• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Саломатіна В.І., Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 10 серпня 2012 року № 253
  2. Про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Саломатіна В.І.

    До Центральної виборчої комісії 6 серпня 2012 року надійшла заява разом з іншими документами Саломатіна Володимира Ілліча щодо реєстрації його кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 6 у порядку самовисування.

    Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх невідповідність вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України"( 4061-17 ) (далі — Закон).

    Так, на порушення вимог пункту 1 частини другої статті 55 Закону ( 4061-17 ) в заяві Саломатіна В.І. про самовисування відсутнє його зобов’язання у разі обрання депутатом скласти представницький мандат, який відповідно до Конституції України( 254к/96-ВР ) та законів України несумісний з мандатом народного депутата України (або зазначення того, що такого мандата у нього немає).

    Крім того, подана разом із заявою про самовисування автобіографія не містить відомостей щодо громадської роботи (у тому числі на виборних посадах) та адреси місця проживання, що не відповідає вимогам пункту 2 частини другої статті 55 Закону( 4061-17 ).

    За таких обставин подані Саломатіним В.І. заява та автобіографія не є заявою про самовисування та автобіографією кандидата у народні депутати України у розумінні пунктів 1( 4061-17 ), 2 частини другої статті 55 Закону( 4061-17 ).

    Разом з тим, на порушення пункту 3 частини другої статті 55 Закону ( 4061-17 ) серед поданих для реєстрації кандидата у народні депутати України документів відсутня декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру( 3206-17 ) кандидата у народні депутати України відповідно до статті 57 Закону( 4061-17 ).

    Так, згідно з частиною першою статті 57 Закону( 4061-17 ) декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру( 3206-17 ) за рік, що передує року початку виборчого процесу, подається кандидатом у народні депутати України за формою, визначеною Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції"( 3206-17 ).

    Також Саломатін В.І. на порушення  вимог частини другої статті 56 Закону( 4061-17 ) не вніс на спеціальний рахунок Центральної виборчої комісії грошову заставу в розмірі дванадцяти мінімальних розмірів заробітної плати та не подав документа про її внесення згідно з пунктом 4 частини другої статті 55 Закону( 4061-17 ).

    Відповідно до пункту 2 частини першої статті 60 Закону ( 4061-17 ) Центральна виборча комісія відмовляє в реєстрації кандидата у народні депутати України у разі відсутності документів, зазначених у частині другій статті 55 Закону( 4061-17 ).

    Враховуючи викладене, згідно з частиною другою статті 55( 4061-17 ), частиною другою статті 56( 4061-17 ), частинами першою( 4061-17 ), шостою статті 59 ( 4061-17 ), пунктом 2 частини першої( 4061-17 ), частиною другою статті 60 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктом 17 статті 19( 1932-15 ), частиною другою статті 27 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Відмовити в реєстрації кандидата у народні депутати України Саломатіна Володимира Ілліча в одномандатному виборчому окрузі № 6.

    2. Цю постанову надіслати Саломатіну В.І. а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Заступник Голови Центральної виборчої комісії

    А. МАГЕРА

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про встановлення фіксованих мінімальних розмірів «зелених» тарифів на електричну енергію, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про встановлення фіксованих мінімальних розмірів «зелених» тарифів на електричну енергію Відповідно до Закону України «Про електроенергетику» ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики» та Порядку встановлення, перегляду та припинення дії «зеленого» тарифу для суб’єктів господарської діяльності( z1957-12 ), затвердженого постановою НКРЕ від 02.11.2012 № 1421, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    На Харківщині в ДТП загинуло троє людей, ще п’ятеро отримали травми

    11 серпня, о 6-й годині ранку, сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули троє людей, ще пятеро отримали травми.

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 183, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 183 Відповідно до законів України «Про засади функціонування ринку природного газу» ( 2467-17 ), «Про природні монополії»( 1682-14 ) та Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики», до Методики розрахунку тарифів на транспортування та постачання природного газу для підприємств з газопостачання та газифікації( v0983227-02 ), затвердженої постановою НКРЕ від 04.09.2002 № 983, та Процедури встановлення та перегляду НКРЕ тарифів на транспортування, розподіл, постачання природного газу, зберігання (закачування, зберігання та відбір) природного газу, транспортування нафти, нафтопродуктів, аміаку магістральними трубопроводами ( v0749227-09 ), затвердженої постановою НКРЕ від 25.06.2009 № 749, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa