорядився і своїм супермоментом для взяття воріт у середині першого тайму.

    Агов, хто вміє забивати!

    Ще після матчу Англія — Україна стало зрозуміло: найслабша ланка підопічних Блохіна — форварди. Проте на вістрі атаки з відвертим аутсайдером, який на старті програв дві зустрічі із загальним рахунком — 0:7, знов виявився лише сам Роман Зозуля. Головний його козир — висока швидкість. Але щоб ним скористатися, під форварда «Дніпра» мав грати Сергій Назаренко, здатний віддати ювелірний останній пас. Замість цього Руслан Ротань та його партнери в середній лінії безуспішно намагалися знайти свого єдиного нападаючого верховими передачами. Фахівці часто називають подібні парашути просто: «дати на роги».

    Зламати опір господарів, які захищалися всією командою, було важко без виграних індивідуальних дуелей. Але визнаний дріблер Марко Девіч з’явився на полі за 11 хвилин до закінчення зустрічі, а Артем Мілевський, здатний заробити перспективний штрафний, — лише на п’ять хвилин раніше.

    На жаль, кращий гравець матчу проти британців Євген Коноплянка, який на «Вемблі» раз по раз пошивав у дурні захисників англійської Прем’єр-ліги, залишився у Києві через травму гомілкостопа. Однак уже вчора він тренувався з командою в Кончі-Заспі, й лікарі обіцяють, що до гри з Чорногорією півзахисник дніпропетровського «Дніпра» відновиться повністю.

    ТАБЛО «УК»

    Кваліфікація чемпіонату світу-2014

    Молдова — Україна — 0:0

    Англія — Сан-Марино — 5:0

    Голи: Руні (35, з пенальті, 70), Уелбек (37, 72), Окслейд-Чемберлен (87)

    Група H

    В Н П М О

    Англія 2 1 0 11-1 7

    Чорногорія 1 1 0 8-2 4

    Польща 1 1 0 4-2 4

    Україна 0 2 0 1-1 2

    Молдова 0 1 2 0-7 1

    Сан-Марино 0 0 2 0- 11 0

    16 жовтня

    Україна — Чорногорія

    Польща — Англія

    Сан-Марино — Молдова

    ПРЯМА МОВА

    Андрій БАЛЬ, виконуючий обов’язки головного тренера збірної України:

    «Претензій до футболістів немає, вони зробили все, що могли. Моментів ми створили достатньо, а останню крапку поставити було нікому. За самовіддачею, за настроєм, за боротьбою наша команда мала перевагу, але футбол — це не боротьба і не бокс. Тут результату треба досягати забитими голами. Попереду на нас чекає вкрай важлива гра. Збірна Чорногорії — дуже хороша команда, в її складі виступають гравці провідних клубів Європи».

    Іон КАРАС, головний тренер збірної Молдови:

    «Ми хотіли змити ганьбу після розгромної поразки від Англії. Хлопці билися в цій грі до останнього. Відібрати очки у збірної України можна було лише за допомогою залізної дисципліни, коректної гри від оборони й удачі. Просив хлопців швидше виходити з оборони. Суперник володів ініціативою, українці багато атак вели правим флангом, де діяли Ярмоленко і Бутко. Ми намагалися закрити цих гравців.

    У нас цікава група, було б непогано вклинитися в боротьбу за вихід у фінальну частину чемпіонату світу-2014».

    Українці так і не знайшли ключика до молдовської оборони. Фото з сайту mold-photo.torba.com

    З ПЕРШИХ ВУСТ

    Разом з лікарем біля телевізора

    «Якби нашим пацієнтом був не Олег Блохін, його можна було б перевести в домашні умови. Але з урахуванням усіх особливостей поки що краще, щоб він перебував у клініці, під постійним наглядом лікарів, — розповів офіційному сайту столичного клубу «Динамо» президент клініки «Борис» Михайло Радуцький.

    За поєдинком збірних Молдови та України головний тренер мав можливість спостерігати у прямій трансляції під контролем лікаря. Попередньо ввели спеціальні заспокійливі препарати. Але ні я, ні медичний персонал на тему цієї гри його не запитували — щоб не викликати зайвих емоцій.

    Сьогоднішню гру Україна — Чорногорія Олег Блохін дивитиметься в своїй палаті під наглядом лікарів, але вже без введення заспокійливих препаратів. Подивимося на його стан, емоції. Після цього і прийматимемо остаточне рішення».

    — Олег Володимирович не так засмутився після поразки «Динамо» від «Дніпра», як через нічию збірної в Кишиневі, — зізнався в ефірі однієї з футбольних програм президент київського клубу Ігор Суркіс. — Тому що ця команда — його дітище, у Лондоні вона грала чудово, а в Молдові здобула лише очко. Ми не обговорювали з Блохіним деталей, але, напевно, в нього є власна думка, яку він висловив помічникам Балю, Заварову і Кузнецову. Тренери збірної продовжують із ним радитися, як потішити вболівальників у грі з Чорногорією.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Під Харковом розбився пасажирський автобус і чотири легковика: є жертви

    Масштабна аварія сталася сьогодні, 22 січня, під Харковом на трасі Київ-Харків-Довжанський.

    Стань помітним в темряві – врятуй своє життя !

    Наразі в Дніпропетровській області триває реалізація Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху у регіоні на період до 2015 року. В рамках широкомасштабного проекту ДАІ проводить було ...

    Лига студентов АЮУ проведет I Всеукраинскую юридическую школу спортивного права

    Лига студентов Ассоциации юристов Украины при поддержке комитета по спортивному праву Ассоциации юристов Украины (АЮУ) и юридической фирмы «Астерс» 2-3 февраля с. г. проведет I Всеукраинскую ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa