• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Клички в боксі, як іспанці у футболі

    Клички в боксі, як іспанці у футболі

    Дванадцятий поспіль вдалий захист титулу IBF дався чемпіонові світу набагато легше за попередній поєдинок із Томпсоном

    Володимир Кличко, який нині володіє поясами WBA/IBF/WBO/IBO і найвпливовішого спеціалізованого журналу «Ринг», без особливих зусиль переміг офіційного претендента — американського боксера Тоні Томпсона на прізвисько Тигр, відправивши його в нокаут у шостому раунді поєдинку за звання чемпіона світу в надважкій вазі за версією Міжнародної федерації боксу.

    «Загалом я задоволений результатом. Відстояв звання і свої пояси. Гадаю, ті, хто бачив обидва наші бої, самі можуть оцінити різницю між ними», — сказав Володимир на післяматчевій прес-конференції.

    Справді, видовища не вийшло. Та й навряд чи могло бути. Чотири роки тому Томпсон, якому тоді було стільки, скільки Володі нині, — 36 років, вистояв до одинадцятого раунду, цього разу впав значно раніше.

    Власне кажучи, саме «шанс панчера» був єдиною надією Томпсона на цей поєдинок. На один удар, котрий здатен вирішити долю двобою, може спромогтися будь-хто. Ось тільки сам Томпсон і замолоду не вважався крутим нокаутером, а нині на це годі було сподіватися. Час на пенсію.

    Рефері довелося «рахувати пальці» у шостому раунді. Фото Укрінформу

    Та й важко не погодитися зі словами одного з експертів, який зазначив, що домінування українських братів у найпрестижнішому боксерському дивізіоні сьогодні нагадує тотальну перевагу збірної Іспанії у грі мільйонів. А ще з футболом бокс нині об’єднує те, що він уже вийшов на стадіони.

    Кличко здобув чергову перемогу, показавши і клас, і вміння тримати удар (хоч і один), і здатність добивати — джентльменський набір, що вирізняє справжнього чемпіона світу. Зрештою, вийшло чудове привітання тренеру Еммануелю Стюарту з днем народження: 51-ша перемога нокаутом із 58 виграшів на профі-ринзі.

    Хто наступний? Коло претендентів нині не таке вже й велике. Можливо, справжнім викликом для Володимира буде змога здобути ще й титул WBC, котрий може залишитися вакантним, коли закінчить кар’єру Віталій?

    Як відомо, 8 вересня у Москві чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко захищатиме свій титул проти німця сирійського походження Мануеля Чарра. Поєдинок відбудеться на арені спорткомплексу «Олімпійський». Та Віталій не готовий стверджувати, що це його останній бій, бо вирішив ухвалити остаточне рішення після виборів до Верховної Ради.

    А тим, хто закидає Кличкам, що наперед знаючи результат, дивитися поєдинки нецікаво, і дорікає шляхетністю у ставленні до суперників, радимо готуватися до перегляду поєдинку Чисора — Хей. Британські боксери проведуть бій 14 липня на стадіоні «Аптон парк» у Лондоні, де свої домашні матчі грає футбольний клуб «Вест Хем Юнайтед».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, базується на 12 голосах.
    Юридичні новини
      В МВФ призвали Украину повысить ...

      В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

      На Дніпропетровщині пройшла акція ...

      На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

      Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

    Це буде Вам цікаво:

    Про встановлення вимог до ОДЕСЬКОЇ ЗАЛІЗНИЦІ щодо провадження інших, видів діяльності, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про встановлення вимог до ОДЕСЬКОЇ ЗАЛІЗНИЦІ щодо провадження інших, крім ліцензованих, видів діяльності Відповідно до Закону України «Про природні монополії» ( 1682-14 ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики», Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами( z0408-96 ), затверджених постановою НКРЕ від 13.06.96 № 15, Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом( z0433-96 ), затверджених постановою НКРЕ від 13.06.96 № 15/1, Порядку встановлення вимог до ліцензіатів з розподілу природного і нафтового газу( z1076-06 ), з транспортування природного і нафтового газу магістральними трубопроводами, з транспортування нафти та нафтопродуктів магістральними трубопроводами, з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами, з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами щодо провадження інших, крім ліцензованих, видів діяльності, затвердженого постановою НКРЕ від 11.09.2006 № 1182, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ВИРІШИЛА:

    Про затвердження рішення Центральної атестаційної комісії при Міністерстві охорони здоров'я України від 19 вересня 2013 року, Міністерство охорони здоров'я України

    Про затвердження рішення Центральної атестаційної комісії при Міністерстві охорони здоров'я України від 19 вересня 2013 року Відповідно до пункту 1.5, підпунктів 1.7.1, 1.7.2 пункту 1.7 Положення про порядок проведення атестації лікарів( z0014-98 ), затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 19 грудня 1997 року № 359 "Про подальше удосконалення атестації лікарів", зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 14 січня 1998 року за № 14/2454, НАКАЗУЮ:

    Про затвердження Порядку надання інформації про технології, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 лютого 2013 р. за № 303/22835 Про затвердження Порядку надання інформації про технології Відповідно до пункту 7 частини другої статті 10 Закону України «Про державне регулювання діяльності у сфері трансферу технологій»( 143-16 ) НАКАЗУЮ:

    Уголовные производства из зоны АТО переноситься в суды других областей не будут

    Украинский парламент не проголосовал за основу и в целом проект Закона о внесении изменений в статью 34 Уголовно-процессуального кодекса Украины (относительно усиления гарантий осуществления ...

    Контакти

    (044)

       Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

       Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

    Наші Послуги

    Юридичні консультації
    Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
    Послуги в суді
    Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
    Адвокат із карних справ
    Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
    Послуги сімейного адвоката
    Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
    Юридична допомога
    Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
    Спадкові справи
    Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
    Реєстрація підприємств
    Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
    Юридична адреса
    Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
    Адвокат у кримінальній справі
    Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
    Сімейний адвокат
    Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
    Автоадвокат
    Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

    Наші Вакансії

    Вакансія юриста
    Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

    Суди Києва

    Голосіївський районний суд
    Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дарницкий районний суд
    Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Деснянский районний суд
    Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Дніпровский районний суд
    Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Оболонський районний суд
    Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Печерський районний суд
    Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Подільський районний суд
    Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Святошинський районний суд
    Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Солом'янський районний суд
    Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    Шевченківський районний суд
    Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
    35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa