• Нашими кліентами вже стали:
    Ми вже не перший рік надаємо юридичні послуги резидентам та нерезидентам України, і за цей час нашими кліентами стали відомі українські та зарубіжні фірми и корпорації, що підтверджує наш професіоналізм.

Про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство до розгляду 25 - Господарський суд Дніпропетровської області - Владимиренко Ігор Вячеславович

  1. УКРАЇНА
  2. ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
  3. ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  4. УХВАЛА

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство до розгляду

25.12.14р. Справа № 904/10267/14

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Владимиренко І.В. розглянувши заяву голови ліквідаційної комісії Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ"

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Прикордонна, буд. 44, оф. 3; код ЄДРПОУ 37732067)

про визнання банкрутом

Представники: не викликались

20.08.14р. засновниками (учасниками) Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (далі боржник) прийнято рішення про припинення діяльності боржника шляхом ліквідації та призначено голову ліквідаційної комісії.

Після прийняття рішення про ліквідацію голова ліквідаційної комісії встановив недостатність активів боржника для задоволення вимог кредиторів.

Голова ліквідаційної комісії Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Прикордонна, буд. 44, оф. 3; код ЄДРПОУ 37732067) 24.12.14 звернувся до господарського суду Дніпропетровської області з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Прикордонна, буд. 44, оф. 3; код ЄДРПОУ 37732067) .

Підстав для відмови у прийнятті чи повернення заяви без розгляду не встановлено; поданих матеріалів достатньо для прийняття заяви до розгляду в підготовчому засіданні.

Відповідно до ст. 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" за результатами розгляду заяви про порушення справи про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарський суд визнає боржника, який ліквідується, банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру, призначає ліквідатора в порядку, встановленому цим Законом для призначення розпорядника майна.

Цією ж статтею передбачено, що обов'язки ліквідатора можуть бути покладені на голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) незалежно від наявності у нього статусу арбітражного керуючого.

Голова ліквідаційної комісії, призначений засновниками, надав згоду на виконання повноважень ліквідатора, обґрунтовуючи згоду відсутністю коштів для виплати грошової винагороди професійному арбітражному керуючому.

Враховуючи викладене, слід прийняти заяву голови ліквідаційної комісії Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Прикордонна, буд. 44, оф. 3; код ЄДРПОУ 37732067) про порушення провадження у справі для розгляду у підготовчому судовому засіданні, визначивши обов'язкову явку у судове засідання засновників боржника та голови ліквідаційної комісії, витребувати необхідні для розгляду справи документи та без застосування автоматизованої системи призначення арбітражних керуючих.

Керуючись ст.ст. 2, 9, 12, 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 30, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд,

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву голови ліквідаційної комісії Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Прикордонна, буд. 44, оф. 3; код ЄДРПОУ 37732067) до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 30.12.14р., об 11:00 в приміщенні господарського суду, зал судового засідання № 2-201.

Зобов'язати надати суду:

Голову ліквідаційної комісії Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Прикордонна, буд. 44, оф. 3; код ЄДРПОУ 37732067) до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду: оригінали документів, доданих до заяви про порушення справи про банкрутство (для огляду у підготовчому засіданні), аудиторський висновок за результатами фінансово - господарської діяльності.

Красногвардійський ВДВС Дніпропетровського МУЮ - довідку про наявність виконавчих документів на виконанні відносно Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Прикордонна, буд. 44, оф. 3; код ЄДРПОУ 37732067); матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

Державного реєстратора Реєстраційної служби Дніпропетровського МУЮ - довідку про наявність у ЄДР реєстраційних записів стосовно Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Прикордонна, буд. 44, оф. 3; код ЄДРПОУ 37732067).

Засновників Товариства з обмеженою відповідальністю "ТОРГІВЕЛЬНИЙ ДІМ "ДНЕПР ПЕТРОЛІУМ" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Прикордонна, буд. 44, оф. 3; код ЄДРПОУ 37732067) - письмове пояснення щодо прийняття та підписання рішення щодо ліквідації підприємства боржника.

Всім вище переліченим особам надати витребувані довідки в строк до 30.12.14р.

Визнати обов'язковою явку в підготовче засідання засновників, голови ліквідаційної комісії .

Копію ухвали надіслати боржнику, Красногвардійському ВДВС Дніпропетровського МУЮ, Державному реєстратору Реєстраційної служби Дніпропетровського МУЮ.

Довести до відома учасників справи про банкрутство, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст.83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом, з винної сторони стягується штраф в доход Державного бюджету України у розмірі до 1 700,00 гривень; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її винесення.

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz

Суддя І.В. Владимиренко

Рейтинг: 4.5/5, базується на 12 голосах.
Юридичні новини
    В МВФ призвали Украину повысить ...

    В МВФ призвали Украину повысить тарифы в нефтегазовом секторе Украине следует повысить тарифы в нефтегазовом секторе. Об этом на Международном инвестиционном форуме в Киеве заявил постоянный представитель МВФ на Украине Жером Ваше.

    На Дніпропетровщині пройшла акція ...

    На Дніпропетровщині пройшла акція «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя!» З метою розяснення маленьким пішоходам та їх батькам правила поведінки на дорозі в темну пору доби, працівники сектору профілактичної роботи відділу ДАІ з обслуговування міста Кривий Ріг провели ...

    Найголовніше навчити дітей дотримуватися ...

    Найголовніше навчити дітей дотримуватися Правил дорожнього руху і використовувати світловідбиваючі елементи В Управлінні Державтоінспекції Миколаївської області відбулася прес-конференція на тему Стан аварійності за участю, з вини дітей і пішоходів.

Це буде Вам цікаво:

МЮГ AstapovLawyers открыла офис в Лондоне

Международная юридическая группа AstapovLawyers открыла свое представительство в Лондоне, Великобритания.

Державтоінспекція Львівщини закликала дорослих: «Показуйте дітям правильний приклад»

На Львівщині працівники ДАІ звернули увагу дорослих на те, що саме від них залежить безпека найменших учасників дорожнього руху. Показуйте дітям правильний приклад, дбайте про життя та здоровя ...

Книгу Й.Геббельса признали экстремистской в столице России

Басманный суд Москвы (РФ) признал экстремистской книгу Пауля Йозефа Геббельса «Михаэль. Германская судьба в дневниковых листках», сообщила прокуратура столицы в среду.

Вчасно снідайте, матимете здорове серце

Люди повинні снідати, щоб у них було здорове серце, сказано в дослідженні американських вчених.Дослідження, опубліковане в журналі Circulation, доводить, що коли люди не снідають, то у такий ...

Контакти

(044)

   Якщо Ви потребуєте допомоги юриста, кваліфікованого адвоката, чи будь-якої юридичної послуги, зателефонуйте до нас за вищевказаним телефоном; ми зробимо все можливе, щоб Вам допомогти!

   Або, якщо у Вас немає змоги зв'язатись із нами, заповніть форму нижче і ми Вам зателефонуємо:

Наші Послуги

Юридичні консультації
Безкоштовна і на платній основі допомога юристів по Україні
Послуги в суді
Представництво інтересів клієнтів у суді, складання процесуальних документів
Адвокат із карних справ
Допомога адвоката у кримінальних справах, участь у допитах
Послуги сімейного адвоката
Юрист по сімейним питанням надасть повний спектр послуг
Юридична допомога
Консультації від юристів по питанням будь-якої складності
Спадкові справи
Оформлення спадщини, поновлення строків на спадок, спадкування через суд
Реєстрація підприємств
Реєстрація ТОВ, ПП та ліквідація ФОП, послуги для бізнесу
Юридична адреса
Юридичні адреси у всіх районах Києва та у містах області
Адвокат у кримінальній справі
Адвокат надасть послуги із кримінального права за помірну ціну у всіх областях України
Сімейний адвокат
Спадщина, розлучення, розподіл майна, місцепроживання дитини
Автоадвокат
Захист автовласників, допомога юриста та адвоката по ДТП, судові спори зі страховою компанією, відшкодування збитків, послуги автоексперта

Наші Вакансії

Вакансія юриста
Вільні вакансії на посади молодшого юриста та юриста в юридичній компанії

Суди Києва

Голосіївський районний суд
Голосіївський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Дарницкий районний суд
Дарницкий суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Деснянский районний суд
Деснянский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Дніпровский районний суд
Дніпровский суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Оболонський районний суд
Оболонський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Печерський районний суд
Печерський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Подільський районний суд
Подільський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Святошинський районний суд
Святошинський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Солом'янський районний суд
Солом'янський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
Шевченківський районний суд
Шевченківський суд, м.Київ: новини, адреса, реквізити тощо.
35cb4f48bd529bcedde62c8e21cb9aaa